Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość postronny
Kurwa ale Ty sciemniasz ja pierdole, z tego roku?? I M5?? M5 z tego roku maja 5 litrowe silniki, 10 cylindrow i 500 koni mocy, 10 litrow pala?? Buahahaha Co za sciemniacz, same patalachy na teym necie. Ide sie do zony przytulic ;)

Gość kicia kasia
Czy ty dziewczyno jestes tak slepa ze nie widzisz ze to jakis internetowy oszust??? :D:D:D:D Jego zdjecie widzialam na jakims serwisie randkowym, pewnie sciagnal sobie z netu :D:D::D:D:D:D Jak widac z autem zmysla sama sprawdzilam:D:D:D

Gość kicia kasia
Jak tak to przepraszam, powodzenia :D:D:D::D:D:D:D

Gość dlaczego ludzie nie potrafia
miec dystansu do jakickolwiek postow w necie? Dlaczego znalazla sie jedna osoba w necie, ktora stara sie wszystkim cos udowodnic, cos , czego inne osoby nie chca wiedziec? Zastanawiajace. Dlaczego czerwone nicki staraja sie zniszczyc czarnego? Czuja zagrozenie, sami nie bedac do konca szczerym :)

jezeli ktos chce sie fogadc konkretnie z pinajnym to powodzenia :) no ludzie na kafe sa naprawde swoja ineteligencja prze3bijajacym wszyetko co soe nrudza. Po drugie. ide teraz wlasnie z moja niunia na gore, do mojej supiap;lini. :D Oczywisabcie znajdzie zsie ilonion kidzi, krotzrzy wiedza lepiej :) o wszystim wiedza lepiej, czym jde, co mam, od kiefdy i dlaczego :) wali mnie to. KURWA WALI MNIE TO!!!! Moja niunia teraz sie liczy o nic wiecej :) Powodzenia prorocy pierdoloni!! :) Pozdrowienia gorace dla Kawusi kochanej. Kochaj, bo to sila napedowa dla swiata.

Gość Kawusia pewnie zazdrosna
A taka piękna byłaby z was para:(:(

Gość nudne to wszystko
wiecej zycia ludziska!!!

kawusiu, korzystasz?? Ja tak. Z pania.. Ta, czy wczorajsza? :D Dzisiejsza wiecej potrafi :) Znow pijny, znow z tydzien bede tak chodzil na fazie :) Zycie jest piekbe.

Normalnie chyba oszaleje! mam dzis taki szalony dzień, że zwariuje ;) powiedz Twój sposób na korzystanie z życia może po pracy skorzystam bo chyba bede musiała odreagować!

jestem, ufffffffff..... widze, ze pisalem - nawet nie pamietam :) Co do prob ataku na moja osobe - zawistni ludzie, ktorzy sa niespelnieni udowadniaja jedynie sobie swoja marnosc :) Druga sprawa - pozdrawiam moje kolezanki!!!!!! Najlepszy na stres jest seks :)

moj sposob na odreagowanie....zmiana miejsca, w ktorym przebywamy od poniedzialku do piatku czyli wypad poza miasto!!!!! cokollwiek to znaczy, piknik nad woda, sex na trawie, czy picie w lesie...😘

Gość nigdy mi nie napisze
gdzie mieszka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość martwa cisza i spokoj duszacy

Gość odpowiedz dla
dlaczego ludzie nie potrafia Nie lubimy patalachow i sciemniaczy. Jasne dupku? Nawet za tepy jestes zeby wejsc na strone bmw i sprawdzic jakie silniki maja obecne modele M5. Jednym slowem WSNR.

Gość martwa cisza i spokoj duszacy
hahaha, ale dupek, jak sie wnerwia :) Hihiihi, podkurwic cie bardziej? Jak mi sie chce smiac z takich ludzi :) No bawia mnie poprostu. :) Jak mnie rozsmieszaja ludzie, ktorzy nie maja wiekszych problemow :) Jak mnie bawia ludzie wyrzucajacy swoja energie na forum :) Jak mnie to bawi i smieszy :) Wez sie tu jeszcze powkurwiaj, prosze....