Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamster

Dziwna sprawa. Jak mogę jej pomóc?

Polecane posty

Gość chamster

A chodzi o problem z oczami :-) Moze niedosloweni, ale czytajcie dalej. Moja dziewczyna spi malo i caly czas ma oczy podkrazone. Dzisiaj mi sie zalila, ze nie wie co z tym robic. proboje to jakos korektowac, ale to i tak nie daje efektu. Cien spod oczu nie ginie. A przez to robi sobie dluzsze grzywki, bo uwaza, ze jak sobie zrobi grzywke na bok i odsloni czolo to uwydatni to te jej sine oczy... I dlatego ma grzywke sciete na prosto, wchodzaca niemal w oczy, co mi sie bardzo nie podoba (jeszcze jak miala inna fryzure to mowilem jej, ze nie lubie prostych grzywek). Dziewczyny, kobiety, macie moze jakies rady ktore moglbym jej przekazac? Co zrobic zeby te cienie spod oczy zniknely?

Są do tego kremy, korektory. A przede wszsytkim polecam więcej spac i wypoczywać :) Pozdrawiam.

Gość chamster
Z twgo co mi mowila to uzywa jakichs tam korektorow... I nic. A ona juz taka jest sporo sie uczy (ambitna jest az za bardzo) kladzie sie po polnocy no i jest niewsypana nastepnego dnia...

Gość polecam
polożyć na oczy plasterki z surowgo ogórka trzeba go wcześniej trzymać w lodówce żeby byl zimny takie oklady trzeba robić kilka razy dziennie plasterki powinny być cienkie żeby można bylo je że tak powiem przylepić do oka polecil mi to okulista i dziala ale dodatkowo wiecej snu jest niezbedne pozdrawiam :)

Gość teraz reklamują
jakiś specjalny krem na podkrążenie oczu Vichy - może to pomoże

Gość Didaa
buahaha, to co ona ta grzywke do polowy twarzy? bo inaczej jej chyba sincow nie zakryje? zreszta, to pisze jakas baba, chce porady dla siebie. Zaden facet nie zauwaza takich rzeczy.