Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majla

faceci wolą te bardziej niedostepne?

Polecane posty

Gość omar chomar
no wlasnie - tu rodzi sie problem bo jesli siedze na chacie i prowadze ostre pogawedki to mozna by sie troszke przyczepic - chyba ze jest to np ich wspolna gra wstepna , ktora ma ich bardziej podnicic... moja ukochana obecnie jest w londynie i poprostu lubie podyskutowac z kims na forum...

Gość celinka 5
Kurde! JA też mam faceta i nie szukam przygód, ale czasem fajnie jest pogawędzić z kimś nieznajomym nawet na te śliskie tematy, ale bez żadnych przegięć! A może to ja jestem jakaś niedzisiejsza, jednakowoż cieszę się, że Wy macie podobne zdanie do mojego:)

Gość omar chomar
mi kiedys zdarzylo sie byc na chacie erotycznym - w sumie to chyba z czystej ciekawosci... troche pogadalem (laska dala mi nawet swoj adres i telefon zebym przyjechal - do Gdanska) i tak sie zastanawialem jak tak ze mna latwo poszlo to i pewnie z innymi... moze mnie sciemniala, a moze faktycznie to byly prawdziwe namiary - nie wiem i nigdy sie nie dowiem i ciesze sie z tego

Gość jkkkaa
Do Syrenki każda dziewczyna lubi jak meżczyzna wykazuje zainteresowanie nią. Zbyt poddatna jestem na coś takiego. I raz popadłam w taką pułapkę. Zaczyna mi ta osoba wtedy chodzić po głowie, wyzwolić się z tego wtedy trudno. omar to tak jak ja, lubię tu czasami podyskutować sobie :)

Gość nevert
Jeżeli zas o mnie chodzi.To niedostępne kobiety nie mają u mnie szans.Musze widzieć w kobiecie zainteresowanie z jej strony , dyskretne spojrzenia itd.Inaczej nic z tego wtedy mogę walczyć o nią gdy widze jej aktywność.Jeżeli nie daje mi wyraznych znaków już na początku znajomosci to ją opuszam .Musze miec jasną sytuacje.Wole dlatego kobiety dostępne(nie ogólnie dostępne) ,ale tylko dla jednej osoby.

Gość omar chomar
nevert - swietnie to ujales wlasnie w tym rzecz - te spojrzenia (sa bardzo cieple, powoduja ze nie mozesz o niczym innym myslec i zaczynasz dzaialc)

Gość celinka 5
Do omar chomar :Twoja dziewczyna znalazła prawdziwy skarb, gdyz takich facetów jak Ty to chyba ze świecą szukać nie tylko na forum, lecz w ogóle:) Zdumiewa mnie, jak można się tak nisko cenić i mówiąc trochę wulgarnie, rozkładać nogi przed każdym, kto sie nawinie. To już nie moje pokolenie niestety:(

Gość jkkkaa
celina 5 :) - fajnie nie jestem osamotniona

Gość jkkkaa
Sama jestem ciekawa ,czy te dziewczyny z czatu naprawde podają prawdziwe adresy.

Gość omar chomar
tu poprostu chodzi o samoocene no i oczywiscie o dojrzalosc przeciez tak naprawde w zyciu liczy sie to zeby znalezc ta polowke i stworzyc prawdziwy, cieply, pelen milosci dom - rodzine. a bez jakies wstrzemiezliwosci tego nie da sie osiagnac, poza tym co pozniej przekazac swoim dzieciom jesli sami rodzice traktuja siebie jak scierwa...

Gość celinka 5
Do jkkaa: Z tym wbiciem sobie kogoś do głowy - dobrze prawisz:) Sama niedawno poznałam na formu faceta, na pierwszy rzut oka dowcipnego i inteligentnego. Liczyłam na budującą wymianę myśli i się przeliczyłam:( Oczywiście dobrze kamuflujący się zbok. Człowiek pisząc na forum, idealizuje drugą osobę, tworząc jakieś science fiction oczywiście z przewagą tego drugiego😭

Gość jkkkaa
To prawda , teksty na czcie są czasami fajne, sypatyczne, człowiek dowcipny-boki można zrywać :) przy tym wyważony, inteligentny, natomiast rzeczywistość pokazuje zupełnie inny obraz tego samego człowieka.

Gość omar chomar
czasem jest tak ze za bardzo sobie kogos idealizujemy, a pozniej wielkie rozczarowanie (spotkanie w realu)... ja nie mam czego kamuflowac, gdyz mi nie zalezy na spotykaniu i szukaniu wrazen... zreszta czy kamuflaz ma jakikolwiek sens jesli sie planuje cos na dluzej??? no chyba ze chodzi o "zaliczenie panienki / faceta ", ale i tu mozna sie niezle nadziac bo takie osoby moga np nas zarazic i co wtedy???

