Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatacc

Kto akceptuje siebie z wszystkimi wadami???

Polecane posty

Gość Agatacc

Tak wiele rozpaczliwych problemow typu : nie moge patrzec na swoje uda, brzuch, piersi, mam rozstepy, chce schudnac.... Kobiety przeciez to jest zupelnie naturalne, nikt nie jest idealny a Wasze drugie polowki kochaja Was takie jakie jestescie :) A pelniejsze ksztalty to przeciez bardzo kobiece:) zreszta mezczyzni tez maja rozstepy i wiele innych kompleksow o ktorych nie mowia Sama mam wiele niedoskonalosci ale kazda z nich akceptuje, nie odchudzam sie choc mam z czego... Mam najwspanialsza osobe u swojego boku i nic wiecej nie jest mi do szczescia potrzebne

Gość KamaSZ
No i wlasnie to jest to, tego fisia na punkcie ud, posladów, brzucha maja te panny ktore nie maja drugiej polowki ;) przez to staja sie bardziej krytyczne w stosunku do siebie, zgryzliwe - b.czesto i zgorzkniale - tak juzjest :)

Gość Alicja20
to nieprawda ja mam faceta a mimo to mam orkopne kompleksy to tkwi tak głeboko w mojej psychice że moze dopiero z czasem on mnie z tego wyleczy ale to wina lansowania ideałów przez gazety i tv idealne modeleczki ble :P zywe barbie chodzące po ulicach..

Gość Agatacc
Barbi sa do.....same kosci nawet nie ma sie do czego przytulic.... :P:P:P Na szczescie to lansowanie juz sie zmienia, coraz czescie sa organizowane pokazy z modelkami w rozmiarze 40-44 A z tymi drugimi polowkami to chyba cos jest :),szczegolnie w pozniejszym wieku Zauwazyliscie, ze najbardziej upierdliwe nauczycielki to stare panny??

Gość eeeeeeee...........
co za bzura ;) ja tez faceta a mimo to kompleksy, glupia teoria