Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _*_*_*_*

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość _*_*_*_*

Mam pytanko, mój pierwszy raz był stosunkiem przerywanym, jednak do wytrysku mojego chłopaka nie doszło, czy jest jakieś prawdopodobieństwo że moge być w ciąży, słyszłam o plemnikach zawartych w wydzielinie facetów...

Gość kolanueheheh
sa plemnik iw tym plynie. nawet jesli trafilas na dni plodne, to raczej nie ma szans. teoretycznie duzo mozna, ale czy ktos zaszedl w ciaze od tego plynu ? ciaza bez stosunku - bardzo rzadkie zjawisko, a co dopiero ciaza bez wytrysku ...

Niby można ale ja w to raczej nie wieżę:0 Nie marw się!!!

Gość napewno jestes w ciązy
wpadka jak nic, radze zacząc sie martwic

jasne że można.. ja z chłopakiem kochałam się i zabezpieczyliśmy się tylko prezerwatywą. podczas stosunku zsunęła się mu ale jesczze przed wytryskiem. tylko musiał ją ze mnie wyciągać bo wogóle jej nie było widać :/ niby nic się nie dostało ale i tak poszłam do lekarza po tabletki PO i cieszę się że tak robiłam bo jak lekarz mi robił usg to pokazywał mi gdzie to wszystko już zaczynało się przygotowywać do zapłodnienia :/ i przez takie coś mogłabym być w ciąży dlatego przeżuciłam się na tabletki :)

Gość ciąza oj bedzie sie
działo w domu jak sie starzy dowiedzą

Gość przeje*ane

Gość matka dzieci
Można zajśc w ciążę bez wytrysku, tak jak napisano wyżej plemniki sa już w śluzie. Tak więc MOZNA ale tylko w dni płodne.