Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Dzis o 4.30 zostalam chamsko obudzona przez wredne opierzone stwory 馃槨 Mam zrypany humor przez to... Rzucalam czym sie dalo, potem musialam popylac na podworko po kapcia 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Przeciez mowilam, ze ja sie na pocieszycielke nie nadaje... No chyba, ze ktos lubi byc pocieszany czarnym (wisielczym) humorem :P Nie martw sie... Ciebie dzis nie obudzono o 4.30!! 馃槶

Udost臋pnij ten post

O 3.30 to Ty spac poszlas :P Sie nie liczy!! Poza tym obudzic sie jak jest ciemno to pol biedy... Ja nie umiem zasypiac jak jest jasno!! 馃槶 Zryty mialam poranek :O Zamiast delikatnego przebudzenia w promieniach slonca... cholerne gruchanie... zeby to jeszcze na zewnatrz... Do domu mi sie ladowalo talatajstwo!! Niestety nie pasuje... Zwlaszcza ta populacja :D

Udost臋pnij ten post

Ale ja mowie przeciez, ze 3.30 nie ma co porownywac, bo o niebo lepiej zasnac jak jest ciemno, niz jak slonce juz daje czadu :( nie o taka populacje mi sie rozchodzi :P zly slownik masz :D

Udost臋pnij ten post

Gdzie przyjezdzaj...?? Ja w domu tyz mam kluczeczki :P Ale od domu mnie dzieli kawalek... :O Dzis na piechote popylam ;) zjawisko masowe to tez nie jest to o co mi sie rozchodzi :P Jakby to bylo latwe, to sama bym to wymyslila :P

Udost臋pnij ten post

No tak to si臋 najcz臋艣ciej robi, 偶e przychodzi samczyk do samiczki i d艂ugo...d艂ugo...dlugo...rozmawiaj膮 :P Nie nadajesz sie na publicznego pilnowacza porz膮dku i przyzwoito艣ci, dwie kartki zapisa艂am a Ciebie dopiero o艣wieci艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Bo Ty takie fuje w stopce przemycasz... :P Bym sie po Tobie nie spodziewala!! (a moze jednak... :P ) I wcale nie rozmawiaja!!! Widzialam, to wiem, ze nie rozmawiaja!!! Sciemniasz mnie tu :D

Udost臋pnij ten post

wy... co? Znaczy, ze fikolki robila...??? Ladne kwiatki... JA tu jestem, zabawiam Cie, zaszczycam swoja obecnoscia i rozmowa werbalna! A Ty tylko na flow czekasz... Dobra, dobra... Przyjdzie koza do woza :P

Udost臋pnij ten post

boss siedzi... za to ja zaraz ide, bo mi kiszki marsza graja, zaraz mi zoladek przyklei sie do kregoslupa :O nic pewnie fikolki nie maja wspolnego... bo nawte nie wiem co to jest to fiolkowanie, czy cus :P Moze flaszkowanie? To juz by mi sie jakos kojarzylo :D

Udost臋pnij ten post