Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

zakrzywione szpony w autobusie

Polecane posty

Gość miazga
nie no to to juz jest perwerstwo hehehehe......buehehehehehe

ha-ha-ha jestescie zakompleksione, bo waszych facetow nie stac na koronkowe drogie stringi i nie mowcie ze nie jestescie, bo sama ta padlina czy cos zalozyla dolujacy mnie topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3131097 i jestescie zawistne, bo ja mam piekne dlugie paznokie pomalowane zawsze czarnym lakierem-robia furore a wy nie macie gaski odwagi na nic co nie jest ogolnie przyjete ha-ha-ha (bardzo posepny smiech)

kto tu jest zakompleksiony my sie dobrze bawimy a ty co sie czepiasz????jak twoj facet cche sobie nosic takie kornkowe stringi to sobie niech nosi kogo to obchodzi.kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje....a co do czarnych paznokci to tez sobie masluj a potem bedziesz miala zolte pazory.feeeeeeeeeeeeeee........

miazga-ty to kazdemu potrafisz do sluchu powiedziec, hehehehe,mam nadzieje ze ta posepna dama nie wroci juz, heheh a a\'propos jezcze stringow, zobaczcie co za cudaczny worek na jajka probuja ludziom wcisnac, no naprawde, sama bym taki uszyla, chociaz szyc nie umiem, buhahaah

a ja to kurna bym mu na szydelku wydziergala a taka jakas kobieta ni stad ni zowad krytykuje nasza dobra zabwe chocaz nie powiem odrobina krytyki nie zaszkodzi ale nie sobie daruje kobiecinka.

oł jes..... uh...chyba wiekszosc z dziewczat poszla na obiad...moze i ja bym cos przyrzadzila? np Balladyne alias lady macbeth w sosie wlasnym, hm? ale mysle ze by stanela mi koscia w gardle, hehehehe

buehehehehe no przydalo by sie cos na ruszcik zarzucic ale jak tak zaczniemy gadac to zaraz sie beda czepiac...hahah.tu nic nie mozan powiedziec bo zaraz sie czlowiek z krytyka spotka...litosciiiiii.ja zaraz koncze robote i spadam....ale jeszcze troszke posiedze.milego dzionka dla \"padlinki\"

uszanowanko dla \"Miazgi\" ja tez sadam, bo ilez mozna w klawiature stukac? to niezdrowe, hehe no, to siup, ide gotowac pyrki, ziemniaczki, kartoflki, heheeh co kto woli papapapap 🌻

Gość balladyna czarne pazury
obetnij te pazury, pomaluj na jakiś wesoły kolorek !! czarne szpony błeeeeh ohyda!!! wyglądasz pewnie jak wiedźma !!! :P tfutfutfu :P

Gość dixi
przepraszam bardzo, czy ktoś pierdnął? bo mi sie tak zdawało przez chwilkę?... buhahaha

Gość PUPPA
EEEEEEEEEEE MYSLALAM ZE TU Z POWROEM WROCILY PRZYJEMNE MESKO-PUPCIOWE TEMATY..... ZAWOD MNIE SPOTKAL, IDE WOBEC TEGO POCZYTAC MOJA KSIAZKE- GREK ZORBA PAPAP

Gość madralinska
padlinka to trzeba bylo sie z wyraznym obrzydzeniem na ten apznokcie popatrzec ale tak zeby to wlascicielka zauwazyla ja tak kiedys zrobilam jak widzialam u jednej damulki pazury nie dosc ze brudne to ze zdrapanym lakierem ale jej glupio bylo

Gość załzawione oczęta zosieńki
ej, jak wy to zrobilyscie? topic jest o pazurach, a posty sa o: seksapilu meskim, lysinie,majtkach vs bokserkach, balladynie. to o czym w koncu jest ten topic, hę? pozdrawiam wszystkie ewoluujace kobiety

Gość dixi
podniose to , co wy na to?

Gość nie gadaj tyle
balladyna ma długie pazury bo dłubie w nosie tymi szponami, a czarne to i gilów nie widać :D

Gość nie gadaj tyle
balladyna ,hmmm cała czarna.. to pewnie czarne ma też zęby? :D

Gość ehehhehehehehehehehheheh
co wy, balladyna alias glupia szmata jest calkiem calkiem.... w odbycie tez moze poszperac i nie widac nic, heheheheh juz wiem dlaczego moderatorzy pokasowali jej topici, hehehee bali sie ze zaraza sie rozniesie!

ej, ale po co sie wyzywac od razu, he? balladyna tez czlowiek....chyba.... a wracajac leciutko do tematu wlasciwego - musze chyba skrocic pazury, bo powoli staja sie zbyt dlugie na moje skromne potrzeby, hehe ;-) pozdrawiam

chyba bede musiala se zabic... dlaczego nikt mnie nie akceptuje? moj stary mmnie dreczy psychicznie, wyzywa od kurew, matka woli moja siostre, facet mnie zdradza... mam dosyc tego gowna! spoks, pewnie wam i tak wszystko jesno switoszkowate cizie!macie przeciez super zycie i innych mozecie pouczac, nie?

ja lubie najbardziej miec paznokcie wystajace 2 mm. poza ta przyrosnieta do paluszka czesc jest to wystarczajaca dlugosc paznokcie nie lamia sie , nie zakrzywiaja szponiasto, sa wygodne i ladne i eleganckie, jak rowniez funkcjonalne :)

Gość do josie m.
zupełna racja, takie sa najbardziej eleganckie :-)

Gość nie gadaj tyle
balladyno, zmień image, a życie stanie się piękniejsze, bo czarny kolor przyciąga nieszczęścia! :) zacznij ubierać się na biało :D

Gość nie gadaj tyle
balladyno i obetnij te szpony jak ci radzą panie wyżej, a faceci za tobą oszaleją , i mamusia cie polubi :D

łezka się w oku kręci...wczoraj znow to przeżylam.tyle ze nie w autobusie a w tramwaju...co za tym idzie, musze na chwile-pare sekund doslownie:P reaktywowac topic:D a moje pazury tez wymagaja REAKTYWACJI;) hihi

Gość dixi222
o, witaj padlinko! czyzbys dzieciaczka se sprawila?:) ladne kope lat tak wogole-----i ile ja tego nicka nie uzywalam:P pozdrowienia,slepa gienia.

Gość dixi222
dopisalam 222 bo mi tamtego nicka zakosili