Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 moniczeeeek

Kt贸ra z Pa艅 ma 178 cm wzrostu?

Polecane posty

Go艣膰 dziewczyny wysokie dddd
Ja mam 166, co prawda nie zazdroszcze Wam wzrostu, ale zazdroszcz臋 dobrego samopoczucia z tego powodu. Tylko nie pogardzajacie ni偶szymi kobietkami. Co do kompleks贸w to przecie偶 po co one? nie skr贸cicie n贸g, a my zn贸w ich chirurgicznie nie wyd艂u偶ymy. A z facetami jest przecie偶 r贸偶nie, jedni wol膮 ,,pod pach臋'' inni wola d艂ugonogie. I nie ma kobiety, kt贸ra podoba艂aby si臋 wszystkim m臋偶czyznom. Zawsze znajdzie si臋 taki, co pokr臋ci nosem inny padnie z zachwytu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 呕yrafka :D
Ja mam 177 cm, 14 lat i sie bardzo ciesz臋 z tego powodu. Wszyscy m贸wi膮, 偶e mam cudowne d艂ugie nogi, 艣wietnie te偶 mi w sportach idzie. Du偶o os贸b mi modeling proponuje, nie ma co si臋 wzrostem zamartwia膰. Szpilek nie nosze, jak co艣 to po domu :D. Kiedy ide z niskimi kole偶ankami to wszyscy sie patrza na mnie i nie przeszkadza mi to, jak dla mnie, patrz膮 bo zazdroszcz膮 i tyle. Kocham m贸j wzrost!!!

Udost臋pnij ten post

"Przykro mi, ale ch艂opcy wol膮 ni偶sze dziewczyny. I wiem to. Oczywi艣cie s膮 wyj膮tki. Ale idzcie na ulice i przeliczcie ile widzicie par gdzie facet jest ni偶szy...?" Oczywi艣cie, 偶e kurduple wol膮 niskie dziewczyny, ale my,, wysokie, po prostu nie jeste艣my zainteresowane kurduplami i nie zamierzamy znosi膰 kompleks贸w kurdupla, wi臋c wcale nas to nie martwi. Ja mam 180 i pewnie teraz si臋 nara偶臋 niskim, ale mnie naprawd臋 nie martwi brak powodzenia w艣r贸d facet贸w o wzro艣cie siedz膮cego psa. Bo oni mi si臋 zwyczajnie nie podobaj膮. Nie potrafi臋 spojrze膰 na faceta ni偶szego ode mnie jak na obiekt seksualny. Spogl膮dam tylko w g贸r臋 i tylko w wysokich si臋 w 偶yciu kocha艂am :) M贸j m膮偶 ma 195 wzrostu i pasujemy do siebie doskonale, s艂usznie napisa艂 height 偶e kompatybilno艣膰 jest bardzo dobra :P obcasy zak艂adam kiedy chc臋, ale nigdy szpilek, bo nienawidz臋 niestabilnych but贸w. M贸j ch艂op si臋 nie wstydzi, nie ma kompleks贸w, kocha m贸j wzrost i nawet m贸wi, 偶e przy nim to ja male艅ka jestem ;D Wcze艣niej jak sz艂am na randk臋 i facet mojego wzrostu wali艂 na wst臋pie "tylko nigdy nie zak艂adaj obcas贸w, jak wyjdziemy razem", to dla mnie to by艂 koniec tej randki. Oczywicie ciuchy i buty to katorga, n贸偶ka w膮skie 41, najwi臋kszy horror buty 艣lubne (dla mutant贸w 40+ po prostu nie ma, ja w wielkim mie艣cie znalaz艂am 3 s艂ownie TRZY pary w moim rozmiarze i wybra艂am sobie z tego!), suknia 艣lubna tylko szyta na miar臋, tak to 95% ciuch贸w w sklepie nie pasuje, bo za kr贸tkie, przyzwyczai艂am si臋 ju偶, 偶e mam jedn膮 d艂ug膮 sp贸dnic臋 w szafie i 2-3 d艂ugie sukienki na specjalne okazje. Spodnie... jak ro艣nie d艂ugo艣膰 to tak偶e obj臋to艣膰 w pasie, kiedy艣 w LO nosi艂am m臋skie, bo tylko w nich by艂 m贸j rozmiar, oczywi艣cie z paskiem, bo odstawa艂y w talii. No bida z n臋dz膮 dla os贸b wysokich, nie wspomn臋 ju偶 o kr贸tkich r臋kawach! Jak dorw臋 pasuj膮ce buty, spodnie lub sp贸dnic臋, to potrafi臋 wyszarpn膮膰 kas臋 nawet jak nie planowa艂am wydatku, bo druga okazja mo偶e si臋 nie trafi膰. Na wyprzeda偶ach zostaj膮 same 36, za kr贸tkie, zapomnij.

