Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monikucha

Wella do kreconych wlosow

Polecane posty

Hej dziewczyny. Czy, ktoras z Was uzywala prodoktow welli do kreconych wlosow (reklama z dziewczyna, ktora ma mase loczkow). Sama mam krecone wlosy, za ramiona, niestety loki traca sprezystosc i po paru godzinach sa juz jedynie falowane. Czy te produkty podtrzymaja skret wlosow, nadza ladny wyglad? Tak mnie troche korci aby kupic pianke, ale nie chce inwestowac w ciemno. P.S. Jezeli nie wella, to jakie produkty (w nie wygorowanej cenie;) ) polecacie ;)

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wierze Ci mam dokaldnie to samo moje wlosy siegaja pasaa dlugiee mocno sprezystee , po myciu sa pieknee alee wystarczy pare godzz i stajaa sie okropnee czasami mam je doscc a prostowalas kiedys wlosy ja uzywam sansilk do kreconych wloow taka rozowaaa taka sobie alee lepsza od pozostalych welli nie probowalam

pozdrawiam autorke mojaa imieniczke rzyokazji:P

Hej Prostowalam wlosy, 2 razy, z ciekawosci. Nie pasuja mi proste wlosy - albo to pzrezwyczajenie, a druga sparwa to taka, ze nie podobaja mi sie proste, wole krecone :P Ty masz dluzsze wlosy ode mnie i tez taki efekt, a ja wlasnie chce zapuscic - chyba nie bedzie wtedy zadnych lokow :O

Podnoszę temat Też mam kręcone włosy i od razu po umyciu muszę używać żelu (stosuję taft czarny). Zastanawiałam się nad pianką welli ale mam ten sam problem co wy.

sluchajcie!! powiedzcie mi bo ja np. rozczesuje wlosy tylko wtedy kiedy je umyje czyli co dwa dnii nakladam piankee i nigdy nie susze suszarkaa pozostawiam je zeby ame wyschneły:) p.s. ja wlasnie tez jak rozprostowalam na jeden dzien to wydawalo mi sie zee wygladam inaczej dziwnie i jakos sie nie moglam do tego przekonac alee jednak dla swietego spokoju zakupiee sobie prostownicee moze sie kiedy przydaa jak bede chciala coss zmienic lub zaskoczyc chlopaka

Pianki nie używam, mam za to taki spray poprawiający skręt włosów i jest świetny. Włosów mam po nim całą furę i rzeczywiście lepiej się skręcają.

@Iron Hill A powiedz mi, on jest z tej reklamowanej serii? Ile kosztowal? :P Sprawie go sobie w takim razie w najblizszym czasie, tylko mi dokladnie opisz jakbys mogla, abym jakies \'bubla\' nie kupila ;) @Laaaaaa Glowe tez myje co 2 dni, pierwszego dnia nie rozczesuje wlosow, drugiego juz je pzreczesuje, bo wygladam jak upior ;)

Gość katastrofa
Niestety taki urok tych loków moje akurat są bardzo mocno kręcone,ale od farbowania na blond troszkę się rozprostowały.Kiedyś miałam do pasa to aż ludzie na ulicy mnie pytali czy to naturalne a teraz szkoda gadać fryzjerka stwierdziła,że są bardzo suche i ścięła mi je do łopatek,jestem załamana patrząc w lustro wydają mi się króciótkie,ale cóż z własnej winy lepiej takich włosów nie farbować.A jeśli idzie o stylizację to chyba normalne,że pod koniec dnia są wymięte i należałoby częściej nakładać np. piankę,sprey do loków itp.

Gość Mateuka
Witajcie! Ja też mam kręcone włosy i używam Garnier Fructis Style , koniecznie do włosów kręconych, kosztuje ok 14 zł . Ktoś na forum podał taki przepis na kręcone włosy : 1/2szkl wody. 1 łyżeczka miodu,1/2 soku z małej cytryny. Próbowałam,jest ok.jak nie miałam miodu to zastąpiłam go 1/2 łyżeczką cukru,było też dobrze.

jezeli wam sie nie chca krecic a bardzo wam to przeszkadza to je zetnijcie troche (albo loczki albo dlugosc w takiej sytuacji) mialam kiedys dlugie wlosy za pas wogole sie nie krecily tylko byly pofalowane. poszlam do fryzjerki i ciachnela mi do ramion ladnie wystopniowala i przezylam metamorfoze, wyszlam z pieknymi loczkami. po prostu dlugie wlosy sa ciezkie i dlatego ciezko jest sie im krecic jak sa krotsze i dobrze wystopniowane to o wiele ladniej sie kreca (tylko co innego loki a co innego sprezynki)