Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

kiedy facet powinien sie odezwac po randce??

Polecane posty

Gość zastanawiam sie

jezeli na randce bylo milo i naprawde sie ona udala to kiedy powinien facet zadzwonic?? czy to zly znak ze nie dzwoni na drugi dzien?? a moze to wlasnie jest ok, nie jest natarczywy....tak pytam.....bo nie wiem....co wy o tym sadzicie???

Gość sammm
jasne, że powinien. Niech czasem nie pzrychodzi Ci do głowy myśl, żeby dzwonić do niego!

Gość zastanawiam sie
to napewno nie!! troche rozumu jeszcze mi zostalo :D tylko ze zastanawia mnie to, gdyby bylo zle to bym sie nie zastanawiala ale dal mi do zrozumienia ze nie bylo......(?)

Gość Ja zazwyczaj
po pierwszej randce dawałam facetowi jakiś tydzień, góra dwa czasu na odezwanie się, przy czym królowała tu zasada: "Im szybciej zadzwoni tym bardziej zauroczony a im później tym mniej". Jesli facet dzwoni po kilku tygodniach to najczęściej oznacza że jest rozrywkowym facetem i dzwoni do Ciebie tylko dlatego, że zabrakło mu pomysłu na spędzenie wieczoru a Ty byłaś na jego liście jako dziewczyna rezerwowa ;) Acha jeszcze jedno... To że facet dzwoni po tygodniu nie zawsze musi oznaczać ze średnio mu zależy. Faceci często w tygodniu żyją pracą i są bardzo zabiegani, ale w środku z utęsknieniem czekają upragnionego weekendu kiedy to będą mogli bez stresu zaprosić gdzieś dziewczynę na wieczór, bez cięzaru ze jutro muszą iść do pracy.

Gość Ja zazwyczaj
acha i to że ktoś dzwoni na następny dzień i jest zakochany niestety też może być objawem, że gość moze być nachalny. Jak juz sama zresztą zauważyłaś. Choć nie zwsze tak musi być bo ludzie są naprawde różni i trudno ich ocenić po 1 dniu.

Gość zastanawiam sie
do "ja zazwyczaj">>>dzieki za odpowiedz, faktycznie odpowiedzi jest tyle co charaktrow ale utorowalas mi juz w pewien sposob co o tym myslec :)pozdrawiam czekam na wiecej...

Gość Ja zazwyczaj
Dla mnie najzdrowszą sytuacją jest jak facet odzywa się po 2, 3 lub 4 dniach :) Wtedy ani nie jest nachalny ani zbyt olewający. Weekend się zaczął ... Może odezwie się do Ciebie jutro. W końcu to będzie sobota :)

Gość zastanawiam sie
postaram sie cierpliwie na to czekac .......;)

Gość taaaaaaaaa

Gość taaaaaaaaa
od października to sie chyba już odezwał?:P:P:P

Gość zawodowy podbijacz topików

Ja odezwał bym sie pewno tego samego dnie wieczorem. :) A teraz w ramach pokuty ide wysprzątać łazienkę. :P

jak się odezwie na drugi dzień to znaczy że jest zdesperowany. dwa dni po lub nawet trzy to optimum :)

Gość ttodm
"jak się odezwie na drugi dzień to znaczy że jest zdesperowany" a czemu? Moze tak bardzo zauroczony?

Gość ttodm
co to znaczy sprawdzone i potwierdzone? Robiles testy? :D