Udost臋pnij ten post

"Przykro mi, ale ch艂opcy wol膮 ni偶sze dziewczyny. I wiem to. Oczywi艣cie s膮 wyj膮tki. Ale idzcie na ulice i przeliczcie ile widzicie par gdzie facet jest ni偶szy...?" Oczywi艣cie, 偶e kurduple wol膮 niskie dziewczyny, ale my,, wysokie, po prostu nie jeste艣my zainteresowane kurduplami i nie zamierzamy znosi膰 kompleks贸w kurdupla, wi臋c wcale nas to nie martwi. Ja mam 180 i pewnie teraz si臋 nara偶臋 niskim, ale mnie naprawd臋 nie martwi brak powodzenia w艣r贸d facet贸w o wzro艣cie siedz膮cego psa. Bo oni mi si臋 zwyczajnie nie podobaj膮. Nie potrafi臋 spojrze膰 na faceta ni偶szego ode mnie jak na obiekt seksualny. Spogl膮dam tylko w g贸r臋 i tylko w wysokich si臋 w 偶yciu kocha艂am :) M贸j m膮偶 ma 195 wzrostu i pasujemy do siebie doskonale, s艂usznie napisa艂 height 偶e kompatybilno艣膰 jest bardzo dobra :P obcasy zak艂adam kiedy chc臋, ale nigdy szpilek, bo nienawidz臋 niestabilnych but贸w. M贸j ch艂op si臋 nie wstydzi, nie ma kompleks贸w, kocha m贸j wzrost i nawet m贸wi, 偶e przy nim to ja male艅ka jestem ;D Wcze艣niej jak sz艂am na randk臋 i facet mojego wzrostu wali艂 na wst臋pie "tylko nigdy nie zak艂adaj obcas贸w, jak wyjdziemy razem", to dla mnie to by艂 koniec tej randki. Oczywicie ciuchy i buty to katorga, n贸偶ka w膮skie 41, najwi臋kszy horror buty 艣lubne (dla mutant贸w 40+ po prostu nie ma, ja w wielkim mie艣cie znalaz艂am 3 s艂ownie TRZY pary w moim rozmiarze i wybra艂am sobie z tego!), suknia 艣lubna tylko szyta na miar臋, tak to 95% ciuch贸w w sklepie nie pasuje, bo za kr贸tkie, przyzwyczai艂am si臋 ju偶, 偶e mam jedn膮 d艂ug膮 sp贸dnic臋 w szafie i 2-3 d艂ugie sukienki na specjalne okazje. Spodnie... jak ro艣nie d艂ugo艣膰 to tak偶e obj臋to艣膰 w pasie, kiedy艣 w LO nosi艂am m臋skie, bo tylko w nich by艂 m贸j rozmiar, oczywi艣cie z paskiem, bo odstawa艂y w talii. No bida z n臋dz膮 dla os贸b wysokich, nie wspomn臋 ju偶 o kr贸tkich r臋kawach! Jak dorw臋 pasuj膮ce buty, spodnie lub sp贸dnic臋, to potrafi臋 wyszarpn膮膰 kas臋 nawet jak nie planowa艂am wydatku, bo druga okazja mo偶e si臋 nie trafi膰. Na wyprzeda偶ach zostaj膮 same 36, za kr贸tkie, zapomnij.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karmeneczek89
ja mam 180 i nie mam problemu z ubraniami wogule zawsze w sklepie jest moj rozmiar i wszystko pasuje jak juz sie zdarza to kurteczki czasami maja taki kr贸j lub sa troszke za krotkie ale nie robie z tego problemu bo i tak zawsze mam wyb贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klara935
ja mam 173 i jest mi z tego powodu smutno, bo uwazam, ze jestem za ma艂a, chce miec przynajmniej 175, mam 19 lat ne wiem czy urosne, bo mierzono mnie ju zjakies po艂 roku temu, ale watpie, ze urosne bo mam juz swoj wiek.Kocham wysokie dziewczyny i uwazam , ze wszystko wyglada na nich bosko.I nie czuje sie wysoka, bo 173 w mojej klasie to norma, nie jestem ani za wysoka, ani za niska, a chcia艂abym byc wyzsza;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhymm.
Mam 177cm wzrostu i powiem Wam, 偶e nie czuj臋 si臋 z tym 藕le. Przewa偶nie ubieram si臋 sportowo, ale w niedziel臋 do ko艣cio艂a lub od czasu do czasu nawet do szko艂y lubi臋 za艂o偶y膰 obcasy :) w zesz艂y weekend by艂am na weselu i te偶 za艂o偶y艂am buty na obcasie. Nie mia艂am kompleksu z tego powodu :) Buty by艂y na 7cm obcasie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhymm.
Mam 177cm wzrostu i powiem Wam, 偶e nie czuj臋 si臋 z tym 藕le. Przewa偶nie ubieram si臋 sportowo, ale w niedziel臋 do ko艣cio艂a lub od czasu do czasu nawet do szko艂y lubi臋 za艂o偶y膰 obcasy w zesz艂y weekend by艂am na weselu i te偶 za艂o偶y艂am buty na obcasie. Nie mia艂am kompleksu z tego powodu Buty by艂y na 7cm obcasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate4
Ja mam 182 i unikam wysokich obcas贸w

Udost臋pnij ten post

tez ze mnie zyrafa mam 183, m贸j ch艂opak ma 162 :) kochamy sie i jest swietnie w 艂贸偶ku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a anglicy cos maja
ale skad wy takie wielkie kobity jestescie? moze cos z przysadka macie? Ostatnio widzialam taki film o zbyt wyrosnietych ludziach. Nie bylo to mile.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedlapsakielbasa
a Tobie chyba mozg do reszty obumarl...

Udost臋pnij ten post