Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafraf

ladniejsza ciemna opalona brunetka czy blonydnka

Polecane posty

Gość michał19r20
jebcie sie brunety na te zjechane ryje!! zazdroscicie bląd pięknościom ze są bardziej rozchwytywane niz wy :P ja i moi kumple zawsze preferowalismi wysokie i szczuple bladynki (takie lachy mmmmm :)) oczywiscie nie zawsze bladynka jest ladna a bruneta brzydka chociaz tak jest w wiekszosci. A brązowe kłaki kojazą mi sie z brudem (tak na marginesie tez mam czarne włosy) i co za cwelka napisala ze faceci wola brunety niz bladyny bueheheheheh!! na swiecie kurwa tyle brunetek z czarnymi oczami chocby w indiach korei afryce albo w calej azji ameryce poludniowej no i jeszcze do tego jest pelno takich w europie itd itd... słowianski typ urody (oczywiscie u lasek) jest zawsze górą. kocham bladynki z niebieskimi oczami z długimi az do nieba nozkami takie sa najbardziej sexi aha jeszcze jedno jak myslicie czy 3 facetów np w indiach przechodzacych obok 5 indyjskich lasek i jednej bladynki obroci sie za ciemnymi czy za jasną ?? :> a i co to za pustaczka napisala ze bladynki sa niby od sexu?? bueheheheheh dobra to brunety od brudnej roboty :D jebane zazdrosnice :P jak tak nie lubicie blad pieknosci to sie kurwa przestancie farbowac na blad bo co druga lacha jest tleniona !!!i tylko naprawde puste i tempe brunety dalej jak te dzieci wierza w stereotypy ze bladynki sa tempe :D jakos tego nie zauwazylem coraz czesciej zauwazam ze jest na odwrot...

Gość nodi19
ale ciebie to chyba żadna nie zechce....

Gość michał19r20
ja pierdole !! wy a te wasze gówno warte racje

Gość ja i tylko ja
Ale się uśmiałam czytając to forum :D Normalnie wszyscy macie nierówno pod sufitem, jedynie Morgain coś sensownego potrafi napisać. Tyle ile ludzi na świecie tyle zdań na każdy temat, tak jak i na ten. Każda odmiana człowieka ma coś fajnego w sobie i tyczy sie to również koloru włosów, ale mówię o kolorze naturalnym. Trochę tolerancji wobec przekonań i zdań innych ludzi...

Gość Dupa bez rowka
MICHAŁ19R20--------> no chyba ty i twoi koledzu jesteście warci blondynek i na odwrót...BLĄD :D:D:D:D jesteś beznadziejny

Gość michał19r20
dupa bez rowka co jestesmy beznadziejni bo wolimy bladynki?? bueheheheh!! wez idz sie schow bo jestes tak samo pierdolnieta jak jebaczka wiec stul pysk. widac ze macie nachysiane we łebie jak dla was sie liczy.....kolor wlosów :D:D:D

Gość nodi19
to chyba sam o sobie mówisz.....a zresztą o co my sie kłócimy.....

Gość Blądyneczka
i pomyslec ze te głupie texty pisały...........................brunetki :D dobra głupszym sie ustepuje (kto by chciał sie znizac do waszego poziomu) adjeu!!

Gość Dupa bez rowka
Tak kurwa, tylko czemu blondynki robią takie błędy jak BLĄD? o to mi chodzi! głupki wolą głupszych

Gość nodi19
blĄdyneczka :D ale sie uśmiałam....w sumie to nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać...

Gość maxxxxx
ehhh blondynki wy naprawde jestescie glupie buhhaha glupie to malo powiedziane latwe kretynki [tak wygladacie i tak sie zachowujecie]