Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubczikus

co myślicie o facetach którzy nie mają przyjaciół i kolegów

Polecane posty

Gość lubczikus

wiadomo, że tacy faceci to ci co rwią wszystko co się rusza bez oglądania się na wzgląð i dlatego inni mężczyźni nie mają do takich zaufania i tzrymają się z daleka. Ciekawe co o takich myślą kobiety. Na pewno niektóre przepadają za takimi gośćmi mimo, że nie są uczuciowi ani wierni jednak dobrze znają się na kobietach i wiedzą jak z nimi postępować. Więc co myślicie o nich ?

Gość lubczikus
nie uwierzę, że nie znacie takich facetów. Jeden na 20 mniejwięcej jest taki właśnie "przyjaciel kobiet" ale nie mężczyzn.

Gość śmierć zdrajcom
;)

Gość nienormalni do konca
czytalem ksiazke jakas psychologiczna w ktorej bylo napisane ze tacy faceci sa nie do konca dojrzali. tacy ktorzy ciagle przebywaja z kobietami i sa one ich jedynymi kolegami przyjaciolmi a z facetami nic.

Gość bzdury
Jak wokoł malointeresujacy koledzy to on woli madre kobiety kolezanki:)

Gość nienormalni do konca
moze sobie znalzec interesujacyhc . jest obloznie chory i nie moze chodzic ????

Gość że coś z nimi nie tak
każdy normalny facet potrzebuje kumpla, przyjaciela z którym pogada o męskich sprawach, pójdzie na piwo.Jak kfacet nie ma żadnych kumpli to warto się przyjrzeć dlaczego tak jest. Bo normalne to nie jest napewno.

Gość gagaretka
a ja mam na odwrot jestem kobieta i mimo ze mam swojego ukochanego faceta..jedynego, mam samych przyajaciół facetow, otacza mnie gromada mezczyzn..a moje dzieci w przyszłosci zamiast cioc beda miały samych wujków heheheh

Gość faceci nie trawią
fałszywców co im żony i narzeczone rżną a kobiety lubią seks na boku ...

Gość lalalat
kobiety co lecą na takich od razu skreślma - to dziwki

Gość wciskowy
gonić takich trzeba

Gość gośćtajemnica
trzeba rozróżnić babiarza od introwertyka który uważa 90% samców za ,no nieważne za co:) sa też takie kobiety bez koleżanek z tego samego powodu,i taka parka jest idealna jak się znajdą ,mają w d***e cały świat,inna rzecz że sa lubiani ale oni nie potrzebują tych znajomości bo ich nudzą,udają że jest inaczej-kultura

Gość gość
poznacie ich po tym że możecie im się wygadać liczyć na zrozumienie poradę,miłą pogawędkę,o ile gdzieś ich drapniecie ,ale jak chcecie wyciągnąć gdzieś na spotkanie piwo zakupy kawa inne pierdy to nigdy nie mają czasu :)

Gość gość
Niezle bzdury wypisane jak ktos nie ma kolegow to jest niesmiaaly lub ma pewne zaburzenia a nie jest jakims roochaczem. Roochacze to maja znajomych i kolegow bo to dusze towarzystwa a nie samotnicy.

Facet bez kolegow? Nieznam. :) Moj maz ma kilku od lat niezmiennych kompanow do browara, remontu, imprezy czy popilnowania dzieci - przyjaciele na kazda okazje i w kazdej potrzebie.

Gość Gosc

Ja mam tak i moj facet. Odcielismy się od wszystkich bo nie jest nam to zwyczajnie potrzebne. Męczą mnie głupie tematy, udawanie fajnej i przyklejone uśmiechy, nie mówiąc już o plotach, fałszu itd. 

Gość introwertyk z wyboru ludzi

Ja nie mam żadnych znajomych, ani mężczyzn ani kobiet. Nie jestem z tych, którzy roochaliby wszystko, co się rusza, jestem otwarty na ludzi, mam zainteresowania i poczucie humoru, a mimo to jestem nielubiany przez ludzi.

Gość xxx
Przed chwilą, Gość introwertyk z wyboru ludzi napisał:

Ja nie mam żadnych znajomych, ani mężczyzn ani kobiet. Nie jestem z tych, którzy roochaliby wszystko, co się rusza, jestem otwarty na ludzi, mam zainteresowania i poczucie humoru, a mimo to jestem nielubiany przez ludzi.

Ile masz lat? Mam jednego PRZYJACIELA (od przedszkola) i zero kolegów no i mam kobietę która kocha i jest kochana. Te dwie osoby plus rodzina w zupełności mi wystarcza.

Gość introwertyk z wyboru ludzi
1 minutę temu, Gość xxx napisał:

Ile masz lat? Mam jednego PRZYJACIELA (od przedszkola) i zero kolegów no i mam kobietę która kocha i jest kochana. Te dwie osoby plus rodzina w zupełności mi wystarcza.

21. Nie mam ani przyjaciół, ani kolegów, koleżanek też nie, że o dziewczynie nie wspomnę...