Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_12

Jaka jest różnica wzrostu między wami

Polecane posty

Mimi28 Bardzo dobrze to ujełaś ;) Ja mam bardzo podobna rożnice, tylko mój facet ma raptem 2 cm mniej. Śmieszne to jest to co Wy tu piszecie drogie Panie, a nie bo idzie wysoki chłopak i niska dziewczyna. Gadka na poziomie podstawówki. Wydaje mi się, że przez większość TYCH przeciwnych dziewczyn przemawia tylko zazdrość i tyle. Bo My mamy idealnego faceta, którego kochamy, który Nas kocha, przy którym czujemy sie wyjatkowe i dla obojga nie liczy się to "co ludzie powiedzą". Nasze życie i mamy to że tak powiem gdzieś. Aha i powiem Wam, że jest nam razem cudownie i nie mamy problemów w sprawach łóżkowych jak to inne może wiedzą lepiej haha :P Nie martwie sie o to że nie mogę założyć wysokich butów bo nie daj Boże bede wyższa od partnera, zakładam wszystkie jakie chce i wiem że fajnie wyglądam. Także Kochane My mamy po prostu szczeście mając przy sobie takiego cudownego Faceta :)

Gość 170 i 170
tak, jesteśmy tego samego wzrostu i mamy w nosie co na to ludzie "powiedzą". ps. w butach na obcasie nie chodziłam nigdy, więc ten "minus" odpada

Gość to ta
ja mam ok 160 m moj chłopak 1.89 ochamy sie bardzo, jednak ta roznica ciagle przeszkadza, szczegolnie mi... zaczynam miec obsesje na tym punkcie! poznajac jakies nowe pary wokoło patrze na róznice wzrostu.. boje sie tego , jak ocenia to nasza rodzina , szczegolnie jego. moja go zna, w sumie nie slyszalam zadnych komentarzy , ale pewnie po prostu komentowali to za plecami :) staram sie miec zawsze buty na obcasie ale to nie pomaga :( kiedy bylismy ostatni razem na zakupach wydawalo mi sie ze kazdy na nas patrzy.. aj;/

Gość maciek5765
"male jest piękne" to oklepane powiedzenie wymyślone przez niedowartościowane niskie kobiety taka prawda, pewnie teraz naskoczy na mnie rzesza takich wlasnie ale szczerze mnie to nie obchodzi mam 185 i czułbym się beznadziejnie z kobieta 157-165. Wole wyższe bo mają w sobie "to coś" co przyciąga mój wzrok, bardzo je lubie wręcz ubóstwiam mam słabość do takich wlasnie kobiet. Jest to mój gust, moje upodobanie i nic tego nie zmieni :) pozdrawiam wszystkie kobitki 168 i więcej :)

Gość Gvnjjgxdseseeryionbvd

Ja mam 172, moj chlopak 184. Idealnie. Na obcasach jestem i tak odrobinke mniejsza i czuje sie super. Ja sie ciesze bo mam poczucie ze jestem taka malutka, szczególnie jak lezymy razem i moge sie wtulic w jego szeroką klatę a on sie cieszy bo ma szczupłą wysoką laske 😄