Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idi

PĘDZEL do pudru

Polecane posty

Gość idi

sorki ze sie powtarzam... jaki pedzel tego typu polecacie ? zastanawiam sie nad sephora 35 zl a inglot ale tu kosztuje az 67zl .. ale jesli naprawde warto to moze sie skusze, w koncu to zakup na cale lata -prosze o rade

Gość też mi nowość
ja zaplacilam za super pedzel ok 15 zl o ile dobrze pamietam...w tesco..naprawde jest extra

Gość idi
ja tez mam teraz taki za 15 ale po jakims casie , mimo mycia, zrobil sie twardy i drazniacy...brrr

Gość też mi nowość
hmm..ja mam juz go jakies ponad pol roku i nadal jest mieciutki,a ty ile swoj mialas??

Gość idi
oj spokojnie z 1,5 roku... ale kupowalam chyba w geantcie i jednak kosztowal kolo 10 zl. na poczatku byl ok a teraz taka szczecinka sie zrobila i mnie bezczelnie drapie po twarzy :(

Gość żona Kulfona
ja polecam pędzel z Avon, zaplacilam ok. 20 zl. Mam go dobrze ponad pół roku, jest naprawde mieciutki, jak narazie nie wyłażą z niego wlosy. Nie wiem czy jestem odkrywcza, ale najlepiej myc pędzle szamponem i raczej często, bo rozwijają sie na nich bakterie, a to nie pomaga w walce z ewentualnymi wypryskami

Gość idi
a moze to wina pudru..? mam lentheric transparentny

Gość też mi nowość
tego to ja nie wiedzialam ze trzeba myc szamponem bo bakterie sa tam...hmm musze sprobowac

Gość idi
no to juz wiem - po prostu mam zly szampon ;)