Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_12

Jaka jest różnica wzrostu między wami

Polecane posty

Gość sexy baby171
Do justynka87: 1.oczywiście, że mam partnera- jestem w stałym związku juz od 5 lat, ale... do twojej wiadomości: wartosci i znaczenia kobiety nie mierzy się faktem czy posiada ona faceta czy nie- chyba, że takie są twoje patriarchalne priorytety 2..mój facet: 193 cm Mniemanie o sobie mam wysokie, jeśli ty wolisz być zakompleksioną myszką - twój wybór I nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie :):):):)

\"wszystkie niziutkie dziewczyny, które twierdza, że są zadowolone ze swoich 150-160 cm. blefują!\". Muszę Cię rozczarować ale szczerze lubie swoj niski wzrost. Jestem szczupła i mam podobno niezlą figurę więc daj sobie spokój:). a co do tekstu \"szystkie moje niziutkie kumpele powtarzają slogany: \"małe jest piekne\". ja tego nigdy nie mówię, ale za to często to słyszę :P

Gość 191
xDDD byla miala okolo168:P spoko

Gość prawda jest takaaa
że wysocy faceci wolą niskie (niscy nie mają wyboru). Fakt, każdy w życiu chciałby spróbować z wysoką ale do związku wolą niską przy której czują się bardziej męsko. Niestety taka jest prawda, wysokie mogą sobie być modelkami itp. ale prawdy nie przekrzyczą. Zresztą badania naukowe nie kłamią.

Gość martusiaczeeekk81
ja mam 175 a moj facet 203

Ja mam 166 cm,a mój luby,jak twierdzi,10 cm więcej,i tak tez ma anwet w dowodzie wpisane,ale to coś chyba za dużo,jakiś przekręt :P

Gość ja jestem niziutka
mam 150,5cm i jestm nizsza od kochanego o jakies 3/4 głowy. on ma 168 czyli roznica to 17, 5 cm i jest bardzo gut:). wczesniej mialam takich po 180cm i wiecej i wcale nie czulam sie z tym zle, wrecz przeciwnie, lubie wysokich.ale niskich tak samo ;) przynajmniej nie musimy sie bardzo wyginac jak chcemy tanczyc czy sie calowac:). czasem jak sie sprzeczamy w zartach to ja mowie ze moglby troche podrosnąc a on sie wtedy odgryza ze ja tez bym mogla byc np, jego wzrostu. znam dziewczyny ktore gustuja w niskich, np. byla adoratorka mojeg chlopaka ma 165cm i jest od niego tęzsza, a dziecko zrobila sobie z nizszym od siebie. takze niscy panowie glowa do gory

Gość ja 154 on 180

Gość szczerze to nie ma roznicy
;). jestesmy rowni. oboje mamy po 173cm i pasuje mi to, bo i tak nie lubie obcasów

Ja mam 157 cm. a On 190 cm. Mam słabość do wysokich brunetów o brązowych oczach, ale to tak poza tematem :P

Gość 165 i 168

Gość uważam że nie ma to znaczenia
gdy w grę wchodzi uczucie.....nie potrzebnie ludzie o różnych wzrostach przekomarzają się o swoje racje, ja mam 160cm mój mąż 190 i co.......nic jest ok :)

Gość ehy hey
do uważam że nie ma to znaczenia. a gdyby mial 160 cm to tez by nie mialo znaczenia?

Gość upupupupupuup

Gość lakasta
ja 161 cm, On 173 cm :)

Gość Taka tam Monika
Ja 165 cm, mąż 186 cm

Gość 40cm
ja 160 maz 2metry

Gość 40cm
a i nie jest latwo zawsze i ze wszystkim Hiihi

Gość moja mała blondyneczko...
ok. 35-36 cm, w szpilkach to ok. 25 zalezy od wysokości szpilek. wiecie co? Mój chłopak jest najprzystojniejszym facetem jakiego znam jego piwne oczy... noo wysoki brunet, takie silne męskie dłonie...zapach i w ogóle.. a ja niska blondynka, niebieskie oczy.. no banał jak nic... pociągam go on mnie też, w końcu jest moim przyszłym mężem. i w******e mam że jakieś pasztety piszą że małe dziewczyny to kurduple, że wyglądają jak karły ze swoimi facetami. ja Miśka mojego kocham i on mnie.. i ch*j żę tyle cm nas dzieli.

Gość zawsze lubiłam wysokich
a pokochałam niskiego .Oboje mamy po 170