Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna kobieta

Mówimy nie solarkom i tipsiarkom!!!!!

Polecane posty

Ludzie zlitujcie się...głupota to największy wróg...trudno walczyć z takim przeciwnikiem.....widocznie autorka bardzo się nudziła, albo chlopak, w którym się kocha od przedszkola leci na jej kolezanke z lawki, która jest opalona i ma TIPSY aaaaaaaa koniec świata...zenujące....

A mnie to sie już wogóle śmiać i srać ( za przeproszeniem chce ) jak wam \" naturalne \" nie podoba sie wygląd solarek i tipsiarek to bądzcie odważne nie tylko na tym forum i podejdzcie do nich i im to powiedzcie !!!! a wy tu pchacie sie z bzdurnym i nie potrzebnym tematem !! co myślicie ze cos zdziałacie ?! ok to apeluje teraz do wszytkich nienaturalnych ... stwórzmy topik \" nienaturalne górą \" tylko po co ?! każdy robi to co chce bo gdyby każdy chciał sie podporządkować drugiemu to by życia na to nie starczyło !!! tobie sie nie podoba nienaturalność innej rózowy kolor a jeszce innej długie włosy !!! ludzie opanujcie sie !!! zajmijcie sie może czymś pozyteczniejszym np : czytaniem słownika ortograficznego ! albo Biblii!! PS : zreszta czym ja sie przejmuje za 7 lat koniec świata szkoda mi czasu na takie bzdety !! musze sie wyszaleć !!

Gość jesteście śmieszni
z tymi swoimi poglądami! Tu wielce napadacie na autorke topiku,że "zabrania" choc wcale tego nie napisała,opalać się i chodzić do kosmetyczki-moim skromnym zdaniem, to ona radzi,a nie zabrania, piszecie,że Polska to przecież wolny kraj i nie ma takiego prawa, a wy na nią napadacie bo se topik założyła! Skoro Polska to wolny kraj, to chyba może głosić swoją opinie na ten temat na forum opiniowym! Tu by się przydał cytat "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem" bo wyglada na to,ze sami święci jesteście. Ech szkoda gadać....Czasem zaim kogoś się zaatakuje czasem lepiej najpierw się zastanowic!

I ty jeszcze mówisz ze ona czegoś nie zabrania. Owszem nie zabrania bo po prostu nie może czegoś takiego zabronić choćby nawet chciała, bo jest to technicznie niemożliwe. Natomiast autorka topiku w ramach jakiegoś chorego protestu jawnie nawołuje do nietolerancji i tępienia innych kobiet niezwykle wymownym hasłem: \"Mówmy nie solarkom i tipsiarkom!!!!\". Moze jeszcze ktoś inny założy kolejne topiki typu: \" Mówmy nie Żydom!!!!\" albo \"Mówmy nie murzynom\". Sorry ale mi się to właśnie z tym kojarzy. Gdyby ktoś np. założył topik: \"Mówmy nie pedofilom\" albo \"Mówmy nie przemocy\" to to rozumiem. Potępianie złego. Ale co wam robi złego to że laska ubierze się na różowo ?? Na Boga kolor jak każdy inny. Wydaje mi się ze te solarki i tipsiarki są w tym momencie zdrowsze umysłowo od was, bo żadnej z nich by nigdy nie przyszło do głowy zakładać podobny topik potępiający gust inny niż ich.

Gość Zuellen
Ja też nie lubię "solarek" i "tipsiarek". Uważam to za brak gustu, ale absolutnie nie wyzywam z tego powodu nikogo na ulicy. Zdarza mi się natomiast szepnąć na ucho do koleżanki "jak ona wygląda" jezeli widzę kilkucentymetrowe szkarłatne szpony czy czarne stringi do białych, o numer za małych spodni. Sama nie chodzę na solarium i jestem zadowolona z typowo słowiańskiej urody. A na powodzenie nigdy specjalnie nie narzekałam - i nie mówie tego, żeby sie chwalić, ale lubię naturalność, mimo, że maluję się często. Wydaje mi się, że za nienaturalnymi i wypacykowanymi dziewczynami faceci się obejrzą na zasadzie podśmiewania się czy obejrzenia sobie prawie gołego biustu na ulicy.

