Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy

Mam bardzo wazna sprawe do was !!

Polecane posty

kkkkkkk bzdury gada cieagle ktos mi przeszkadza nawet teraz wlasnie kkkkkkk :( a to co ja chce poruszyc jest bardzo wazne i zwiazane z tym forum i kilkoma osobami na tym forum :P

sluchajcie jestem troche wstydliwy ,ale mnie niezawstydzajcie bardziej :( fajnie ,ze moge tu i teraz z wami poruszyc ten problem :) a nie jest prosty :( uwiezcie !

to nie jest tak ze nie chce powiedziec .. tylko sie wstydze jak zaczac ten trudny temat :( ale cale szczescie ze jest te forum :)

Kochaniutki nie opuścimy Cie do końca tej opowieści! :) Więc nie śpiesz sie.... spokojnie.... powiedz co Ci leży na serduchu.... ale powtarzam raz jeszcze: nie śpiesz się tak , bo istanieje obawa, że możemy nie nadążyć... a wtedy lipa - nikt Ci nie pomoże.

Gość wstydliwy ty już nic
nie mów, już wszystko wiemy, daj spokój - ty po prostu WSTYDLIWY jesteś

Gość gacekplacek
przestan se robic jaja i spierdalaj stad!!!

jestem faktycznie zawstydzony :) ale mysle ,ze jak jest tyle osob to moze powiecie co mam zrobic i jak postapic :) jestem zszokowany ,ale fajna wiara tu jest :)

Gość gacekplacek
No pojebalo mnie bo ilez mozna czekac, czlowiek czeka i czeka w napieciu a ten steka steka i wystekac nie moze no pierdolca mozna dostac !