Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodi19

do Avonowych dziewczyn

Polecane posty

Gość nodi19

co mi polecacie z serii SPA?

Gość nodi19
a moze mi powiedziec na co to serum jest? i czy młode dziewczyny mogą go używać? A może jakieś maseczki z tej serii mi polecicie?

maseczka z masłem shea - również chwalona jest ta z serii lasy jakieśtam, działanie ma podobne, ale jej zapach mniej mi odpowiada peeling do twarzy z białą herbatą i do ciała z brązowym cukrem cała seria błotna (jak dla mnie to oprócz maski do ciała, ale też ma dobre opinie) krem do ciała z oliwą z oliwek, również polecana z tej serii maseczka do włosów

serum dla młodych...hmmm ja mam 25 lat, stosuje serum od czasu do czasu na noc, cera wtedy rano jest super wypocztea, kosmetyk najlepiej dziala w czasie snu.

Olejek w spray\'u jest super! Czy ktoras z Was jest konsultantka? Bo w ofercie netto? jest pedzel za 6,90 nie wiecie jaki on jest duzy?

ja niestety nie jestem konsultantką. wszystkie produkty AVON kupuję na allegro. oszczędzam co najmniej połowę kasy, chociaż z drugiej strony zastanawiam się jak można te kosmetyki tak tanio sprzedawać. kradzione????

Artianka, mam ten pędzel od paru lat, jest to pędzel, który jest zwykle sprzedawany z pudrem w kulkach. jest takiej wielkości, jak przeciętny pędzel do pudru sypkiego.