Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

szukam mezczyzny mojego zycia

Polecane posty

sexoholck..wiesz....domyslam sie ,ze nie miales nic zlego na mysli rzucajac takie komplement kolezance, ale uczuc nie da sie kontrolowac....juz dawno zrozumialam ,ze faceci zupelnie inaczej patrza na swiat.... .podczas , gdy Wy nie widzicie nic zlego, kobieta szalu dostaje...ale to jest w tym wszystkim najlepsze....:):)

Gość Maseratti
Wystarczy. Nie lubie jak sie mnie ignoruje. Nie wiesz co tracisz.

a pocalunek w czolko gdy dziewczyna placze, bo czuje sie odrzucona, dziewczyna to widziala z daleka, co wtedy?

Gość moj ideal
ja tez szukam ogladalam ostatnio "Rodzine zastępcza" czy jest gdzies taki facet jak Jędrula ? takiego faceta szukam to jest moj ideał

Penelope pogdaja z Twoim moze przywiezie z dalekiej podrózy jakiegoś fajnego kolege dla Lady Kawusi ?? ;) hyhy

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....pocieszac to mozna ,ale tylko swoja Pania zycia...jesli chcesz pocieszac inne panie to chyba jeszce nie czas na Ciebie aby sie wiazac,,,:)

Gość Maseratti
Sprawdzasz czy nie? :P Bo trace cierpliowsc.... ;)

ooo hej kawa ;) ja co prawda nie szukam faceta mojego zycia ale ......pokaz mi swoich wybrankow a powiem Ci co o nich mysle, powiem Ci jacy sa :D ja duzo umiem powiedziec, dobre wyczucie mam :D

pisalam do kawy- pokaz mi ich......:D ja musze zdjecie zobaczyc ;) zeby powiedziec cokolwiek, albo przeczytac troche.... ale bede miala na Ciebie oko, potem powiem...... jedno jest pewne - Twoj nick :O nie robi dobrze, (mowie jak jest, znam troche kobiety :D )jesli chcesz byc zauwazony przez kobiete ktora szuka mezczyzny swojego zycia :D co innego na sexczacie :) 🖐️

Gość bo to dziecko jeszszcze
:classic_cool:

ale ja tu nie szukam kobiety zycia :) ja tylko sobie romawiam z kobietami, to chyba jeszcze nie jest nic zlego. ok podeslac Ci foto? ZObaczymy co powiesz.

ja niezorientowana w temacie jak widac :) wyslij a powiem: beeya@wp.pl bez podtekstow, szczerze i bez prowokacji jakichkolwiek

oto jestem :D dostalam i owszem teraz musze juz uciekac......powiem jedno, jesli to Ty na zdjeciu to bardzo fotogenicznym mezczyzna jestes ;) i wiesz o tym, naprawde Twoja wiara w siebie, bo czuje ze wierzysz w siebie :) ma podstawy w Twojej physis :D p.s. nie chce mi sie prowokowac, odpoczywam sobie, jestem grzeczna ;)

Gość kicia kasia
ja tez chce zdjecie sexoholck :) Prosze? Ok? :)

Gość kicia kasia
:(:(:( A niby taki mily :(

ok, porozsylam swoje foto nie wiadomo komu, potem bede sie ogladal na jakis innych stronach i ogloszeniach... Nie wiem kim jestes, nie wiem po co Ci moja fotka. Jackiebrown wspomniala wczesniej, ze wyczuwa ludzi patrzac na nich to raz, a po drugie jest czarnulka ;) Nie badz zla na mnie, ale tylko jackiebrown ma moje foto z calej kafeterii. Nigdy bym nie ujawnil moich fotek, tylko tak zrboilem raz, pod wplywem impulsu. Nie zlosc sie na mnie. A co ci da moje zdjeie??

Gość kicia kasia
Interesuje sie Toba najprosciej mowiac :) I co niby mialabym zrobic z tym foto? :(:(:( Obiecuje ze nikomu nie dam..

Gość kicia kasia
Podoba mi sie co piszesz :) To ze jestes dowcipny, lubisz dobra zabawe :) i znasz sie na kobietach, wiesz czego potrzebuja... 😘

z tymi kobietami, to bym nie byl taki pewien, ze wiem czego potrzebuja. Ilez to kobiet, dziewczyn, mezatek (wstyd mi za to) juz plakalo, bo ich nie rozumiem, bo nie wiem o co im chodzi, bo jestem taki zly i niedobry. Zimny dran, a ja taki uczuciowy facet jestem ;) Podaj maila, pomysle, moze podesle :) To samo co do jackiebrown?

Gość kicia kasia
kicia.kasia@gazeta.pl Wyslij prosze :) I napisz ile masz lat :) I skad jestes :)