Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potowka

Poce sie w nocy,czy ktos tak tez ma?

Polecane posty

Gość potowka

Mam 33 lata.Od jakiegos czasu poce sie w nocy i mimo wielu badan -jestem zdrowa-tak mowia lekarze.Zrobilam ich mase,lacznie z usg wezlow chlonnych i rtg klatki piersiowej.Wszystko ok. Co moze byc przyczyna,powiem,ze mam juz tego dosc. Mozliwe jest,ze to przez stres? Pomozcie mi bo ja juz sama nie wiem jakie badania zrobic? A moze to wczesna menopauza? Odpowiedzcie mi-prosze....

Gość potowka
Nie jest to wina ciepla w pokoju,poce sie bez wzgledu na to czy mam w pokoju 19 stopni ,czy wiecej.Probowalam nie wlaczac ogrzewania wogole ale to nie skutkuje.Musi byc inna przyczyna ale skoro lekarze jej nie moga znalezc to ja sama tez sobie raczej nie pomoge.Czy ktos tez tak ma?

Gość może zrób badania
najlepiej jak zrobisz sobie badania określające poziom hormonów

Gość ojojojoj
poczytaj sobie o candida albicans - ja sie tak pocilam i okazalo sie ze to grzybica ukladu pokarmowego, plaga dzisiejszych czasow..

Gość na pewno
zacznij od diety, nie jedz nic słodkiego, w ogóle nie używaj cukru

Gość potowka
Do ojojoj Grzybica ukladu pokarmowego? Jakie sa jeszcze inne jej objawy? Jak to sie leczy poza dieta bezcukrowa i u jakiego lekarza?

Hej mam 48 lat i chyba się zaczęło!! Przez ostatni miesiąc okropnie się pocę albo mam fale gorąca. Do tego nagle zatrzymała mi sie miesiaczka. Mam na dodatek problemy ginekologiczne czyli usuniety kawałek szyjki macicy - wirus HPV i stan zapalny - ale zaleczone i pod obserwacją Do tego mam mięsniaki ale nie do usuniecia i nieduże. Czy można w takim stanie stosować HTZ albo Biosteron i czy Biosteron jest na recepte no i czy w ogole warto go zażywać? Błagam o odpowiedź gdyz lekko spanikowałam zwłaszcza że niedawno( 2 tyg. temu) byłam u gin. i wszystko było w porządku. !!!!