Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

przytyc ważne i TO BARDZO

Polecane posty

Gość aga 86

chec przytyc otoz ma 19 lat 36 kg i 158cm bardzo chce przytyc odpada jedzienie gdyz jem duzo a mimo to nie moge przybrac na wadze .nie che zadnych srodkow na przytycie ani czegos co biora sportowcy. chce cos taniego a dajacego efekty prosze odpiszcie bardzo mi na tym zalezy.

masz podobny problem jak moja koleżanka -- niestety trudno znaleźć na to ratunek... pij siemie lniane, albo kup sobie takie prażone do podjadania :)

A ja powiem tak. Przez dlugi czas mialam bardzo chuda sasiadke. Naprawde byla chuda, same kosci. Chodzila do lekarza, przeroznych. Myslala, ze moze ma raka jelita, bo nie mogla wlasnie przytyc, a zarla jak swinia ;) Jak sie okazalo, bylo to zwiazane z mozgiem - nie bylo to chyba bardzo powazne, ale cos jej tam nie pracowalo i nie bylo jakiejs substancji. Idz do lekarza.

Gość aga 86
ja robilm wszystko chcialam zeby dali mi jakies tab. ale lekarz powiedial ze przyjdzie czas i sama przytyje a takie cos jak tabl. i tak sie kiedys odbija na moim zdrowie. ale ja naprawde cos chce z sobą zrobic srozumcie mnie! mam dosc tego ciąglego wytykania palcem mnie!! ze jsetsm anorektyczna i takie tam ale co ja na to zrobie juz sama nie wiem za niedługo to wpadne w depresje bo i tak juz teraz strasznie sie denerwuje bo ludzie nie potrafia mnie zrozumiec taka jaka jestem tylko mowia to co chca powiedziec nie liczac sie z tym ze ja tez jestem takim samym człowiekiem jak oni i ze to spraia mi bol ja sama naprewde bym chcial to zmienic ale nie moge. prosze o dalsze informaje

Gość aga 86
chociaz Ty rozumiesz co ja moge czuć sama wiesz co takie roznego rodzaju slowa dla nas znacza. po prostu ja zamknalam sie w sobie nie mam ochoty wychodzic i bardzo rzadko wychodze z domu. bedac na ulicy mam wrazenia ze kazy na mnie patrzy. JUZ NIE DAJE SOBIE Z TYM RADY CHCE W KONCU TO MNIENIC NICH KAZDY ZROZUMIE ZE I JA JESTEM TAKIM SAMYM CZLOWIEKIEM JA ON

z czyms tanim to ciezko bedzie bo wiesz jest takie powiedzenie "tanie mięso to psy jedza" wiec ja bym radzila kupic cos sprawdzonego naturalnego i zdrowego (nie dla sportowcow suplementy) np suplementy diety herbalife ktore dostarczaja organizmowi wszystkie te skladniki i witaminy ktore potrzebuje do prawidlowego funkcjonowania gg 9605921