Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw18ona18

Wolicie kobiety ubrane na sportowo? elegancko? czy posrednio?

Polecane posty

Gość w dżisach elegancko
??? złoty środek??? chyba się coś komuś pomyliło... już siebie widzę na premierze w dżinsach:D

Gość ojciec pio-k
Zaczęła się gadka o tym , jaka jest kobieta z klasą i co nosi - ale moim zdaniem to trzeba też , poza dostosowywaniem stroju do okazji , jeszcze brać pod uwagę swoje wymagania i upodobania co do ubrania. Są dziewczyny , które na co dzień na uczelnię ubierają eleganckie spódnice , marynarki i szpilki - widać dobrze się z tym czują - prawdopodobnie ubrane na luzie czułyby się niewystarczająco kobieco . Inne - tak jak ja - nienawidzą szpilek , marynarek i spódnic. I nie chodzi już nawet o wygodę - po prostu w takim wydaniu czuję się sztucznie , wiem , że to do mnie nie pasuje , że wyglądam nie jak ubrana , ale jak przebrana - nie lubię tego po prostu.

Gość dokladnie tak
uwazam jak pani nade mna !! Zbytnia przesada, w miejscach w ktorych nie bardzo to wyglada, odstrasza i meczy wprost ! Jesli oczywiscie ktos tak lubi, no to nie ma problemu, ja natomiast nie przepadam za chodzeniem w szpilach codziennie.

Gość Realista
Ja osobiscie lubie rozebrane a nie ubrane panie;)

Każdy strój musi być dobrany do sytuacji. Do lasu ubiorę sie na sportowo, do pracy elegancko a na zakupy pośrednio (chociaz zauważyłam, że jak jesteś bardziej odstawiona, to lepiej cię w sklepach traktują, bo wyczuwają od ciebie kasę:)). A zreszta jakie to ma znaczenie? Mam się facetowi podobać ze względu na mój charakter, a nie krótką spódnicę. Ubranie ma tylko podkreślić osobowość, a nie stworzyć nową.

Gość kulkamania
A dziewczyny ktore chodzą głównie w adidasach, co o nich sądzicie?, dla mnie adidasy to buty sportowe, dobre na rower do pobiegania, ale tak do chodzenia na codzień po mieście to mnie się średnio podobają, nie muszą być sdzpilki, jednak ja optuje za pantoflami, może nadeszła pora aby adidasy, tak jak ich braciszkowie dresy wróciły na swoje miejsce.

Gość upaupaupaupaupaupa

Gość ojciec pio-k
Może komuś sięnie podobać , że kobiety chodząpo mieście w adidasach , ale może te kobiety jednak same za siebie będąw tej kwestii decydować. Oczywiście , do teatru trzeba się ubrać wyjściowo , do lasu można sportowo (ale nie trzeba - w lesie chyba nikt się nie obrazi, jak zobaczy panią w szpilkach - może jedyni jej nie będzie zbyt wygodnie). Ale każdy ma do tego swój "czujnik" - np. w teatrze jedna pani będzie na błysk , w eleganckiej sukni , z elegancką torebką , na szpilkach - a ja będę w jakiejś tam spódnicy i bluzce , w butach na 3-centymetrowym obcasie - i w zasadzie obie jesteśmy ubrane na miejscu , prawda? Jednemu pasuje to , innemu tamto , byle jako tako mieścić się w pewnych , dość luźnych zresztą , ramach. A im mniej "prestiżowa" okazja , tym te razmy są luźniejsze.

Gość gość
ja lubie na spotyowo. swojej siostrze zamawiam ciuchy z www.chillout-shop.pl i wyglada naprawde swietnie w tym, wiec na tym przykladzie juz wiem, ze wole kobiety na sportowo

Gość gość
Dajcie linka do fajnej malej czarnej. Potrzebuje taka kupic.

Gość gość
nie lubię ani sportowych ubrań ani eleganckich. Wolę koszulki, jeansy, skóry i botki.

Gość gość
Taaaaaa......kobieta powinna to, kobieta powinna tamto! A co w takim razie powinien facet? Czy w ogole w tym p*******m kraju facet cokolwiek powinien? Polki same z siebie robia niewolnice I np gumowe lalki, ktore sa traktowane przez facetow jak rzeczy. Tylko sie nie posrajcie, zeby tym buraczanym ogrom dogodzic. No ale przeciez w imie "bedzie pil, bedzie bil byleby byl". Zalosne poleczki hahahahah