Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razowiec

rak skory a szczepienia przeciw grypie-pomocy

Polecane posty

Bardzo prosze o pomoc osoby, ktore znaja sie na temacie. Bliska mi osoba miala zmiany nowotworowe na ciele. Zmiany zostaly zamrozone i podobno wszystko jest w porzadku. Teraz jednak, gdy chciala zaszczepic sie przeciwko grypie, internista powiedzial, ze ma zbyt oslabiony organizm i nie polecalby szczepienia. Czy to prawda? Zalezaloby mi,zeby sie zaszczepila - bylabym o nia spokojniejsza... z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam

Gość Wklejam
10:02 tym razem anonimowo Zgadza się. Przy osłabieniu organizmu lepiej nie ryzykować szczepienia, ponieważ orgaznim moze jeszcze gorzej reagować, niż przy grypie. Dowiedz się może od lekarza prowadzącego, czy można jakieś zastępcze środki zamiast szczepionki podać, np. Immunal, itp. Nie są tak inwazyjne jak szczepionka, ziołowe, a często skutczne. Czasem wszystko niewarte jest nic... 10:11 Pełzająca część twarzy Lekarz Ci powiedzial, a Ty na forum pytasz?? Brzmi sensownie. Ale jak masz watpliwosci to sie zapytaj innego lekarza. 10:20 Razowiec (razowiec@o2.pl) To byl internista - powiedzial to tej osobie,a znajac ja, zawsze trafia na konowalow, wiec chcialam gdzies jeszcze sie dowiedziec, czy mowi prawde. to tyle. 10:22 Pełzająca część twarzy To najlepiej, zeby poszla do kilku lekarzy.