Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Cztery donuty opiekacz tak

Zaraz idę do inpostu i hipermarket

Polecane posty

4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie pamiętam wszystkich twoich (i twojej zamulonej koleżanki z carbonarą zwisającą z nosa) fantazji na mój (nasz) temat 🙂

To musi być straszne, być tak powaznie opóźnioną, by nie rejestrować wlasnych zaczepek 🙂

Pierwsza zaczepiła nudziara salix, a ty od razu jak kundel z pęcherzem przyleciałaś i się przyłączyłaś, fafluniaro.

5 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie pamiętam wszystkich twoich (i twojej zamulonej koleżanki z carbonarą zwisającą z nosa) fantazji na mój (nasz) temat 🙂

To musi być straszne, być tak powaznie opóźnioną, by nie rejestrować wlasnych zaczepek 🙂

Więc co tu robisz? Idź wyladowac swoje frustracje na kozetce i zajmij się swoim płaskim tyłkiem desko. 😊

2 minuty temu, Razorblade napisał:

Pierwsza zaczepiła nudziara salix, a ty od razu jak kundel z pęcherzem przyleciałaś i się przyłączyłaś, fafluniaro.

Koszmarna osoba i żal mi ludzi, którymi się otacza. O ile tacy istnieją 😊😜

1 minutę temu, Razorblade napisał:

Wiadomo, że to, iż gdy tylko twoja psiapsi wylazła z krzaków na forum po udawaniu nart w Egipcie, to pierwsze co zrobiła, poleciała hejtować mojego męża i mnie (po czym tak codziennie), zupełnie się nie liczy 🙂

Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał:

Chlapcio to jest dopiero zamulony nawet Bibed pisał że on musi brać jakieś psychotropy kiedyś bo ostatnio to pisał że Ela ma suty jak wentyle

Ten post wygląda, jakbyś to ty była na lekach. 

• Sad 1

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Wiadomo, że to, iż gdy tylko twoja psiapsi wylazła z krzaków na forum po udawaniu nart w Egipcie, to pierwsze co zrobiła, poleciała hejtować mojego męża i mnie (po czym tak codziennie), zupełnie się nie liczy 🙂

😄😝Ale byłam na urlopie. Poza tym już pisałam, że nie czuje potrzeby tłumaczenia się ze swojego prywatnego życia, a twój mąż, którego poznałaś na hejterskim forum, jak był żonaty ma autyzm i pewnie 3 grupę. 

Oddaje za całokształt, żeby nie było. 

Skoro ty wyzywasz, to jak mogę udawać, że nie widzę bezrobolu bez majtek, który kłamie? 😜

Haha. 

4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Chlapcio to jest dopiero zamulony nawet Bibed pisał że on musi brać jakieś psychotropy kiedyś bo ostatnio to pisał że Ela ma suty jak wentyle

W końcu gadasz do rzeczy 😎

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Więc co tu robisz? Idź wyladowac swoje frustracje na kozetce i zajmij się swoim płaskim tyłkiem desko. 😊

Ale nie będziecie w swoim kółeczku degeneratek (albo upośledzone albo zamulone ketrelem i opioidami hejterki) dyktować, kto może wpisać się na forum 🙂

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

😄😝Ale byłam na urlopie. Poza tym już pisałam, że nie czuje potrzeby tłumaczenia się ze swojego prywatnego życia, a twój mąż, którego poznałaś na hejterskim forum, jak był żonaty ma autyzm i pewnie 3 grupę. 

Oddaje za całokształt, żeby nie było. 

Skoro ty wyzywasz, to jak mogę udawać, że nie widzę bezrobolu bez majtek, który kłamie? 😜

Haha. 

Nie masz prywatnego życia. Jesteś starą, upośledzoną rozwódką, po 12 h w kołchozie 🙂

4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Przecież to ty non stop wycierasz się mną, nawet jak mnie tutaj nie ma. Nikt tutaj nie jest ślepy i to nie jest twoje forum, żeby ustawiać ludzi po kątach i non stop ich poniżać... Jesteś tutaj nikim i taka jest prawda. Pewnie masz menopauzę, pogłębiającą się chorobę dwubiegunową i stąd to wszystko. Tylko co nas jako czytelników to obchodzi? Idź na spacer, zadzwoń do ojca, zrób oddech, ale daj hejtero ludziom żyć 🤦

• Thanks 1

7 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie przypisuj sobie zbyt wiele, bo pamięć mamy dobrą, nie zaczepiła Cię i rozmawiała tutaj ze mną i kilkoma innymi osobami normalnie, to ty tutaj od kilku miesięcy logujesz się tylko po to, by sadzić się do odleżyny, Madzi, lub mnie. A teraz won, bo łańcuch ukrócony. Na pewno nie będę tolerować twojego chamstwa i panoszenia się spowodowanego frustracją życiową, sucha decho. 📐🔪

• Thanks 1

5 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ale nie będziecie w swoim kółeczku degeneratek (albo upośledzone albo zamulone ketrelem i opioidami hejterki) dyktować, kto może wpisać się na forum 🙂

Powtarzasz się. 

