Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalllka

Żyły na brzychu i piersiach piszcie!!!!!!!

Polecane posty

Gość lalllka

mam takie problem z eod jakiegos czasu an piersiach mam widoczne dosc wyraznie zyly, ktore koncza ie tuz przy sutkach,a takrze w okolicy rzedramion Mam je tez po bokach brzucha na biodrach i we okolicach krocza dosc mocno widoczne!!!!!!!!dodam ze od jakiegos czasu mam nieregularne ciemnobrazowe okresy. Z nikim nie wspolzyje i nie wspolzylam. odpiszcie!!!!!!!!!!!!blagam

Gość kukurukuuuuuuuuuu
a moze to rozstepy :P???????

Gość lalllka
chodzi mi o to co to moze oznaczac....

Gość lalllka
nie bo sa zielonkawe i maja ksztalt jak zyly:P dodam tez ze mam 16 lat i jestem dosc szczupla....

Gość ciekawskaaa_ulala
i co z tymi żyłami??? bo mi właśnie wyszły wszedzie, począwszy od łydek, okolicach bioder, piersiach, dekolcie, rekach, az do nadgarstka ( gdzie bolą mnie najbardziej) i dłoni...

Gość to napewno jest
ciaza

Gość branna
witajcie od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie bardzo widoczne żyły na piersiach, rękach pachwinach i nogach. konsultowałam to ze specjalistą, ale powiedział, że to są zdrowe żyły, a widoczne mogą być bo mam jasną skórę, mało tkanki tłuszczowej itd itp. wcześniej jednak nie było ich widać. od 7 lat biorę tabletki antykoncepcyjne diane 35, lekarz jednak nie umiał mi powiedzieć, czy to może mieć z tym związek. nie wiem, czy odstawić tabletki, zwłaszcza, że mam problemy z trądzikiem, a tabletki wspomagają leczenie. proszę o informacje, jeśli ktoś z was miał podobny problem.

Gość malinowa malina
cisnienie