Gość belll
oczym wy mowicie pracuje w salonie fryzjerskim kosmetycznym i solarium nie znam ladnej naturalnej kobiety nie widzialam chyba tylko male dzieci zawsze trzeba pomoc urodzie

Gość zawsze dbać o to żeby być pięk

Gość do pięknej kobiety
zapewne jesteś bladą feministką z wąsami, co ? albo po prostu jesteś idiotką, skoro wymyśliłaś taki zajebisty temat

Gość oszołomka
Nie moge pojąc głupoty załozycielki tego topiku bowiem nie głupie sa dziewczyny ktore chodza na solarium a te babsztyle ktore wszystkie dziewczyny oceniaja po wygladzie. Dla was te co chodza na solarium są puste a te naturalne maja cos w głowie.Wrzucacie wszystkie dziewczyny do jednego wora i naklejacie im znaczek z napisem "PUSTE" Osobiscie chodze na solarium i nie mam spalonej pomaranczowej skory.....i na pewno czesc jak nie wiekszosc z was tu takich mądral nie wie ze solarium bywa zbawienne dla osob z chorobami skory!!! Lampy są lecznicze dla osob z depresją...ale wg was "najmądrzejszych" solarium oznacza ze dziewczyna jest głupia..płytka. Co do tipsów - Jesli komus sie podobaja niech je sobie ma.Dlaczego nie czepiacie sie dziewczyn ktore sluchaja metalu i robią sobie makijaz jak na halloween?Czy one są inne lub mądrzejsze od tych co maja sztuczne paznokcie? Widocznie je maja bo nie moga miec takich swoich wlasnych!! Po 3. Dlaczego idziecie za stereotypem i negujecie tylko te dziewczyny co chodza na solarium?A te co maja tapety...fluidy są juz lepsze? Moze wlasnie duzo dziewczyn chodzi sie opalac nawet zimą bo nie chce nakladac na siebie, na twarz pudrów bo np. zatyka im to pory?Moze zle wygladają kiedy maja ciemne wlosy i ciemna oprawe oczu a są blade?A uzywanie samoopalacza to najgorsza rzecz jaka slysze...buuu!!Nakladacie na siebie samoopalacz a pozniej podczas kapieli splywa on zostawiając smugi lub nierownomiernie sie rozprowadza!!Ale co ja wam bede tlumaczyc...skoro to wy jestecie najmądrzejsze i uwazacie sie za ideał naturalnosci! Buahaha!!

Gość tyka
Ta dyskusja jest bezsensowna i na pewno bezcelowa :) Opinii będzie tyle, ilu ludzi :) Bo gusta są różne :) Na szczęście :) Sama nie wiem, po której stronie mogłabym w 100% stanąć. Nie podoba mi się widok osoby spalonej! na solarium, z mocnym makijażem i kilkucentymetrowymi pazurami. Nie lubię samoopalaczy, tipsów, wszelkich "udziwnień" w stroju, cekinów itp. Ale guzik mnie też obchodzi jak ta osoba będzie później wyglądać. Jej sprawa. Chętnie opowiedziałabym się za naturalnością, ale w dzisiejszych czasach nie ma chyba kobiety, która nigdy nie umalowała się, nie użyła pudru itd. Każdy w jakiś sposób się "upiększa". Tylko jedni robią to w bardziej delikatny, stonowany sposób, drudzy lubią krzykliwość więc po co im tego zabraniać ;) Nie jestem zazdrosna o "tipsiary" i "solarki"- od razu uprzedzam komentarze :) Dbam o siebie, ale że tak powiem nie w sposób tak DOBITNY. Maluję się rzadko, a jeśli to bardzo delikatnie. Solarium zdarzyło mi się odwiedzić kilka razy m.in przed studniówką, ale chodziło mi raczej o delikatny efekt. Tipsów nigdy nie miałam i mam nadzieję mieć nie będę. Mam ładne paznokcie. Nie mam nic przeciwko tipsom u dziewczyny, która ma paznokcie zniszczone, ale odrzucają mnie wielkie długości i świecidełka poprzylepiane do każdego palca. Generalnie- niech każdy nosi co chce :P i wypowiada się na forum jak chce :)

Nie wiem czemu się tak uczepiłyscie tych tipsów. Ja niedawno sobie zrobiłam i przyznam ze jestem z nich bardzo zadowolona. Są bardzo wygodne i naprawde ładnie i delikatnie wyglądają. Szczególnie że moje naturalne paznokcie bardzo odbiegają od ideału;) Co wam wogóle dają te demonstracje? Chcecie się utwierdzić jakie jesteście super bo jesteście \"naturalne\". Chyba nie powinnyście też golić nóg czy pach, bo to zabija waszą naturalność a co, jak szaleć to szaleć. Pozatym wiecej wyrozumialości dla innych, mniej wspaniałych i uświadomionych w kwestii co jest ładne a co nie dziewczyn.

Zapomiałam dodać ze zdarza się mi się korzystać z solarium, mniej wiecej dwa trzy raz na pół roku, też nie lubie cekinów, wszelkich udziwnień i przesady w stroju czy fryzurze. Jednak świat byłby strasznie nudny i szary gdyby wszyscy wygladali tak samo wiec prosze was: loooooz.