Więc co tutaj robisz? 🤣

Twoja teściowa, która całe życie była zależna od męża, wie, gdzie wyrwałaś jej najstarszego syna? 😄Bo jeden syn łowi na Tinderze, a drugi nie mając rozwody też myszkował w sieci. Naprawdę fantastyczna rodzina z trzema synowymi i jeszcze nie ostatnimi. Haha 😊😜

Edytowano przez 250GodzinTak

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

W końcu gadasz do rzeczy 😎

Nie wczuwam się bez przesady ☕

Wg libeda "elka ma cycki wielkie i sutki 4x wieksze niz bandzior i jakies wentyle

lezak to marek albo tomek

bandzior jest wielka 

anastazja daje dupy za 400zl w de i za 200zl w pl

itd

a ja pisalem ze chlop z awatarem jakiegos przystojenego aktora to gej,kryptogej albo baba udajacego chlopa i facet ewki musial sie zajac praca i na jego miejsce wpadla ewka ale to bylo niezamierzone" 😺

1 minutę temu, Razorblade napisał:

Nie przypisuj sobie zbyt wiele, bo pamięć mamy dobrą, nie zaczepiła Cię i rozmawiała tutaj ze mną i kilkoma innymi osobami normalnie, to ty tutaj od kilku miesięcy logujesz się tylko po to, by sadzić się do odleżyny, Madzi, lub mnie. A teraz won, bo łańcuch ukrócony. Na pewno nie będę tolerować twojego chamstwa i panoszenia się spowodowanego frustracją życiową, sucha decho. 📐🔪

Bez komentarza 😉

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

Nie wczuwam się bez przesady ☕

Wg libeda "elka ma cycki wielkie i sutki 4x wieksze niz bandzior i jakies wentyle

lezak to marek albo tomek

bandzior jest wielka 

anastazja daje dupy za 400zl w de i za 200zl w pl

itd

a ja pisalem ze chlop z awatarem jakiegos przystojenego aktora to gej,kryptogej albo baba udajacego chlopa i facet ewki musial sie zajac praca i na jego miejsce wpadla ewka ale to bylo niezamierzone" 😺

Ciężko ogarnąć taką kuwetę 😄

3 minuty temu, Razorblade napisał:

Albo kłamiesz albo co bardziej prawdopodobne, jesteś wiecznie zamulona wszystkim, co ćpasz 🙂 Wejście Madzi nastąpiło na hejterskim temacie pravola o moim mężu i omal się tam nie utopiła od strzyków jadu w naszą stronę 🙂

I oczywiście, że w przeciwieństwie do ciebie i salowej zejdę z forum - mam męża i życie prywatne;)

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Powtarzasz się. 

Więc co tutaj robisz? 🤣

Twoja teściowa, która całe życie była zależna od męża, wie, gdzie wyrwałaś jej najstarszego syna? 😄Bo jeden syn łowi na Tinderze, a drugi nie mając rozwody też myszkował w sieci. Naprawdę fantastyczna rodzina z trzema synowymi i jeszcze nie ostatnimi. Haha 😊😜

🥦

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Albo kłamiesz albo co bardziej prawdopodobne, jesteś wiecznie zamulona wszystkim, co ćpasz 🙂 Wejście Madzi nastąpiło na hejterskim temacie pravola o moim mężu i omal się tam nie utopiła od strzyków jadu w naszą stronę 🙂

I oczywiście, że w przeciwieństwie do ciebie i salowej zejdę z forum - mam męża i życie prywatne;)

Jakie masz życie prywatne? 😜😄Mąż pewnie pije, więc zajmij się nim, bo znowu będzie spał w innym pokoju. Bądź w końcu konsekwentna w tym co robisz pani Strzelec z Pomorza 😄

Wypstrykałam się z reakcji i Leżak wisisz mi kawę na wynos, bo rozkręciłam ci temat i zabawiłam bezrobotną trollice w roli Pani Doktor 🤣😄

13 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Życie prywatne, tja. 

🥦🥦🥦

2 godziny temu, +RC+ napisał:

A jaki dochód Mama miała przed emeryturą, prócz alimentów na ciebie?

Na mnie było 220 alimentów a mama miała 360 renty dziadek jeszcze jej ojciec dawał 50 czasem. A potem miała 500 renty a potem rosla waloryzacji do około tysiąca. Później przeszła na emeryturę trochę więcej niż minimalna wtedy. A na koniec było 1650 netto jej emerytury a ja dokladalem 1150.

Alimenty były do 15rz a potem dostałem rentę rodzinnom za naukę po śmierci ojca na dekadę wieiszom niz minimalna krajowa. A alimenty zabrano. 

22 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Powtarzasz się. 

Więc co tutaj robisz? 🤣

Łysa a ptaszki ćwierkały , że Ty z kolei brałaś męża po starej i cie stara nienawidzi 🤣🤣🤣🤣🤣

1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał:

Kupiłem jeszcze dwie poduszki jogi i dwa materace 5cm srodkowe 90x200 i 140x200 bo byly za bezcen 30 i 45zl.

Zarobiłem dzisiaj 200 a wydałem 195 na mieszkanie huh

I czy on kūrwa nie jest chory 🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się