Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gvalchca

Białystok

Polecane posty

Gość mała zagadka
to sporo czasu Elfie tesknisz za jakąś potrawą domową ? coś Ci tam szykują ? planujsz jakieś zakupy ? tak z ciekawości pytam :) a swiatowe sklepy już mamy ;) otworzyli nam Leader Pricea, Lidla :p:D

Lidl jest w Bialym? No prosze, to prawie jak Londyn :-P A w którym miejscu jest? Zamówilam sobie salatke jarzynowa na przyjazd :-) I oczywiscie serniczek mamusi na swieta, i makowca :-D A mój maz to wiecznie jedzie z mysla o babce ziemniaczanej :-) Bo my przez te póltora roku to jezdzilismy nie raz, nie to ze teraz po raz pierwszy. Nie wytrzymalisbysmy tyle..

I zakupy oczywiscie! Przede wszystkim jedzenie, no i ksiazki w Empiku :-)

hehe jak moglam nie poznac;)tam widac jeszcze wierze jakiegos kosciola ale zem slepa to nie poznalam jakiego;) Slyszalam ze Lidl na Dziesiecinach gdzies, aczkolwiek na wlasne oczy nie widzialam, wiec dalej nie wierze ze tam jest:p

Poszukalam w Internecie i rzeczywiscie Lidl jest w Bialym. Na Berlinga Ale numer! Dobra rybe tam maja :-)

Gość mała zagadka
tak, na Berlinga stoi taka " stodoła ", to tam :D A wiecie, że jesteśmy jedynym województwem w Polsce !!! ...w którym nie ma Tesco :: http://tesco.com.pl/sklepy-tesco/

Gość mała zagadka
:p

Gość gvalch_ca
A ja właśnie wcinam kiszkę;)

Ja jestem z Białegostoku Nie rozwijami się? Buduje się u nas lotnisko..to już coś Rozwijamy się ale poprzedni prezydent miasta Pan Tur..wszystko blokował budowanie marketów itp. Teraz mam nadzieję że się poprawi..bo mamy nowego Prezydenta i może się facet w końcu postara.

Gość Pani Branicka
Hej!!!!! Białystok!!!

Gość Ronn
Jak Kononowicz dojdzie do władzy to się wszystko pozmienia, inaczej czarno to widzę.

Gość Pani Branicka
Jak ja uwilbim Krzysia!!!!!

Gość Pani Branicka
On by dla nas serce oddał :)

Gość Pani Branicka
Nic z tego... Niedługo znowu sie pojawi :) Ale to tajemnica ;)

Gość Indygo8
Ja uwielbiam Białystok. Parę lat temu skończyłam liceum w Supraślu. Bardzo miło wspominam tamte czasy. Tam jest cudownie. no i narobiliście mi smaka na babkę a u mnie nie ma. a samej nie chce mi się robić. najlepsza babka jest w supraślu. staram się przynajmniej raz w roku odwiedzić te strony. Supraśl, Grudek, Białystok.

Gość Indygo8
Gródek miało być:)

Gość ktoś coś wie może
w Leader Price wiszą teraz takie plakaty - że oni połączyli się z Tesco, od listopada Tylko co to właściwie oznacza ? bo mamy już grudzień, a żadnych zmian nie widać znaczy że będzie jakieś Tesco na Podlasiu czy nie ?

Gość a ja pytam
czy jest tu ktos z ZABłudowa?odezwijcie sie bo mam pytanie

Gość akcja Darmowe Przytulanie
a Białostoczanie nie lubią się przytulać...... nikt od Was jeszcze nie zgłosił się do akcji, a to już w tą sobotę, wstyd ;) http://darmoweprzytulanie.pl/?page_id=5 akcja ma wymiar ogólnoświatowy, ale rozumiem, że Białystok nie jest zainteresowany, jak zwykle ;) http://www.youtube.com/watch?v=vL7Jo_1Z3Y8&mode=related&search=

Gość jakie autobusy
jadą do Auchan ?

Gość halo halooo
jest tu kto ? nie macie ostatnio kłopotów z internetem ? bo ja tak :o

no to odswiezamy topik:)najprawdopodobniej nie bede obiektywna bo urodzilam sie w Bialymstoku tu mieszkam i studiuje, a co najwazniejsze uwielbiam moje miasto:D, niestety powstalo wokol niego mnostwo dziwnych mitow, wiec bardzo db ze minimalnym chocbym stopniu mozemy sie wypowiedziec ze Bialystok to miasto jak kazde inne, tylko moze troche spokojniejsze niz wieksze miasta, halooo bialostoczanie jestescie tu??;)

Gość ostatnio wszystkie większe
ulice rozkupują, korki, korki, korki

hej:) czy ktoś jeszcze odwiedza ten topik?? mam pytanie - jestem nowa w białymstoku a bardzo chciałabym poznać wszystkie ciekawe miejsca a jeśli przy okazji poznałabym kilka ciekawych osób?? byłoby super:) pozdrawiam