Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam klopot

LIRENE podklad - matte fundation czy CITY MAT ??

Polecane posty

Gość mam klopot

no wlasnie ktory lepszy? i czy odcienie maja rozne czy te same?

Nie odpowiem na Twoje pytania, pierwszego wogole nie uzywalam, to ten coverage?Na wizazu pisza ze straszna kicha... Ale ostatnio kupilam ten City Matt. Jest genialny. Mam skore przetluszczajaca sie, z tradzikiem i przebarwieniami i ten podklad zakrywa wszystko. Zawsze uzywalam Estee Lauder Double Wear, ale ten jest lepszy! I ile kosztuje!! Ja dalam cale 17 zł. Planuje kupic jeszcze ten Shiny touch i moze je zmieszam, bo boje sie ze moze malo kryc.jesli chodzi o kolorki-bardzo ladne-sa 4: 2 pierwsze jasne, 3 taki sredni, i 4 taka ciemniejsza.Przepraszam ze nie na temat, ale naprawde Ci go polecam:) Acha, co do matowania-bo o to Ci chyba chodzi-u mnie matuje srednio, ale ja uzywam tlustego blokera pod makijaz.Ratuje sie maka ziemniaczana-matuje na dlugo:)

Gość mam klopot
dzieki za odpowiedz :) martwie sie tylko o kolorki, bo ten pierwszy matujacy lirene mial idealny odcien dla mnie poza tym w sklepie narazie widzialam tylko 3 a nie 4 kolory city matt :/ poszukam :) dzieki za odpwiedz raz jeszcze

Gość citty mat jest extra

Gość ja mam kolor 209 tiramisu
jest bombowy,teraz planuje kupic nieco jasniejszy dziewczyny czy ktoras z was ma kolor bezowy albo naturalny?

Gość hmmmmmmm......
do gory :)

ja mam odcien naturalny CITY MATT - jest mniej wiecej ideantyczny jak nature matte fundation odcien cappuccino czyli cieply, wpadajacy w bez a nie roz, dla sredniej karnacji (czyli normalnej) jak sie sprawuje ocenie za pare dni, bo dopiero dzisiaj go kupilam

Gość blond666
noi nieoceniłas oceniac go...:P

Gość ruby
city matt jest rewelacyjny zresztą sprawdz opinie w damskiej torebce

Gość blond666
ruby ->> czytałam i własnie zamierzam go kupic...napisz jaką masz cere i czy zakrywa i jakie podkłady juz uzywałas...bardzo proszęę z góry dziękuję

Gość ruby
blond666 mam cerę miaszaną, trochę niedoskonałości i czasami się świeci, lepiej zapytaj czego nie uzywałam...ten jest najlepszy jedyny problem to dobór koloru bo odcienie sa strasznie do siebie podobne

Gość blond666
ja mam cere chyba normalna raczej po zadnym sie nieswiecee nawet najgorszym badziewiu wiec matowienie mam w dupie chcałam tylko zakryc male blizenki wyglądają jak kilka piegóe jak myslisz poradzi sobie z tum lirene citty mat

city matt przede wszystkim nie zatyka porow - a mnie to wszystko zatyka, nie jest tlusty, ma fajna lekka konsystencje, a nakladany gabeczka daje jeszcze lepszy efekt. Mialam odcien toffie, za ciemny. Teraz kupilam bezowy - tez jest ciemny, jestem dosc blada bo wybielam przebarwienia na twarzy. Ale jak dla mnie to najlepszy podklad jaki mialam , daje takie pudrowe zakonczenie, no i bardzo przyjemny zapach. Wygladza skore. jest ok jak na ta cene. Tylko kolor gdyby byl jasniejszy.

Gość blond666
akryje ci te przebarwienia? ja mam cere raczej normalną wiec chyba znajde odcien

Gość alexia.vip
kupilam dzisiaj city mat... mam go juz na twarzy jakies 8 godzin,jest swietny! lekki,skora oddycha,super sie rozprowadza (gabeczka) o ile mozna polecic produkt po paru godzinach stosowania to naprawde polecam!!!!!

Gość agaclub
Witam jestem bardzo zadowolona z lirene city mat,uzywam go od dwoch lat ,kryje niedoskonalosci,nie zatyka porow.....naturalne wykonczenie,bomba!!!Ale to za sprawa mikrogabeczek,a i tez podstawy z kashmiru.......tak,ale jako kobieta wciaz szukam nowych fajnych lekkich i dobrze kryjacych podkladow ,czy wiecie cos???pozdrawiam