Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiorekkk

5 kosmetyków które wzięłabym ze sobą na bezludną wyspę to...

Polecane posty

- pasta do zębów - żel 2 w 1 (szampon + żel do mycia) - balsam do ciała - szminka nawilżająca - i jakieś pachnidło a gdyby można coś jeszcze, to tusz do rzęs i jakąś kredkę

Gość 23-latka
1)pasta do zębów 2))żel pod prysznic+szampon(taki zel 2 w1 3)antyperspirant 4)Nivea Soft(nadaje się do smarowania i twarzy i ciała) 5)ulubioną perfumę

Gość a ja____
Krem do rąk Tusz do rzęs Szampon z odżywką Mydło i tyle styknie:)

Gość a ja____
no,ewentualnie pasta do zębów:P

Ciekawe kto wyjezdza z 5-ma rzeczami :D Kobiety chyba najlepiej wiedza jak to jest nie móc domknąc walizki:D Pozdrawiam :)

Gość
Skoro to miałaby być bezludna wyspa chciałabym pojechać na nią sama:D nie potrzebowałabym tam żadnych kolorowych kosmetyków, bo po pierwsze w upale wszystko szybko spłynie, po drugie sama dla siebie nie chcę się malować, a po trzecie opalałabym się całymi dniami więc kolorki na twarzy byłyby zbędne, dlatego pakuję się i zabieram ze sobą: 1.Szampon do włosów z odżywką 2.Żel pod prysznic 3.Krem do opalania z filtrem 4.Krem Bambino 5.Teraz się waham między dezodorantem, pastą do zębów, kremem do twarzy czy chłodzącym balsamem do ciała, ale chyba jednak pasta do zębów🌼

Gość Ymallka
Ja tylko błyszczyk OLIGO 25 polecam !!!

Hmmm... ;) 1. krem tonujący 2. pastę do zębów 3. piankę oczyszczającą do twarzy 4. błyszczyk 5. antyparspirant ;)

1. pasta do zębów 2. balsam do opalania 3. zel pod prysznic z mleczkiem nawilzającym 4.szampon z odżywką 5. antyperspirant

Gość _Lulkaa
a na co nam kosmetyki na bezludną wyspę, skoro tam nikogo nie ma? skoro tam nas nikt nie będzie podziwiać :D?? No, chodzi mi oczywiście o kosmetyki kolorowe, typu puder, szminki, tusz do rzęs itp. No, ale jeżeli już coś to zabrałabym: - wodę do mycia - krem z flitrem, - krem na poparzenia słoneczne, - szampon z odżywką, - żel do mycia twarzy i ciała.

Gość ja tez praktycznie
mydlo pasta do zebow szampon+odzywka do wlosow duza butla kremu z bardzo wysokim filtrem (na moja biala skore) panthenol albo inne na oparzenia - jestem realistka joj

1. szampon 2. odżywka do włosów 3. balsam do ciała silnie nawilzajacy 4. zel pod prysznic 5.paste elmex:D Czysta i zadbana..kolorówka do kosza:D

Gość kobieta zmienną jest
- krem Bambino- uniwersalny kosmetyk do twarzy, ciała i ust:P - Szampon, najlepiej duży i z odżywką - maszynka do golenia - pasta do zębów - mydło A gdzie krem z filtrem, błyszczyk, woda termalna, krem do twarzy i żel pod prysznic??