Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdm

kto z was sluchał kiedyś zespołu Stare Dobre Małżeństwo?

Polecane posty

Stare Dobre jest cudowne :D ja tam bardzo ich lubię pomimo, że jestem nastolatką i spotykam się z opinią, że to nie dla mnie. dlaczego?? przecież to są świetne piosenki! ^_^ A \"Czwarta nad ranem\" i \"Bieszczadzkie Anioły\"... Bossssskie :D

rei....zgadzam sie z Toba...jest cudowne i wiek nie ma tu nic do rzeczy.Wazny jest tekst a nie wiek ...sluchalam ich wiele lat temu i nie uwazam ze teraz cos sie w nich zmienilo.Są wyjątkowe i ponadczasowe.Itak jak powiedziała...Taka jedna dziewuszka-to muzyka dla wrazliwcow. ,,Może się stanie raz jeden cud...

Uwielbiam SDM!!! Przy ich muzyce można nie myśleć o niczym, jednocześnie myśląc o wszystkim... Ich piosenki koją skołatane nerwy, pomagają w spojrzeniu na świat z właściwej perspektywy... Są cudownie piękne po prostu :)

Gość taka ja
a już myślałam, że o sdm nikt nie pamięta. to piosenki z moich studenckich lat.ach, łza się w oku kręci.byłam na ich kilku koncertach. najbardziej lubię Stachurę w ich wykonaniu.a skąd można ich ściągnąć?

balladyna alias lady macbeth - Ty jestes glupia i nawt nie wiesz o czym mowisz ....zal mi Cebie ,,Może się stanie raz jeden cud...

Gość bebicorn
A kto z Was słuchał "Wolna grupa Bukowina" z jeszcze Wojtkiem Belonem?

Gość gość
ja ich lybie sluchac:)