Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

zakrzywione szpony w autobusie

Polecane posty

No ja też wróciłam !!!!!! I co ja widze !!!!!!! Znow piękny temat !!!! Łyse głowy. Kocham łysinkę mojego faceta !!!! MNiam mniam nosi już ją od tylu lat ze nei wyobrażam sobie kudełków długicz na jego głowie. Tak fajnie przejechać ręka po takich 1 mm włoskach :) pychotka :))

A jeśli chodzi o gatki to lepiej slip ratownika z lat 60 niż te luźne boksery z pieskami i jeszcze takie swiecące .... fe fe fe :)) Mój kupił sobie teraz takie piękne w HM w paseczki pyszne jak diabli. Wygląda w nich seksi :))

Gość miazga
no nie gadaj moj tez sobie kupil w H&m takie w paseczki i ma tez do nich gore.normalnie miodzio.ja wymiekam jak on mi nich tak poparaduje.hehe,i jak tam maniciure????

Moj ?? to nie ja szłam na maniciure .... hyhy W paseczki takie turkusowe... były jeszcze czerwone i chyba mu je kupie przy okazji bo sa superoweeeee ;))

Ty a góry nie widzieliśmy własnie bo on sobie je do spania upił oczywiście :) były góry ?? musze spytać....

Gość miazga
no dokladnie te turkusowe....hehe.aj sorki tyle tych nickow ze sie pogubilam hehe. czyli chociaz my jestesmy zgodne ze bokserki gora ale tylko te obcisle zaden inne....hehehehehe....zaraz wam cos dziewczynki pokaze apropos majteczke dla panow to wymiekniecie.hehehe

Gość miazga
no pewnei ze byly moj ma caly komplecik hehehe.

oooo!!! juz mam!!!! hihih te pierwsze sa smieszne a te drugie troche oblesne, ale jakby moj Skarb je zalozyl to pewnie bym je szybciej jemu zdjela niz zalozyl, jak facet jest sexi to i w worku na kartofle...

MIAZGA JA CIE ZABIJE !!!!!!!!!!!!Wykręcałam numer do kumpla z pracy i jak on odebrał to akurat mi sie otworzyła ta strona i parskłam śmiechem do suchawki .... hyhy dobrze ze to był kumpel z pracy.... Miazga ty zboczeńcu tyyyyyyyyyy hyhyhy dobre....

Gość miazga
no pewnei ze to jaja sa bo przeciez jak by moj sie ubral w takie gadki to bym chyba rypla ze smiechu hehehe.to taka cieakwsotka dla was dziewczynki kochane hehhe

Jesu nawet se nei chce wyobrażac mojego w nich .... huhu .... sex - smiech by był .... huhuhhuhuhu mam nadzieje ze nigdy w takich nie wyskoczy ....

Gość miazga
hahahaha teraz to ja parsklam jak sobie poczytalam co zorbilas cholero.hehehe.no coz jaja jaj berety.hehe a te chlopaki maja czym oddychac.mowilam ze to bedzie cos special. hehehe

Gość miazga
ale wam atrakcji dostarczam babeczki.hehe przynajmniej jest wesolo hehehe i oto w koncu chodzi.hehehe

Gość oooooo.......
Boze jakie z was prymitywy!!!! :o parsklam??? Zenujace, ile wy dziewczyny macie lat?? Gdyby te wasze "misiaczk" to widzialy....

Gość miazga
prymityw to ty jestes.....nie umiesz sie bawic.....jak ci sie nie podba to zmien topic....zapraszam na inne.

Wracając do tematu::) Dziewczyny, wyobraźcie sobie, że taki facet z długimi szponami robi wam palcóweczkę. Drapie w środku, i drapie, i skrobie, i wbija się coraz głębiej, a jak wyciągnie, to za paznokciem ma co nieco... Brrrrr! Aż mi się niedobrze robi!

jakby moj to zobaczyl.... to by sie ucieszyl ze normalna jestem i normalnie podchodze do takich spraw... kurde, jak tak sobie teraz o moim skarbie mysle to mi sie do niego zachciewa... dlaczego musi on byc tak daleko...? :(

Laseczki o co chodziło tej istocie oooooooooooooo ??? bo ja chyba z kosmosu jestem.....

Gość miazga
ta istota ooooooo byla i znikla i mam nadzieje ze juz sie nie pojawi....a my konytuuujmy dobra zabawe.eheh

Gość miazga
a bokserki smieszniutke tylko ten stworek na nich malutki hehehe