Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona**

ja mowie on to bagalitezuje

Polecane posty

Gość ona**

gdy mu muwie dlaczego jest mi kiepsko w naszym zwiazku i ze nie czuje sie kochana i staram sie o tym porozmawiac on mi mowi ze znowu cos wymyslilam bo chcem po plakac a mnie to juz meczy ta cala atmosfera ze ja jestem na jego zawolanie a jak sie wsciekne i powiem o co mi chodzi to on wzbudza we mnie wyzuty sumienia ze jemu jest przykro ze tak mowie i ze to on jest nie szczesliwy dlatego ze ja tak mysle i final jest taki ze to ja go pocieszam

Gość Hey facet jest
miekki jak gobeczka, zeby sie do tego nie przyznawac, zwala poprostu "wine" na Ciebie, klasyczne u kogos, kogo poczucie wlasnej wartosci ma sie od tego jak ludzie reaguja na jego osobe...

Gość ona***
moze nie wiem nie wykluczone ze masz racje ale jak do niego dotrzec zeby powaznie porozmawia duzo czasu i energji zainwestowalam w ten zwiazek i zalezy mi na nim dlatego chcem to zmienic a nie wiem jak to zrobic

Gość Ona jezeli
on nie widzi w tym problemu to moze w ogole Ciebie nie slucha...Ty mowisz, a on wylapuje tylko to co wydaje mu sie wygodne, a pozniej stwerdza ze marudzisz...nie wiem, powiedz mu ze chcesz powaznie porozmawiac, ze chodzi o Twoje uczucia...

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
błędów ortograficznych to tu jest mnóstwo, naucz się pisać, bo z prostakami nie mam zamiaru rozmawiać, nawet przez internet

Gość qqqqq....jeszcze trzeba
chciec Ciebie sluchac!! Jezeli tak podchodzisz do sprawy, to w ogole nie dawaj swojego zdania, zadna strata

Gość chcem
popracuj nad ortografia, potem zajmij sie reszta...Jesli mowisz tak jak piszesz, to moze on zwyczajnie nie rozumie co do niego mowisz?

Gość ona***
qqqqqqqqq chcem nie udzielaj sie nie mam ochoty z toba sie przekomarzac wiec daj sobie na wstrzymanie i spadaj !!!!! ja ciebie nie obrazam i tego samego oczekuje od ciebie

Gość myszkens
ona*** kup sobie słownik ortograficzy i jak Cie facet wkurzy to zakuwaj reguły ortografii - wyjdzie Ci to na dobre

Gość Wiecie co chOpaki
chyba mozna sie tak do Was zwracac?? Nie rozumiem czemu sie tak jej czepiacie...czy ktorys z Was apeluje na potencjalnego kandydata ze sie tak o jej ortografie martwicie? A tak na marginesie, mam nadzieje ze w zwiazkach jestescie tak samo skrupulatni jak w wytykaniu bledow, znalam kiedys takiego jednego ktory ciagle cos tam poprawial, a te same byki walil...

Gość myszkens
Jestem kobietą, polonistką z wykształcenia, więc może to zboczenie zawodowe. Idźcie juz lepiej spać dzieciaki.

Gość Fajnie myszkens
mialam 8 lat jak wyjechalam z Polski, to mnie ocen, chetnie poczytam, krytyke tez przyjme...(od razu zaznaczam ze nie mam polskiej klawiatury, wiec o "znaczki" trudno)...a tak na marginesie Pani nauczycielko...dziewczyna chyba na inny temat pisala? Czy by cos z kumaniem tematu bylo na bakier u Pani?;-)

Gość myszkens
A Ty na jaki temat? Bo przepraszam nie rozumiem, chwalisz się, czy zalisz? Poloniści to nie wyłącznie nauczyciele tak na marginesie.

Gość Przede wszystkim .............
dziecinko popracuj nad swoja ortografią

Gość wlwl
myszkens idz obciagac druty juz czekaja na ciebie:P

dajcie spokój już z tą ortografia, dziewczyna ma problem z facetem a wy jej o ortografii.... też bym chetnie sie dowiedziała co z takim fantem albo raczej facetem zrobić bo ostatnio też słyszę tylko że wymyślam, jakbym nie mogła zrwócić facetowi uwagi na żaden temat... :o kto wie, może faktycznie to wygodnictwo z jego strony

Gość Ludzie czy wy już
na głowe upadliscie. Przeciez na tym forum pelno smarkaczy robiacych takie podstawowe byki, że głowa boli. To juz sie nie mieści w zadnych granicach przyzwoitości. Człowiek niedługo nie bedzie wiedział jak co sie pisze. Byk na byku i byk goni

Gość Popieram...
smarkata przede wszystkim niech się nauczy pisać, zamiast wymyślać androny :-D

Gość Fajnie myszkens po raz drugi
Ty piszac ze jestes Polonistka, chwalilas sie czy zalilas, bo nie rozumiem...ale dzieki, otrzymalam pochwale (nie zauwazylam nagany, tylko drapiezne pazury Pani Polonistki)...czyzby maz juz nie adorowal tak jak kiedys? Czemu tutaj myszkens? Zrob specjalny topik, w kazdym sie czegos dopatrzysz...wiesz, jedni pisza szybko, drudzy nie zwracaja w ogole uwagi na bledy, nie robi to z nich ofiar na ktorych mozna sie wyzywac Pani Profesor!

Gość .ioi
do popieram jestem ciekawa ile ty masz lat skoro osoby nie znasz a juz wyzywasz od smarkaczy ??