Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ognicha

herbaty ziołowe w ciąży

Polecane posty

Bardzo lubię pić róznego rodzaju herbaty ziołowe.Jestem obecnie w drugim m-cu ciązy i... nie wiem czy są jakies zioła których nie powinnam pić jako ciężarna.Będę wdzięczna za pomoc jeli ktos z was jest zorientowany w tym temacie.

Gość Przyszła Mama
Owszem są i jest ich całkiem sporo,z pewnoscią powinnas nie pic herbat zawierających suszone liscie malin(susz z owoców mozna pic)a takze niewiem jak dalej,a takze nie powinno pic się melisy i o ile dobrze pamiętam to w 1 trym. równiez i mięty.Najlpiej poszukaj informacji z pewnych zródeł.pozdrawiam ]

Gość Henrykietka
melisę mozna pić jak najbardziej:) miętę, rumianek też. Malinę można, ale w ostatnim miesiącu ciazy, gdyż liście malin mogą powodować rozwarcie, chociaz u mnie się nie sprawdziło:) ( urodziłam po terminie, a malinowa miała przyspieszyć poród)

Gość gość
Ja słyszałam, że nie wolno pić zielonej herbaty w ciąży. Ale jeśli szukacie dobrych herbatek ziołowych i nie tylko to rzućcie okiem na sklep spizarniezdrowia.pl gdzie znajdziecie tylko i wyłącznie ekologiczne i naturalne produkty.