Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda męzatka

Czy wasz mąż się zmienił, kiedy dowiedział się o ciąży?

Polecane posty

Gość młoda męzatka

Jestem młodą mężatką i tak się zastanawiam czy kiedy zajde w ciąze moj mąż będzie dla mnie jeszcze lepszy? Jak się bedzie zachowywal.Czy wasi mężowie jakoś specjalnie was traktowali ..dbali o was? Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy .

Gość Ja tez jestem mloda mezatką
i jestem w ciazy.Prawde mowiac dziecko planowalismy,maz sie nie zmienil.

mój jest kochany... jak wychodzi do pracy mówi np: \"kochanie, poodkurzaj dzisiaj jak Ci sie bedzie chciało... a jak nie bedzie to poleż sobie i odpocznij...\" :D albo przychodzi po pracy a ja nie zrobiłam obiadu ani zakupów bo cały dzień przeleżałam w objęciach z kibelkiem (bardzo ciężko przechodziłam pioerwszy trymestr). wstaje z łózka, patrzę a mój mężuś siedzi z kubkiem herbaty i paczką słonych paluszków. Pytam co robisz a on: \"Jem obiad\"... :D Kochany jest, naprawdę...

Gość ooooooooottttttttttakkkkkkkk
Mój był kochany ale tylko przez 9 miesięcy. Nie mógł doczekać się dzidziusia obiecywał, że będzie wszystko robił. Ale to były tylko bajki. Zrobił się po urodzeniu taki sam jak był przed ciążą czyli leń, który nic nie robi.

Chyba nie ma co oczekiwac ze mąż bedzie jeszcze bardziej nad nami skakał... Prawdopodobnie przeżywa ciążę tak samo jak my... a na dodatek musi sie pogodzic z faktem ze jest teraz co najwyżej na 2 miejscu wśród życiowych miłośći swojej żony!! Zatem kobitki...wymagajmy pomocy fizycznej od mężów - bo od tego są ;) ale my tez musimy psychicznie ich wspierać ;)

Mój sie zmienił jak zobaczył bijace serduszko na usg. Jestemy 1,5 roku po slubie. Zawsze mi pomagal w domu, ale teraz mimo ze wiecej pracje pomaga jeszcze bardziej. A najbardziej podoba mi sie to ze nie mówi juz do mnie w liczbie pojedynczej :) Pewnie nie bylby dla mnie taki kochany gdybym siedziala w domu, ale pracuje i on wie jak jest mi czasem ciezko a mimo to nie biore zwolnienia. Szanuje mnie za to i dlatego chce zebym chociaz w domu miala lzej.

Gość Arbuz
I teraz macie swoją miłość. Prawda zawsze wyjdzie na jaw

Gość mloda mężatka
Dopiero wrocilam z pracy.Bardzo dziekuje za wpisy. Milosc do męża jest zawsze inna jak do dziecka co nie oznacza ze mniejsza .

Gość viorika
nigdy nie byla tak pewna uczuc mojego meza co do mojej osoby jak po urodzeniu dziecka:).czuje ,ze nas bardzo kocha i jestesmy dla niego wszystkim.dzieki Ci Boze ,ze pojechalam wtedy na tego grilla i spotkalam Radka:)