Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psiareczka

Kto z Was sypia z psem w łóżku???????

Polecane posty

Gość Psiareczka

Mój piesek śpi ze mną . Zuważyłam że u niektórych znajomych budzi to niesmak!!!

Gość violetta willas
ja śpię

Gość piesokot
moje spały z nami ale jak jeszcze kot sie wpakował to juz dla nas miejsca nie było - teraz juz nie śpia z nami - pozatym pościel to chyba co 5 dni zmieniałam:)

Gość avanta
mój tez śpi ze mną, zresztą to jamnik, więc inaczej być nie może ;)

Ja ze swoim spałam, bo jak był maluśkim szczeniaczkiem, to trząsł się z zimna i często chorował. No i tak zostało mu do starości, a że to był bokser, to lekko nie miałam :)

Gość kupe gadasz
dziwne nie jest ze budzi nei smak... Jak mozna spac z psem ?? To tak samo jakbys do łózka wsadziła świnie lub tygrysa.

Gość osiołek...
ja sypiam z dwoma ale tylko jeden ma cztery łapy ;)

---> kupę gadasz hmmm... nie widzisz różnicy między psem a świnią? No to współczuję Ci, trzeba może do okulisty się wybrać? Albo może wrócić do podstawówki i więcej nie opuszczać lekcji biologii. A swoją drogą, położyć się obok wielkiego, futrzanego tygrysa... wow...

Gość Hancik1
Ja też sypiam z moim małym czworonogiem, który podczas snu rozciąga się i zajmuje więcej miejsca niż ja. A co najgorsze MUSI byc przykryta bo jak nie to budzi mnie ;)

Gość ja też spię z moją psinką

Gość Psiareczka
Chciałam jeszcze zaznaczyć, że pies jest przecież zwierzęciem stadnym!! I jest to naturalne, że pies idąc spać chce sypiać blisko właściciela:)

moja siostra sypia z psem....obrzydza mnie to......ale znowu ja czasami śpię z kotem, bo czasami w nocy wchodzi mi o wyrka....koty mnie nie obrzydzają, są takie czyściutkie....

Z psem? Obrzydliwe. Błeh... Co innego z kotem.;) Jest czyściutki, pachnący, mruczący i lepiej grzeje niż najlepszy termoforek. Ewo, ja bym raczej powiedziała: \"A swoją drogą, położyć się obok wielkiego, zębatego tygrysa... wow...\";)

Gość a ja.
zawsze sypiam ze swoim ukochanym legwankiem :) Leon rozkłada się i kładzie mi głowę na brzuchu.

Gość ze mną śpią dwa koty
w związku z tym ja nie mam miejsca i muszę przesuwac sie w łózku na stronę męża, z czego on jest bardzo zadowolony ;)

Kiedyś jak kilka lat temu mialam swojego kota to spałam z nim co noc, bo to mruczące, mięciutkie stworzenie często wślizgiwało mi się cichaczem do łóżka. Mój brat to kiedyś zauważył i powiedział swoim kumplom, że sypiam z kotem. Nie potrafili nie przyjąć tego z jakimś dziwnym, tajemniczym i dwuznacznym usmieszkiem. O co im chodziło ? :)

Wszyscy śpią z psami oczywiście jeśli je mają.Ja często z dwoma.Suczka przesypia całą noc w moim łóżku,a piesek jak to piesek przychodzi,odchodzi.Zmienia miejsca w nocy : do mnie,na fotel,do mnie,na fotel.Nieraz się nie wysypiam,ale nie mam zamiaru tego zmieniać.Na pościel kładę koc,który często piorę.Nie brudzą pościeli,ale na kocu jest dużo sierści -przyznaję.

Zwykle nie, ale zimą, w razie awarii ogrzewania sypiam z trzema psami i kotem (o ile drań akurat nocuje w domu). I już mi kołdra nie potrzebna :D

A psiarze dzielą się na tych, którzy śpią ze swoimi zwierzakami, i takich, którzy się do tego nie przyznają ;)

Ja. Facet go tak nauczył, bo jak pies był mały to bardzo chorował i marzł... i tak zostało. Oduczenie nie wchodzi w grę, prędzej człowiek choroby nerwowej dostanie. Dobrze że mamy wielkie łóżko - psinka to zgoła drobiażdżek, dog niemiecki :p jak miałam kota też z nim spałam.

A ja kiedyś obudziłam się rano w łóżku w takiej oto konfiguracji: ja i mój wówczas mąż, obaj synowie, pies, kot oraz ptak upolowany wczesniej przez kota :D Trochę ciasno było, ale pomijając ptaka w sumie nienajgorzej, przynajmniej ciepło :)

Gość Ariadna
ja nie śpię ale czsaem mój owczarek niemiecki chyłkiem właził synowi do łóżka... Ganiałam drania ale on i tak się wsuwał - spał w nogach. Synowi to nie przeszkadzało. Mnie wkurzało częste zmienianie pościeli ale Ares tak pojmował opiekę nad synem. Nawet mojej teściowej to nie przeszkadzało. Kiedyś przyszła zimą zmarznięta i położyła się na tapczanie syna - Ares zajął swoje miejsce - teściowa po drzemce powiedeziała że pies ją tak ogrzał i poczuła się lepiej

Gość mnie sie udalo
nie spac z tym,co mam, bylam trwarda, on spi przy lozku, przykrywam go kocykiem. Poprzednie sie ladowaly na chama i rozpychaly. Choc czasem mi go szkoda, jak zimno, a on sie odkryje, wtedy sie probuje wepchac, ja wstaje i go przykrywam. To bokserek. W dzien spi na kanapie.