Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_12

Jaka jest różnica wzrostu między wami

Polecane posty

Gość Kaltofelek
Między mną a moim chlopakiem jest znaczna róznica wzrostu bo on ma 187, a ja 157 :D Ale jak zaloze obcasy to ok. 165 mam, więc ujdzie w tlumie ;) Pozdrawiam.

Gość hakaiii
moj pierwszy facet 161 ja 158 a teraz mój juz długoletni partner 187 ja 158 i tak jest lepiej haha :)

Gość Miki219519
160 i 187 :D

Gość lopi
ja 170 cm...mój mąż 180 cm.

Gość Miki219519
Hakaiii-ciekawa jestem czy przeszadza Wam ta różnica wzrostu? :) Pozdrawiam ;**

Gość skdmskfmdkfd
Dołączam do grona par z różnicą 40cm. Ja - 157cm, mój facet - 197cm. I nie, w niczym nam to nie przeszkadza. A wszystkie dziewczyny piszące, że to wygląda beznadziejnie, że jestem karlicą itd - spokojnie, też znajdziecie kiedyś kogoś kto Was pokocha i doceni, tylko odrobinę wyluzujcie i przestańcie patrzeć stereotypami ;) Prawda taka - nie robią na mnie wrażenia takie komentarze, bo co mnie obchodzi opinia innych ludzi? To nasz związek i wiemy, że jest idealny ;)

Gość olalslsls
To co? Że niby dziewczyna, która ma 154 cm. wzrostu, to nie może mieć chłopaka, który ma 190 cm. wzrostu? A jeśli się kochają i podobają się sobie, to mają się rozstać, bo "on taki przystojny, a taką gęś sobie wziął" jak to ktoś powiedział?

Gość Arek18
Ja mam 203 cm wzrostu i wszyscy mi powtarzają, że na prawdę nie ciąży na mnie żadna presja co do wzrostu mojej wybranki, ale ja osobiście wolę wyższe. Kiedyś byłem z dziewczyną która miała 160cm i strasznie się głupio przy niej czułem, ale oczywiście nie było to powodem zerwania związku ;) Z drugiej strony, jeżeli matka moich dzieci będzie miała pow. 180cm to zgodnie z prawami genetyki strasznie skrzywdzimy nasze dzieci głównie córki ;)

Gość tantumverde
ahahaa a mnie dziwi jak wy podczas sexu sobie radzicie, przeciez jak lezycie na sobie i sie calujecie to pochwa znajduje sie na brzuchu faceta i nie ma mozliwosci zajscia w ciaze :D to kobieta musi sie lekko zsunąć w dół :D

Gość mortadelee
Ja mam 1,55 a mój chłopak prawie 1,80. Wiele osób mi mówiło, że to śmieszne, ale co z tego? Miło słyszeć z ust ukochanego, że co małe to piękne ;) I tak najważniejsze jest uczucie...

Gość agata...
ja mam wzrostu 157cm i mam 23 lata, muj facet ma lat 26 i wzrostu 187cm. nie noze wysokich butow poniewaz nie lubie i czuje sie bezpiecznie w jego ramionach, a co do seksu jest wspanialy jestem lekka wiec moj misiek z ladwoscia penetruje mnie w roznych pozycjach...

Gość ljlfkdjdk
Ja 160 on 190 :)

Gość ljlfkdjdk
Ale zazwyczaj noszę szpilki więc mam te 170 ;) Hehe.

Gość jula kajula
ja mam 160 a on 190 ;)) super miec wysokiego :]

Gość ja mam 170 cm
a on 185 cm i uważam, że jesteśmy IDEALNI :)

Gość Daniel19
Kiedyś się tu wypowiadałem, wówczas różnica pomiędzy mną a moją byłą wynosiła jakieś 30cm (Ja 189cm, ona ok.162). Teraz jestem z inną Ja wciąż 189cm;), ona 183.

Gość dobrzejest
gdybys to ty byla wosoka a on niski to by bylo smieszne hehe gdy dziewczyna jest malutka a facet wysoki to slodki widok, sama mam wyzszego o ok.30cm to takiefajne miec takiego mezczyzne przy sobie

Gość ja 170 on 188

Gość ja mam 150
a ona 185 i jestem za mały na 69:(

Gość Ewwwa_Wawa
Mam takie pytanko do osób, gdzie jest duża różnica wzrostu w parze (np. 30 cm). Czy spotykały Was jakieś przykrości ze strony innych? Bo mi zaczął podobać chłopak wyższy o ok. 34-35cm i trochę się boję opinii innych chociaz wiem że nie jest najważniejsza...

Gość wysoki444444
Ja 182, ona 162 Ja numer buta 46, ona 36 :) Pozdrawiam :D

Gość malutka.malutka
A co powiecie na taka rozniece wzrostu Ja: 150cm i drobna ,szczuplutka On.: 192 i przy kosci i taki poterzny co o tym sadzicie ? wstyd? czy olac to co inni mowia bo ja juz pogubilam sie ...inni mowia ze to wstyd i smiech a inni ze kochaj i badz znim...i nie wiem.. :(

Ja mam 178cm a mój facet jakieś 182cm. Gdzieś padło stwierdzenie, że niskie kobiety są dobre w łóżku... A wysokie to nie?? Mój współlokator (z którym byłam jakiś czas) ma 2 metry wzrostu, same wysokie dziewczyny "na koncie" i podobno większość była dobra w łóżku.

malutka.malutak olej! Nie jesteś z kimś dla innych, ale dla siebie. Po co rezygnować ze szczęścia?

Gość Kali...
Ja mam 187 a ona 151 i nie wiem czy to ma jakis sens. :/ Narazie tylko krecimy ze soba ale widac ze ona by chciala byc ze mna.. Nie wiem co zrobic.

Gość Mimi28
Mam 162 a mój mąż 198(36cm różnicy),jestem drobną,szczuplutką kobietą(49-50kg) a mąż dobrze zbudowanym,wysokim mężczyzną i w niczym nam to nie przeszkadza.Denerwuje mnie gadanie "podoba mi się chłopak/dziewczyna ale jest między nami duża różnica wzrostu i nie wiem czy związek z nim/nią ma sens".Co ma do tego wzrost?Jeśli się kochacie,lubicie albo jest między wami inne uczucie na którym wam zależy to dajcie sobie spokój z rozmyślaniem"Jestem dwadzieścia cm wyższy co ludzie powiedzą?"Z doświadczenia wiem,że są ludzie którzy komentują jeśli kobieta sięga mężczyźnie powiedzmy do ramienia ale są też osoby które wgl nie zwracają na to uwagi.A jeśli chodzi o seks z wysokim mężczyzną to jeśli jest ochota to sposób też się znajdzie :)