Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia81

Depo provera - utrata kilogramów

Polecane posty

Witam Przez ponad 2 lata brałam zastrzyki z Depo Provery, ostatni zaprzestałam katowania sie tak duża dawką hormonów,choć przyznam,że jedynym skutkiem ubocznym było przybranie na wadze ( okolo 11-12 kg ) ,a wygode i skuteczność tego preparatu bardzo sobie ceniłam. Narazie minął miesiąc od terminu, w którym powinnam wziąć kolejną dawke,okres jeszcze nie wrócil no i waga stoi w miejcu ( choc stosuję długo diete i ćwiczę przynajmniej raz w tyg po 1,5 godz ). No i teraz pytanie do pań , które tak jak ja przytyly sporo po tym środku . Jak to było z waszą walką z kilogramami? da się to jakoś zrzucić ? Ktoś coś wie może? Będę wdzięczna za odpowiedź

nikt nic nie wie ? nie no dziewczyny pewno ktoras z was brala te zastrzyki hormonalne ,odpiszcie prosze

Gość Heidi99
Najlepiej jest najpierw odtruć ogranizm! Twój jest nafaszerowany hormonami i dlatego nie chudniesz! Kup w aptekach są specjalne preparaty oczyszczające organizm z toksyn, najlepiej z serii BIO! A nim się obejrzysz, schudniesz w expresowym tępie!

Dziekuje za pomoc i odpowiedz :) Aktualnie biore Cidrex przy wiekszych posilkach ( np obiad ) . Zastosuje tez preparaty, o ktorych piszesz. Mam nadzieje,ze pomoze bo ciagla dieta nie jest przyjemnoscia. Nigdy nie bylam bardzo chuda,dlatego te dodatkowe 11 kg przyczynilo sie do lekkiej nadwagi i musze sie z tym uporac. Pozdrawiam i licze na odpowiedz osoby,ktore uporaly sie z takim problemem po Depo proverze

Gość co to za preparaty
o których mówicie? Podajcie nazwę, proszę :)

Gość Tadia
Ja biorę Depo-Prowerę, w ciągu czterech lat przytyłam około 5 kg ograniczając jedzenie. Nie zamierzam ciagnąc tego w nieskończoność, choć nie ukrywam jest to bardzo wygodne, brak miesiączek, od czasu do czasu plamienia.