Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KijankA

hanna smoktunowicz

Polecane posty

Gość nieeeeeeeeeeee
Nie a jaka miala???

wg mnie kiepsko w niej wyglądała ma świetny typ urody, rewelacyjnie wygląda w gładko uczesanych, i różnego rodzaju koczkach i upięciach ;)

oj, jak dla mnie to porażka... trudno opisać, u góry tak zaczesane do tyłu i po bokach tez na żelu. Dziwne , że sie na to zgodziła bo wygladała jak \"czeski metal\"

Gość spot_ka
zgadzam sie tez zwruzilam uwage na te beznadziejna fryzurke:)

Gość Asia_a
co tam fryzura, widzieliscie jej bluzke? co za tandeta

jeśli jesteśmy już w temacie fryzur prezenterek telewizyjnych, czy zwróciłyście może uwagę na \"nowe włosy\" Iwony Kubicz z TVP2 ?? chyba je przedłużała, ojjj, nie była to dobra decyzja... (to samo zrobiła A. Popek)

może to troche nieładnie teak krytykowac ale dziś to już było przegiecie z tym \"imagem\". Na ciuchy też zwróciłam uwagę- makabra.No to ją stylisci odstawili na rocznicę wydania programu.... Apropo stylistów to Tomasz Jacyków mógłby iśc w końcu do dentysty, a Ewa Minge przestała udawać pudla. ok, już spadam

Gość boruccc
a jak wam sie bardziej podobała w długich włosach czy jak obcieła, bo ja zdecydowanie za długimi byłem

Gość Alma.
Wracajac do fryzurki H.Smoktunowicz to moja siostra stwierdzila ze ona "robi sie na Tomka Lisa"-na żel i zaczesuje do tylu :P Swoja droga to fajna babka,tylko co jej strzelilo do glowy zeby tak sie pokazac na antenie.Hmmm................ ;)

Gość NOWA MODA
Rzeczywiscie macie racje , cos tej warszawce odbija ostatnio ... Wyglada mi to na jakis zakład albo konkurs , hehe , tak jakby sie baby umówiły , która bardziej sie skompromituje fryzurą ... Tez jestem ciekawa o jaką długość Anna Popek przedłuży sobie włosy od piątku .. ( skoro od czwartku do poprzedniego tygodnia miala o 25 cm dłuższe ) , a Monika R . w " Europie.." tez sobie dala z glowy wode zrobić ..... A ja myslalam ,ze tylko Grażynkę Kulcz. na takie pomysly stac Świat oszalał...

Gość SMOKTUNOWICZ ma super hery
i jakie mocne. Tyle lat farbuje na blond i nosiła je długie, a cały czas ma włosy w świetnej kondycji i bardzo gęste. Ciekawe do jakiego fryzjera chodzi i jakich kosmetyków do pielęgnacji włosów używa?

Gość chyba bym się nie chciała
z wami przyjaźnić. Rozmowa byłaby może i miła ale jak tylko bym się oddaliła obgadałybyście mnie z góry na dół i suchej nitki na mnie nie zostawiły. Wzdrygam się jak widzę takie puste i złośliwe rozmowy.

oj, bez przesady.... przecież to sa osoby z życia publicznego i ich wizerunek to bardzo ważna cześć ich pracy. Ponadto nikt tu nic złego na samą Smoktunowicz nie powiedział - uważam że to babka z klasą - a tylko zwróciłam uwagę na tą wyjątkową nieudolność stylistów.Pozdrawiam , chyba zapowiada się ładny dzień...

Gość Alma.
Zgadzam sie z kijanka.Uwazam ze P.Hanna Smoktunowicz to babka z klasa.Poza tym stwierdzamy tylko fakt,ze niezbyt udal sie ten zabieg stylistyczny.Pozdrawiam.

Gość SMOKTUNOWICZ ma super hery
chyba bym się nie chciałą-----> co takiego oburzającego jest w mojej wypowiedzi? masz jakieś problemy ze sobą?

Gość Alma.
Ja tylko dodam ze dzis Pani Smoktunowicz wygladala swietnie.Milego wieczoru :)

Gość krystyna 105
nie sądę, żę smoktunowicz ma klasę, bo gdyby ją miała to by nie odbiła rusin faceta,który notabene nie zdał egzaminu pt. mąż i ojciec. dała dupy i tyle

Gość patrzcie dopiero rok minął
a Smoktunowicz znowu ma długie włosy:) naprawdę ma te włosy zajebiste i mocne, tylko pozazdroscić