Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***problem

Prosze o rade...

Polecane posty

Gość ***problem

prosze was o rade... Napisalam eska do mojego narzeczonego ze potrzebowalam wsparcia i pomocy (bo tak sie stalo że sporo sie wydarzyło, a on niestety jest daleko, daleko) i mialam strasznego dola, dodam ze mu o tym juz jakis czas pisalam w eskach... i tak mnie zebralo i napisalam mu ze potrzbowalam od niego pomocy i wsparcia, ale nie znalazlam... On w ciągu dnia puszcza mi mase strzalek(jest za granica), ale ja potrzebowalam rozmowy badz eska, ale nie otrzymalam... I teraz puscil mi zaledwie 3 strzalki, czyli wiem ze cos jest nie tak.... Ni wiem co powinnam zrobic...napisac mu ze mnie zle troszke zrozumial, czy dalej siedziec cicho i odpuszczac mu??:(:(:( Moze jakis Pan sie wypowie, jak by to zrozumial>>??

Gość plus_minus
hej:) moim zdaniem jeśłi faktycznie potrzebujesz jego wsparcia - nie odpuszczaj tylko napisz do niego raz jeszcze... nie wiem jaki jest Twoj mezczyna, wiec trudno mi oceniac, ale moze jest "mało domyślny" albo "nie umie pocieszac" i daltego puszcza tylko te sygnałki zeby dać Ci znać ze jest z Toba myśłami... tak czy inaczej - napisz do niego kolejny raz - tym razem moze dosłowniej? Powodzenia 🌼

Gość ***problem
dzięki za rade.... Mam tylko wrazenie ze ON się obraził na mnie...

Facet powinien wyslac sesemesa ze jest z Toba a nie jakies sygnalki puszczas. Sygnalki swiadcza o tym ze mysli o Tobie. OK. Ale kilka cieplych slow na pewno by sie przydalo. Niestety faceci nei sa az tak domyslni. Pozdrawiam.

Gość ***Problem
Czyli radzicie bym napisala eska jeszcze raz ze Jego potrzebuje?? Widocznie faceci nie sa wogole domyślni......

Gość teteteeeteeete
śmieszna jesteś i zachowujesz się jak nastolatka. ślub ?!! przecież ty jak dziecko jeszcze jesteś ! haha

Gość akikika
a ja nie wiem... od zawsze mialam takie postanowienie - ze dopiero po slubie...a teraz, kiedy sie nad tym zastanawiam... to po prostu nie wiem. Po pierwsze to co napisalas - niebezpieczenstwo niedopasowania sie partnerow - balabym sie tego, chociaz tutaj akurat uwazam, ze jesli ludzie sie prawdziwie kochaja to da sie jakos dojsc do kompromisu tak, zeby kazdemu bylo dobrze :D Druga sprawa - ciezko chyba wytrzymac...:P no kurcze... czlowiek jest tylko czlowiekiem, a emocje robia swoje. Tylko jednio mnie najbardziej wkurza... jesli zdecydowalabym sie kochac ze swoim partnerem przed slubem, to ok, po jakims czasie ide do spowiedz, dostaje rozgrzeszenie, ale co z tego, skoro za dzien dwa - znowu to zrobimy? błedne kolo...:/

Gość akikika
sorki nie ten temat:P