Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIELKA23.

PIEKNA SKORA-TO PROSTE!!!

Polecane posty

Gość ANIELKA23.

HEJ! jesli chcecie wiedziec , co poprawilo moja skore to wam powiem: mialam dwutygodniowa glodowke-zero jedzenia, tylko picie wody mineralnej ,ewentualnie wody plus cytryna..duzo ruchu na swiezym powietrzu-typu chodzenie pieszo, jezdzenie rowerem...NIESTOSOWANIE ZADNYCH FLUIDOW, PUDROW!!!jedynie korektor pod oczy. AHA! obecnie -zadnych slodyczy ,a w szczegolnosci czekolady.. moja twarz sie jakby sama oczyscila!!!! teraz jest gladka, nie ma babli ,tradziku, a uzywam jedynie kremu NIVEA.. dziewczyny- stosujac fluidy wasze pory sie zamykaja a skora nie ma jak oddychac... przemyslcie to .. mi to pomoglo -praktycznie przez przypadek:) bo chcialam zeszczuplec:) POZDRAWIAM ..

owszem zgadzam sie, ze czesto naduzywanie podkladow, pudrow etc. jest szkodliwe dla cery, ale... odpowiednio dobrany podklad w malej ilosci nie tylko nie zatyka porow, ale ogolnie leczy cere.. ;) co do reszty sie zgadzam :) pozdro

no tak ale nie mozna całe życie pić tylko wodę, kiedys trzeba zacząc normalnie jeść i wtedy cera znowu sie pogarsza, a co do reszty sie zgadzam, makijaz pogarsza prawę

Gość bardzo śmieszne
1. Głodówka nie jest metodą na zgubienie sadełka!!!Znasz efekt jo-jo? No, to super... 2. Podkłady nie zatykają porów!!!!!!!Nigdy! 3. 2 tygodnie glodówki z intensywnym wysiłkiem fizycznem bardziej Cie wyczerpie niż da siłę i witalność. Głodówka nie powinna trwać tak długo!!!! 4. Nie powinnaś udzielać takich rad. To, że Tobie jest super nie oznacza, że to złoty środek na wszystko!!!

Gość do bardzo śmieszne
bzdury wypisujesz !! Zgadzam się w pełni z Angeliką 23 Głodówka nie jest metodą odchudzającą ,ale wspaniale oczyszcza organizm-stad tak duża poprawa cery i ja to całkowiecie potwierdzam.Efekt jo-jo pojawia się wtedy kiedy wracamy do starych ,złych nawyków żywieniowych i popełniamy te same błędy jakie robiliśmy przed głodówką. Z własnego doświaczdczenia wiem,że głodówka jest największym dobrodziejstwem jeśli chodzi o cerę.Ja niegdy nie wróciłam po głodówce do wagi wcześniejszej.Efektu jojo nie mam. Angelika mądrze piszesz :) popieram i gratuluję. A ty bardzo śmieszne zastanów się najpierw co piszesz i jaka jest twoja wiedza w temacie ,ja widzę ,że zerowa.

Gość do Anielki 23
Sorry ,chodziło o ciebie a nie o Angelikę.

Gość ANIELKA 23
Witam. tzn wczesniej sie odchudzalam -byla to dieta oparta wlasciwie tylko o niejedzenie slodyczy, tlustych rzeczy.. ale przeczxytalaam tu o glodowce jako sposobie oczyszczania-pomyslalam wiec ,ze przed tyle lat ci wcinalam te slodycze to pewnie m isie nazbieralo.. postanowilam wiec sprobowac. mysle, ze tydzien glodowki jako sposobu oczyszczania moze pomoc a na serio -teraz juz nic nie uzywam, bo skora jest ladnie napieta i nawilzona.

Cos w tym musi być. Podczas głodówki faktycznie pozbywamy sie toksyn. Ale głodówka powinna trwać kilka dni a nie 2 tygodnie!!!!To jest dla zdrowia niebezpieczne.