Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Przystojnym w tym tygodniu m贸wimy : NIE Bo jak TWA wy艣le SPAT................uuuuuuuuuuuuuuuuuu......... ....................pifpafpif paf..................wracam do swojego krymina艂u :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
witam o poranku! Wy se walczcie ja tam tam b臋dem po swojemu miesza膰 powietrze ammosferyczne, 偶eby nast膮pi艂a absorpcja i rozroszenie kulek z puszkuf, py艂kuf i innych zanieczyszcze艅, kt贸re pomyli艂y siem i tera pod wp艂ywem uderze膰 drutuf z kujem trafiom na swoje(lub nie) miejsce ;)

Udost臋pnij ten post

Spenetrowa艂am wn臋trze w poszukiwaniu czupka druta...ciach i decyzja podj臋ta ...nale偶y zdefragmentowa膰 KK i zanalizowa膰 p贸艂ki w poszukiwaniu cieniutkiego plasterkowacza :D Jestem 艣wiadoma, wci膮偶 to przed oczami mam...komfort mojej psychice daje taka cieniutka szyna :P

Udost臋pnij ten post

uprzejmie donosze ze w ramach udawania ze anoduje aluminium zakupilam troche podrabianego zlota w dybergu:D;):P muszem sie w towarzystwie jakos sprzedawac;) a teraz idem myslec jak stworzyc biala szafke z wyskakujacym krasnalem:D

Udost臋pnij ten post

jak bede tylko miala 5 min wolne to poslucham;) leoparda wciaz nie ma馃槶 ide zarabiac na podrabiane zloto;)

Udost臋pnij ten post

Zakres 艣wiadcze艅 socjalnych gwarantowanych wynikajacych z bud偶etu pa艅stwa przyj臋tego na rok 2007 Minister - porsche, whisky i artystki Pose艂 - mercedes, koniaki i kociaki Dyrektor - opel, starka i sekretarka Kierownik - fiat, wyborowa i kole偶anka biurowa Pracownik umys艂owy - autobus, czysta czerwona i w艂asna 偶ona Pracownik wykwalifikowany - motocykl, 2 piwa i byle dziwa Robotnik - 艂opata, taczki i dupa sprz膮taczki Ch艂op - bimber, kilka uli i dupa krasuli Bezrobotny - modlitwa, 艂膮czka i w艂asna r膮czka Flowka ma by膰 spro艣nie:P

Udost臋pnij ten post

nadubowiec irasiad wykszta艂ciuchy kobieton Ubekistan czasowstrzymywacz uk艂ad kartofel kaczorland giertychowa matura 艂偶e-elity nadu偶ycie semantyczne rydzykanci Kt贸re s艂owo podoba Wam siem najbardziej? ;)

Udost臋pnij ten post

Oto poranne powitanie! Wstawa膰...oczka otwiera膰...powolutku do robotki...bo 偶yje mi siem coraz mniej dostatniej :P

Udost臋pnij ten post

przegie艂am...jestem chora.... nie jestem w stanie si臋 wywlec z cha艂upy.... wszystko mnie boli:O

Udost臋pnij ten post

Czesc Dziewczyny ;) Wskoczylem tak ukradkiem do bankowego mkompa wiec mam moznosc odezwania sie i powiedzenia ze zyje ;) teraz to jakies dwa miesiace bede bez kompa wiec zostanie tylko fon ..ale sie porobilo ,tak to jest byc bezdomnym :) pozdrawiam i zycze milego wieczorka 馃尰

Udost臋pnij ten post

moja dzisiejsza praca nie jest efektywna:O dwa miesi膮ce bez kompa??? o rany!! to gorsze ni偶 odchudzanie;)

Udost臋pnij ten post

jakby si臋 tak zastanowi膰 i zrobi膰 tak膮 lu藕n膮 interpretacj臋 to w niekt贸rych materiach jestem dzi艣 bardzo wydajna :D;)

Udost臋pnij ten post

Flowka alergie mam kochana...:D na przystojno艣膰 ;) Wydajno艣膰 dogadzania spowodowa艂a zaburzenia my艣lenia! A wiecie co dzisiaj robi艂am..penetrowa艂am chaszcze w poszukiwaniu...pozosta艂o艣ci, kt贸re pos艂u偶om za opacie 艂odygi:P No i nius Flowka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam w ko艅cu torrenta i b臋dem ssa膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Flowka dzisiaj w onecie piszom o Kryminalnych! i wiesz co? i znowu siem b臋dom strzela膰 i zabijom Adamowi ukochanom... Elldiska powiedz Bossowi, 偶e ma wyca艂owa膰 ka偶de bol膮ce Ci臋 miejsce...od razu poczujesz siem lepiej :P

Udost臋pnij ten post