Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

szukam mezczyzny mojego zycia

Polecane posty

Gość dziwne jestescie
nie rozumiem o co chodi? Wydaje sie Tobie, ze ak go bronie, to juz musze byc nim? Zalosna panna jestes :) Pewnie naprawde zawrocil Ci w glowie :)

Gość kwa kwa kwa kwa
pewnie tak!!! Bo świata poza nim nie widzi i twierdzi, że każdy post jest od niego :)

Gość tak tym
rzyganiem :) Jestes tak tepy ze nie chce mi sie odpisywac :D:D:D Spojrz idioto na to co napisales, kobieta mysli inaczej gogusiu :)

Gość dziwne jestescie
:D on pewnie juz tam kolejna laske obraca, a ta czeka na niego cale dnie, by przygadac, bo wie, ze nie ma szans u niego. Wiec chociaz taki kontakt chce miec. W sumie to mi jej szkoda.

Gość poza tym masz najlepszy dowod
wszystkie 'czarne kobiety' znieknely z topiku :)

Gość dziwne jestescie
jestem kobieta :) ale go bronie, bo chlopak jest szczery, dobra zabawe ma czytajac te wasze obelgi, bo... gosciu jest inny niz babka :) I jego to bawi, trzeba naprawde miec malo kontaktow z facetami, malo z nimi przebywac (nie chodzi tu o seks) zeby nie wyczuc w jego historiach ironii do Was :)

Gość dziwne jestescie
przeciez on od poczatku nabijal sie z tych czarnych babek :) Naprawde tego nie widzicie? A teraz nabija sie z Was.

Gość te twoje wywody mnie nie
przekonuja kochasiu :) napalony kundel, nawet tu szuka kobiety :D:D:D:D:D:D pusto we lbie jak cholra do tego tchorzyk, sie w pomarancz przybral :)

Gość dziwne jestescie
sluchaj czerowno :) nie jestem nim :) widze, ze to Ty sie napalilas :) Naprawde, Ty jestes napalona na niego :) Gdzie napisal, ze baby szuka? NIGDZIE. Gdzie pisal, ze mu zalezy na kobietach? NIGDZIE. Gdzie on teraz jest? NIE TUTAJ :) A Ty? Ciagle z nim gadasz, mimo, ze on pisze do Ciebie na odpierdol sie :) Wyobrazasz sobie, ze kazda osoba piszaca na topiku oprocz ciebie - to on :) Naprawde wychodzi na to, ze to TY jestes napalona SUKA, a nie on :) On sie nabija tu z panienek :)

przestancie , przestancie..prawda jest taka ,ze my toczymy tu powazne rozmowy i nikt sie z nikogo nie nabija... bo jak tu sie smiac kiedy osoba ( pan.S), z ktora zyjesz tyle lat nagle , PUBLICZNIE!!! romansuje z inna fladra....ehhh.. :D sexo....zyjesz tam? 😘

tzn nie z ta fladra Fladra(znana nam z topiku dot.prowokacji) tylko ogolnie z fladra-jakas baba, ktora sie przypadkiem nawinela...:D:D:D:D:D:D:D: ahahhaha

Gość flądry szukają dupków

eee tam...spasowalam tzn wzielam sobie do serca Twoja rade Sexo i pomyslalam ,co ma byc to i bedzie,,nic na sile,,,, od razu lepiej sie zyje. :) ...mam teraz inne plany (wzgledem siebie) i musze je realizowac... cze Fladra :) 🖐️

Gość julek
Kochana "Lady Kawusia" nie zadawaj sie w dyskusje z ludzmi niekompetentnymi. Opisz czego chesz, co oczekujesz, i co masz do zaoferowania. Wtedy znajdzie sie ktos, kto Cie do konca zycia bedzie towarzyszyl i uwielbial. Zycze Ci sukcesu.

uuuuu,,zabrzmialo groznie..... to , czego szukalam zostalo przeze mnie opisane wczesniej,jednak jak juz rowniez wyzej wspomnialam, zmienilam swoj poglad na sprawe... nie szukam nikogo...:) zwyczajnie milo sobie gawedze z Wami :), bo coz mi pozostalo? 😘

Gość gdzie mieszkasz sexo
pojawisz sie jeszcze? odpowiedz prosze, gdzie mieszkasz?

Gość gdzie mieszkasz sexo
buuuuuuuuuuuuu 😭