Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw18ona18

Wolicie kobiety ubrane na sportowo? elegancko? czy posrednio?

Polecane posty

Gość Iw18ona18

jak wolicie? i jak same sie ubieracie?

Gość wazne aby bylo
z gustem.mozna sie ubierac naprawde dobrze w stylu sportowym i nie mowie tu o dresach.Mozna fajnie sie ubierac klasycznie i posrednio.Wszystko zalezy czy stroj i dodtki sa dobrane odpowiedni i caloksztalt wyglada ok

Gość Hefalumpus vulgaris
ja tak sportowo-pośrednio:P rzadko elegancko,bo nie umiem dobrze dobierac do siebie rzeczy,więc wolę ubrac sie luźniej niż wyglądac jak burak;)

Gość a jaaaaaaaaa
nawet chcialabym ubierac sie elegancko, ale jakos nie czuje zeby ten styl do mnie pasowal, nie wiem dlaczego ale faceci chyba lubia kobiety, w eleganckich spodniach czy spodnicy, szpilkach i marynarce:)

Gość chciałam zauważyc
że kobiety powinny się ubierać stosownie do sytuacji: sportowo kiedy uprawiają sport klasycznie kiedy wymaga tego sytuacja (praca, spotkanie) luźno kiedy ida na spacer do parku, na działkę na grilla itp... elegancko na przyjęcie, do teatru itp... tak ubieraja się kobiety z klasą!!!

Gość a jaaaaaaaaa
no tak, ale chyba nie kazdego stac, zeby na tyle mozliwych okazji, mial rozne ciuchy:( Zazwyczaj ludzie kupuja cos, co zaloza do szkoly, do cioci, do kolezanki, czy na spacer. Watpie zeby kazda z nas mogla sobie pozwolic, na taka roznorodnosc:(

Gość a ja myslę że większośc
z nas może sobie na to pozwolić!!! kwestia leży w odpowiednim doborze dodatków (buty, torebki, plecaczki, apaszki, biżuteria, szale itp.) i wtedy te same ciuchy moga raz byc eleganckie, a innym razem sportowe!!

Gość gfdfgddgdgd
:)) ;) :P :((

Gość gfdfgddgdgd

Gość klasyką jest mała czarna
która z dopiętym kwiatem i eleganckimi bucikami nadaję się na randkę, a ze sportowymi butami bądz mokasynami i plecakiem na spacer! jak odepniesz kwiatek i założysz sweterek to masz strój na imieniny u cioci ! i tak można kombinować bez końca :-)

Gość gfdfgddgdgd

Gość bhcjkghidshgril
:-P :-P

Gość Iw18ona18
mariano italiano:) dziekujemy za meski glos:) milo by bylo przeczytac wieksza ilosc wypowiedzi panow, na ten temat

Gość chciałam zauważyc
dzieki za uznanie wszystkie te wypowiedzi należą do mnie :-) a ja myslę że większośc z nas może sobie na to pozwolić!!! kwestia leży w odpowiednim doborze dodatków (buty, torebki, plecaczki, apaszki, biżuteria, szale itp.) i wtedy te same ciuchy moga raz byc eleganckie, a innym razem sportowe!! klasyką jest mała czarna która z dopiętym kwiatem i eleganckimi bucikami nadaję się na randkę, a ze sportowymi butami bądz mokasynami i plecakiem na spacer! jak odepniesz kwiatek i założysz sweterek to masz strój na imieniny u cioci ! i tak można kombinować bez końca

Gość Iw18ona18
te 2 twoje:)?

Gość chciałam zauważyc
???

Gość chciałam zauważyc
wypowiedzi z 14h24 , 14h35 i 14h38 są moje :-)

Gość aluunia
:) ja sie ubieram na sportowo

Moje ubieranie się to cały ceremoniał. Przeważnie elegancko, bo kocham spódnice i sukienki, zawsze buty na obcasie, wszystko dopasowane kolorystycznie, do tego zawsze dobrana biżuteria i lakier do paznokci. W spodniach i na płaskim obcasie czuję sie jak szara mysz;)

Gość a nogi Cie nie bolą
od tych wiecznych obcasów??

Gość tajemnicza ..............
a ja uwazam ze taki złoty srodek to zawsze modne dzinsy :) najlepiej jeszcze w klasycznym kolorze i mozesz do tego ubrac marynarke i "koreczki" i wygladasz bardzo elegancko lub ubierzesz bluze i adidasy i mozesz isc na grila , ubierzesz fajna koszuleczke obcisiła i smigasz na imprezke :)

Gość zależy od okazji