Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Legofer

Przytlacza mnie brak pieniedzy

Polecane posty

Gość upadlosckonsumencka
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś nie ma pieniędzy na przeżycie, zwyczajnie mu na nic nie starcza, a do tego dodatkowo może mieć nawet kredyty, to być może kwalifikuje się do ogłoszenia upadłości konsumenckiej. Upadłość konsumencka to możliwość rozpoczęcia życia od nowa. Bez długów i bez ciągłych problemów. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to serdecznie zapraszamy do nas, a jesteśmy w stanie odmienić Państwa życie i pomóc pokonać problemy: http://upadlosckonsumencka.com.pl/ Pozdrawiamy

Gość Myself

Ja myślę nad pożyczką w wonga, kiedyś już brałam i wiem, że koszt pierwszej to 10zł, a jak to wygląda później? może ktoś z Was brał od nich pożyczkę?

Witam! Myself, kolejna pożyczka w Wonga.com każdorazowo udzielana jest na indywidualnych warunkach. Można o nią wnioskować od razu po spłacie pierwszej pożyczki. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w Wonga.com może wynieść do 20000 zł, ale kwota ta i koszt ostatecznie są uzależnione od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Dodam, że Klienci Wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści. Za ukończenie 10 kursów albo ścieżki edukacyjnej na platformie Kapitalni.org Klient może otrzymać jednorazowo w trakcie trwania jednej pożyczki zwrot w wysokości 10 zł. Ukończenie większej liczby kursów lub ścieżek uprawnia do zwrotu 10 zł przy kolejnej pożyczce.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria.

W razie pytań jestem do dyspozycji

Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość denar

A jak długo trzeba czekać w wonga na przyznanie gotówki?

Dnia 25.03.2019 o 20:11, Gość denar napisał:

A jak długo trzeba czekać w wonga na przyznanie gotówki?

Witam! Denar, dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. Dokładamy wszelkich starań, żeby proces wnioskowania był jak najszybszy - zwykle decyzję poznasz w kilka minut od momentu złożenia wniosku. Jeżeli składasz wniosek podczas dni ustawowo wolnych od pracy, decyzję kredytową przekażemy najpóźniej w następnym dniu roboczym, maksymalnie do godziny 9:00. Zapraszam do złożenia wniosku na naszej stronie internetowej: www.wonga.pl

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100*. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

Gość madlenka

Jak szybko pożyczka z wonga znajdzie się na moim koncie jeśli pozytywnie przejdę weryfikację?

Witam! Madlenka, czas oczekiwania na wypłatę pożyczki zależy od szybkości realizacji przelewów w banku. Wysyłamy szybki przelew – upewnij się, że nie będzie on ograniczony godzinami pracy Twojego banku. Na wszelki wypadek sprawdź na naszej stronie: https://www.wonga.pl/dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-natychmiastowych-przelew%C3%B3w-w-twoim-banku godziny, w których Twój bank księguje nowe wpłaty środków na konto.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią: - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.