Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

szukam mezczyzny mojego zycia

Polecane posty

Gość nie ma co
inteligentny, odowiedzialny mezczyzna :) ❤️

dobra, to szybko to kilka jeszcze opisze i bede musial leciec. Wspominalem ostatnio na kafe o tym: jakos sie stalo (zawsze dzieje sie jakos, bo nie pamietamy tego w jaki sposob dokladnie), ze podjechal po nas radiowoz i nas pisali. Policjanci juz znajomi :) nie pierwsze nasze spotkanie. Mowia, No, panie XXX, znow sie spotykamy, ja mowie, no witam serdecznie. Spisali nas, wiec pytam grzecznie: jak juz tu panowie sa, to moze mnie rzucicie do domu? Oni, ok, wsiadaj, juz lepiej wiesc cie do domu niz na komisariat :) Wsiadlem, jechali szybko, troche mna pobujalo i jak puscilem pawia z tylu, to szok. Musialem zaplacic mandat za: zarzyganie tylnego siedzenia radiowozu.

Gość nie ma co
brawo brawo ❤️ swietne historie :):):) Jestes wspanialy :)

nie musze byc za nikogo odpowiedzialny, nie mam zony, dzieci, zarabiam sam na siebie - nie obchodzi mnie co mowia inni :) Bo ja mam swoje zycie, inni maja swoje, widocznie malo interesujace, skoro czepiaja sie mojego :) Zacznijcie naprawiac swiat od siebie, dopiero potem bierzcie sie za naprawianie innych ludzi :) ja nikogo nie naprawiam i nie chce, by mnie naprawiano :P

Gość nie ma co
ale ja mowilam powaznie :):):)

ja tez :) 🌻 caly czas jestem powazny, le teraz juz spadam, nie wiem kiedy pojawie sie na kafe, bo jest piatek :) nie wiadomo, gdzie sie obudze w poniedzialek.

Gość gdzie mieszkasz sexo
może umówimy się na wspólną imprezkę?

Gość kicia kasia
Dziekuje Ci z calego ❤️ Upadlam pod biurko ze smiechu :D:D:D:D Nie wiedzialam o takiej definicji carpe diem: rzyganie po radiowozie i burdy z jakimis idiotami :) Takimi historiami probowali mi zaimponowac 14-latkowie na obozach X lat temu :D:D:D A nie ponad 25 letni dorosoli (z punktu widzenia prawa jak widac) mezczyzni :):) I po co Ty tego Prousta czytasz? :D:D:D Powodzenia zycze i Tobie i Paniom z topiku :P Gdybys nie zauwazyl moj drogi: idiotyczna wymowa moich poprzednich wpisow byla celowa, nawet takiej idiotce wyslales swoje foto :D Napalony kundel :D A lat mam duzo wiecej niz 21 i szkoda ze Cie nie uswiadomie jak wyglada prawdziwa zabawa :) Niestety opadasz w przedbiegach :classic_cool:

desperatka jakas????? idz sie pomodl za niego, a nie moherowy berecie bedziesz tu nasmiewac sie z ludzi.

jesteś?

Gość pewnie rzyga
po taksowce buahahahaha

no wstaleś już? Jesteś wreszcie?

:( nie ma go

nie baluj juz sexo, wracaj do nas!! piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisss

witam moje piekne panie i odrazu zegnam, bo ide spac :) jestem wykonczony :) musze zlapac oddech. Wypoczac ;) Odezwe sie moze w nocy, moze jutro - jak sie wyspie i bede mial czas.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa spoźniłam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co ciekawego w ten
weekend zrobiles? Lawka, taksowka? Na co poszly rzygowinki? :D:D:D:D

Gość sciska mi sciska
Paniom z topiku tez :) Jak widac zaniemowily jakos :) Moj weekend chloptasiu byl przecudowny :D:D:D:D No pochwal sie swoim nowym wyczynem, wszyscy chetnie poczytaja :D:D:D:D:D Moze Kanta zaczales czytac? :D:D:D:D

Gość bljssdehw
jakie tu zawistne baby, bo facet umie się bawić i korzysta z życia to zaraz go tu wyzywają :) Biedne maciory, które mogą sobie pomarzyć o takich rozrywkach :)

Gość kalipso.
rzyganie po radiowozie to zabawy 25 i wiecej letnich mezczyzn? hahahahahahahaha

Gość dziwne jestescie
najpierw namawiacie na historie i potem ponizanie? Bo co chialyscie uslyszec? Ze jego najszalensza historia bylo uprawianie seksu? Tak jak tutaj jedna sie popisala, bo czytalam. Bo uprawiala seks i to miala byc ta szalona historia? Ok, tylko z tego co widze ten gostek ma takie historyjki co dzien :) Z drugiej strony - popatrzcie kto tu sie z kogo nabija :) Napewno nie wy z niego, tylko on z was :) ale za glupie na to jestescie :) nwet sie ni zorientowalyscie :) No ale co dziewczatka z zabitej dziury moga wiedziec o facetach :)

Gość czemu juz nie na czarno
kochasiu?