Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca kobiet

tu możecie przetestować moja znajomość kobiet

Polecane posty

Gość znawca kobiet

zadaj pytanie i sprawdź odpowiedź

Gość 00000999999
jak czesto kobiety klamia ?

Gość znawca kobiet
wcale nie tak często jak sie powszechnie uważa

Gość prosimy o konkrety
bo jak na razie to w jednym krótkim zdaniu zawarłeś co najmniej dwa uogólnienia.

Gość znawca kobiet
ogólnośc pytania była dodtosowana do ogólności pytania. oczekujesz rozprawki?

Gość Elvisssss
czy jak kobieta na pytanie co się stało odpowiada nic to faktycznie tak jest? co nalezy wtedy robić???

Gość co kobiety
noszą w torebkach :)

Gość znawca kobiet
należy przeprosić, przytulić i zabrać na zakupy :) kobiety noszą w torebkach wszystko :)

Gość Elvisssss
a pierwsza czesc pytania mego??

Gość znawca kobiet
oczywiście że coś jest. nic oznacza wyrażenie poczucia urazenia, obrażenia, krzywdy i wyrzutu, ze się nie domysla, że oczywistym jest , że jest coś :) więc juz mnie nie kochasz? mówi w ten sposób, gdybys kochał tobys wiedział i/lub nie zrobił tego co zrobiłeś nie wiedząc że robiąc to/nie robiąc czegoś (ten wariant też wystepuje czesto) świadczysz o tym że w ogóle nie rozumiesz co znaczy i na czym polega miłość :)

Gość kobita......
A jeśli: kobieta ma wszystko:faceta który ją kocha, dzieci , dom, pracę-a mimo wszystko czegoś jej jednak brakuje i nie jest w pełni szczęśliwa. To co to może być? Bo sama nie wiem, a może facet który zna kobiety -wie? ;)

-->kobita...... :D Pokaż mi człowieka , który by powiedział mam juz wszystko co chciałem. Niczego więcej nie potrzebuje.

Gość kobita......
No właśnie, ale to chyba oznacza że człowiek nigdy nie powinien "spocząć na laurach' i mieć coraz to nowe cele w życiu, i do realizacji tych celów dążyć. I może wtedy życie nabrałoby sensu?

Gość no to teraz moja kolej...
czego kobieta oczekuje w lozku (czyt. sex) od partnera?

Gość znawca kobiet
brakuje jej mniejszej bądź większej odrobiny szaleństwa, zapomnienia, przygody, nutki "tego czegos" co powoduje dreszyk emocji, pożądania, odkrywania albo bycia odkrywaną. brakuje jej tajemnicy,nieokreśloności, zagadki, wahania, małej walki z samą sobą, przeżywania tego momentu podjecia decyzji, że mozna przekroczyc kolejna granicę. brakuje jej tego co w piękny sposób pozwala przeżywać życie :)

Gość ale z ciebie znawca...
"ogólnośc pytania była dodtosowana do ogólności pytania. oczekujesz rozprawki?" Przypomnę, że pytanie brzmiało: "jak często kobiety kłamią". Jeśli Cię zapytam "Jak często jest w telewizji Teleekspres?" to też uznasz, że to bardzo ogólne pytanie? I odpowiesz pewnie "dość często, choć nie na pewno" :P Ekspwert się znalazł.... buhahahahaha :D :D

Gość jedno pytanko
dobrze znawco, a co oznacza gdy kobieta ciągle wraca do przeszłości swojego faceta i nie umie zaakceptować jego byłych związków?

Gość znawca kobiet
jeśli to ona wraca a on juz dawno zapomniał może to oznaczać niezawysokie poczucie własnej wartości, w nawiększym skrócie

Gość kobita......
Znawca kobiet-BINGO!!! Trafione w 10. Wydaje mi się czasem że już nic w życiu mnie nie czeka, że wszystko już mam i tak będzie zawsze. Spokojne życie bez większych fajerwerków. A kobieta potrzebuje ciągłego zaskakiwania, udowadniania.... Facet myśli że jak powie jej raz na rok że ją kocha to sprawa jest załatwiona... ona wie że on ją kocha ale chciałaby czasem poczuć się...inaczej.

Gość kret
znawca kobiet jest kobietą

Gość znawca kobiet
czego kobieta oczekuje w seksie od faceta? tez można ksiażkę, a jednym słowem: jedności :)

A ja uwazam, ze odpowiedz \"znawcy\" byla jak najbardziej trafna. Twoj przyklad z teleexpresem jest bezsensowny!! Nie mozna na to pytanie \"jak czesto kobiety klamia\" jednomyslnie odpowiedziec, np. 2-3 razy dziennie, bo na swiecie sa miliony kobiet, i kazda funkcjonuje inaczej.

Gość kobita......
I jeszcze jedno pytanie, co w takim razie jest lepsze: stabilizacja, bezpieczeństwo, itp-czy ....ta odrobina szaleństwa bez tego co wcześniej wymieniłam.

Gość znawca kobiet
jak najpoważniej odpowiem (podpadając zapewne okrutnie większości): zazwyczaj w życiu nie jest albo to albo tamto bo obie rzeczy są ważne. więc rozumiesz jaka jest odpowiedź. :) z podpowiedzią: mądrze :)

dobre, dobre...dawajcie pytania, może czegoś nowego się o sobie nauczę :D ooo mam: dlaczego kobieta pragnąca wolności w związku trafia zawsze na osaczających ją partnerów?( tylko proszę bez podświadomości, bo zwykle się wybiera partnerów nieświadomym ich ukrytych predyspozycji, o których nieczęsto sami się dowiadują będąc z daną kobietą ;) )

Gość kobita......
No więc dobrze, znawco kobiet. A czy nie uwarzasz że to jest niesprawiedliwe? Albo to albo to. Dlaczego po kilku latach w związku zawsze musi zostawać już tylko ta "codzienność bez fajerwerków".

dlaczego faceci nie rozumieja kobiet? i na odwrot? przeciez obydwoje pragna czulosci, sexu dzikiego, milosci, zrozumienia, bezpieczenstwa...uczciwosci

Gość oooooo.......
Lady Kawusia=Zuzia77 sie odezwala :).....🖐️

Gość kobita......
No właśnie, zuziu77. To jest pytanie, a oto odpowiedź: bo faceci myślą zupełnie innymi kategoriami niż kobiety. Niby wszyscy jesteśmy ludźmi z tej samej gliny ale jednak psychicznie różnimy się ...i tyle. A szkoda, bo o ile to nasze szare życie byłoby barwniejsze gdyby to obie strony starały się sprawiać przyjemności (nawet te drobne) sobie nawzajem. Niby takie drobiazgi, np.kwiatek czy czekolada bez okazji- a jak cieszą. A niestety są ale tylko na początku, bo jak facet sobie już babkę "zdobędzie" to już go walą jej potrzeby-że tak nieładnie napiszę.