Gość celinka 5
Ale sęk w tym, że tym ludziom chodzi o jakieś dziwne erotyczne gadki:( Kiedyś weszłam na taki temat i po prostu opadła mi szczęka, jaką to niektórzy mają wyobraźnię! Dziwię się, że nie są tacy pewni siebie w rzeczywistości (tak przypuszczam) Dotyczy to także tych hop do przodu kobiet:(

Gość omar chomar
jest takie fajne powiedzenie "wiesz czemu dzwon tak glosno dzwieczy?... bo w srodku jest pusty" nie wiem, moze poprostu tak naprawde nigdy nie przezyli kontaktu seksualnego i poprostu rekompensuja sobie gadka... trudno powiedziec, ale najgorsze jak dla mnie jest to ze wypowiadaja sie o tym w bardzo wulgarny i chamski sposob... a przeciez samo zblizenie 2 kochajacych sie osob jest czyms niezwykle pieknym i cieplym, a nie wulgarnym i chamskim...

Gość jkkkaa
Ale czasami niektórzy tu piszą, ze bardzo długo korespondują z kimś z czatu. To tak się zastanawiam,czy oni wkoncu trafili na kogoś normalnego.

Gość celinka 5
Moja koleżanka poznała w ten sposób swojego narzeczonego. Może to wyjątek potwierdzający regułę?;)

Gość omar chomar
to milo - oby byli szczesliwi :) w tym wszystkim popostu chodzi o szcerosc uczuc i intencji :) jak z tym bedzie wporzo to bedzie luzik i wszystko bedzie dobrze :P

Gość jkkkaa
Ja poznałam kilka osob tutaj,ale z żadną z nich (jakbym była sama) nie budowała bym sobie przyszłości. :) To są fajne osoby i tylko tyle.

Gość omar chomar
ja mysle ze u mnie zalezaloby to od sytuacji... jesli doszloby do spotkania w realu to by sie okazalo co i jak, a pozniej to juz wiadomo - zalezy czy jest to cos :)

Gość celinka 5
Żal mi tylko tych wszystkich żon, których mężowie puszczają tutaj wodze fantazji i nie tylko:(

Gość omar chomar
wiesz, a ja sie zastanawiam nad tym czasem przeciez tak naprawde nic nie bierze sie z niczego. A jesli np w tym malzenstwie jest juz kiepsko (albo np facet nie znajduje oparcia w zonie - ciagle klotnie, jakies pretensje itd...) ja bym tak tego nie generalizowal, oczywiscie w sytuacji kiedy wszystko gra jak trzeba to jest to conajmniej dziwne (szukanie wrazen i granie na pograniczu ostrza noza)...

Gość celinka 5
Nawet nie wiesz jak się mylisz. Ktoś kiedys próbował mnie oświecać, że w zadnym związku nie można przez lata utrzymywać takiego samego żaru uczuć jak na początku. Dlatego faceci szukają romansów i sztucznych podniet w internecie, gdyż uważają, że to jest OK, natomiast w realu byłoby to zdradą. Ale pokręcona logika:(

Gość jkkkaa
Najtrudniej to rozgraniczyć co jest zdradą, a co nie. Osoby na czacie prowadzą sobie rozmowy i wydaje im się, ze są wporządku wobec swojej drugiej połowy, bo nie spotykają się z tym kimś w realu, to wg. mylne jest.

Gość omar chomar
nie - zle mnie zrozumialas nie chodzi o to ze ja to popieram, bo tak nie jest. poruszasz kwestie zdrady i ja sie z tym zgadzam (ten romans internetowy i ten w realu to jedna i ta sama zdrada) chodzilo mi natomiast o fakt pewnej ucieczki od sytuacji w domu...podam konkretny przyklad: zona jest bardzo gderliwa kobieta i czepia sie czesto drobiazgow - wszystko musi byc po jej mysli. Maz natomiast zaczyna miec juz dosyc ciaglego ustawiania go pod "pantoflem" i szuka sobie jakiejs odskoczni od tej gderliwej zony... chodzilo mi o ukazanie tego ze nic w zwiazku nie bierze sie tak z niczego, ale tym samym nie daje rozgrzeszenia zdradzie...

Gość omar chomar
przeciez nie w samym sexie tkwi zdrada, ale w mysleniu, w uczuciach, w pragnieniach... jesli pisze do jakiejs laski "kotku" i buziaczki a do zony odzywam sie burczac to chyba jasno stawia swiatlo co i kto w danej chwili jest dla mnie wazniejszym prawda?

Gość celinka 5
To Ty mnie źle zrozumiałeć:) Chodziło mi o to, że taki facet ma bardzo udane życie małżeńskie, kochajacą żonę, ciepłe obiadki itp., ale ta wygoda zaczyna mu ciążyć i doskwierać, gdyż jest przyzwyczajony do polowań, ciągłego zdobywania i tzw. dreszczyku. Niby deklaruje miłość do żony, ale z drugiej strony lata z nią spędzone robią swoje, a on szuka czegoś nowego:) Tak robią faceci na czatach i to właśnie uważam za odrażające:(

Gość omar chomar
zgadzam sie to jest chore bo po grzyba ciac galaz na ktorej sie siedzi? chyba po to by poprostu spasc - ale wtedy jest juz za pozno :(

Gość jkkkaa
niektórzy myślą inaczej:) nie było spotkania, to nie ma zdrady i już czują się rozgrzeszeni :) Racja,ze rozmowy tutaj są jakąś odskocznią,ale nie zawsze chodzi tu o odpoczynek od swojej ukochanej osoby. Moze raczej od codzienności, obowiązków, pracy zawodowej.