Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

tequila jest pycha, ale oryginalna najlepsza - wiadomo :) Pamietam, jak mialem kiedys dziewczyne, ktora uwielbiala blue curacao - ile ja wtedy tego wypilem. Az mi obrzydlo, a dobre bylo.

hmmm...niemile przezycia z alkoholem mialam, gdy jednego wieczoru wypilam wszystko jak lecialo: wino , wodka, piwo i na koniec najgorsze-szampan... ludzie, jak ja umieralam!! do samego wieczora!! teraz stosuje metode \"jeden rodzej alkoholu\" i czuje sie rewelacyjnie :) nastepnego dnia

Gość Pytalam
Cham bo nie odpowiada. Nie o marke tu chodzilo, nie jestem blahara. Pytalam czym jechales Ty i ten facet i z jaka predkoscia. Interesuje sie motoryzacja i chce kupic auto, wiec chyba taka wiedza jest przydatna, dla mnie najwazniejsze zeby auto bylo bezpieczne. A ignorancja jest chamstwem, mogles kulturalnie odmowic.

buzi Kawusia!! samochody dobrych marek mielismy obydwoje :) bo inaczej ktos by nie przezyl :) Ja jechalem 40 km/h, bo dopiero ruszylem a on lecial ja wiem, napewno kolo 70/80, bo hamowal, slychac bylo pisk.

Gość Pytalam
Dzieki :) Tylko moze sprecyzuj te marki jakos, na przyklad klasowo je porownaj. Np ze jechales czyms wielkosci megane, albo bmw 3 albo mercedesa e klasy. Nie musisz dokladnie mowic jakim autem jechales :) I mozna inaczej prawda? 😘

Gość postronny
Stary miales M5? Czy ten koles?

Gość postronny
Fajna fura, jaki rocznik? Tylko po zrobieniu to juz nie to samo.

Gość postronny
10? cos sciemniasz :P Ja mam audi a6 2.8 silnik i mi 10 bierze jak w garazu stoje :P A jak przycisne to juz w ogole. A jaki rocznik tej Twojej bejcy?

Gość Vanessa z piekla
wlasnie, sexo z tym 10 to cos sciemniasz, mysle ze bez 15 si nie obeszlo. Wiem bo moj znajomy ma trojke i nrzekal ze tyle zarla [cool}

Gość Vanessa z piekla
Mimo wszystko bardzo wspolczuje.. :-( oczywiscie mial byc gosiu z bakami :classic_cool:

roznie bywalo, zalezy ile jezdzisz. Jak sie nie zapuszczalem daleko to bylo, ze i 20 ponad brala, ale ostatnio akuratpo dlugiej trasie naprawde byla 10 , dobra, ja wiemm to nie wszystko, ze pojddzie z ubezpieczenia goscia, ja to wszystko wiem.

Gość Vanessa z piekla
i na pewno wiesz, ze najwazniejsze ze nikomu sie nic nie stalo... ok..ok.. juz nic nie mowimy :-P

no, ale jak bym mial inne auto to nie wiem co by bylo. Nawet nie chce myslec, skoro taka masa byla tak potrzaskana.

Gość Vanessa z piekla
Mozesz sie tylko pocieszyc ze tak sie nie stalo. teraz gdybanie nie ma sensu. Ale wiem że szkoda, na pewno.

Gość postronny
W sumie to racja ;) Ale to bylo M5 czy po prostu 5 na M-pakiecie?

myslalem ze sie raazem spijemy Kawusia. To ja kombinuje towarzystwo na dzis. Pozdrowienia gorsace. Buziaki.