Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Mama

Pomysł na pokój dla malucha

Polecane posty

Gość Przyszła Mama

Witam,moze podzielimy sie miedzy soba pomysłami na to,jak orginalnie i nie koniecznie przerazliwie drogo urządzic pokój dla brzdąca.Nie chodzi mi o wyposazenie takie,jak meble,ale o wystrój .Ja wymysliłam sobie fosforyzująze gwiazdki na całym suficie,oraz ręczne rysunki na scianach(jestem w o tyle dobrej sytuacji,ze mam jakis tam talent plastyczny)jednak moze i Wy macie ciekawe pomysły,które chcecie wykorzystac?..Ps:chodzi mi tez po głowie własnej roboty lampa rzucająca na sciany np kolorowe cienie zwierzątek.Co o tym sądzicie?

Zastanawiają mnie te fluorescencynje gwiazdki. Bałabym się, czy po zgaszeniu światła nie będzie w pokoju nadal bardzo jasno. Ale ogólnie bardzo mi się taki pomysł podoba. :)

Ups, coś pokręciałam. Chodziło mi o to, że w pokoju nadal BĘDZIE jasno a nie ciemno jak do spania. Sorrki.

Ninko o jaki gwiazdki ci chodzi? Moja siostra miala takie (gwiazdki,ksiezyc-plaskikowe-fluorescencyjne) ale one bardzo krotko swieca no i nie ma obawy,ze bedzie jasno:)

O właśnie o takich była mowa. Czyli świecą raczej krótko? Chyba się na takie skuszę. :)

Gość Kaska22
Hej dziewczyny sama nie jestem mama ale moze wam podpowiem cos, moja znajopma ma małego chłopczyka i tak jak ty ma talent plastyczny wiec na ścianie gdzie stoja zabawki namalowała wielkiego Kubusia Puchatka wesołego, uśmiechnietego jest poprostu sliczny. Nie ma zbyt dużo miejsca wiec w pokoiku pod sufitem wisi motor od synka na łanczuszku i nie przeszkadza ma mało mebli ale piekniy mały pokoik. Wydaje mi sie ze najważniejsze jest to aby dziecko wiedziało ze jest to tylko jego kacik i jest za niego odpowiedzialny on tam sprząta i pilnuje zabawek tam sie bawi a nie nigdzie indziej. Pozdrawiam

Gość Kaska22
Aha W IKEI sa takie fajne lampki dla dzieci do pokoju w kształcie słonca gwiazd. Fajne rzeczy są do urzadzenia pokoiku dla maluszka!!!

Masz racje Kasiu tam sa piekne,bajkowe mebelki:) Szkoda,ze ceny nie sa tak male jak te mebelki:(

Mebelki Ikei dla dzieci - te kolorowe - sa strasznie badziewne i nietrwale - ja bym dziecka nie narazala.. A co do lampek - to akurat sie Ikei udalo :)

Gość Przyszła Mama
Dziękuje za wszystkie wpisy,jesli tylko cos Wam wpadnie do głowy-zapraszam do wpisów.

Jeżeli urządzasz pokój dla maluch, to proponuję ozdobić go pięknymi piankowymi zwierzątkami. Można je przykleić na meblach albo drzwiach. Sprawi, że pokój będzie bajeczny i kolorowy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.