Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majla

faceci wolą te bardziej niedostepne?

Polecane posty

Gość chyba nie
chyba nie, ja jak odmawia kilkanaścierazy, to wkońcu rezygnują

Gość napewno nie lubia jak laska
narzuca sie :)

Gość jklkla
ja sie nigdy nie narzucam, wkońcu to facet zdobywa dziewczynę :) nie jeden na mnie oko zawiesi, więc nawet nie mysle się narzucać

Gość nie nie wolą
pisałem że nie lubią takich co to za nimi trzeba latać, bo wiecie jakie nastały czasy, czasy komputera :P każdy siedzi przed monitorem, nie wychodzi z domu, a jak już wyjdzie na jakiś podryw, to po to żeby szybko zarwać jakąś dziewczyne, a jak taka jest niedostępna bo zachciewa się jej gierek, to facet sobie daruje i wraca do domu.

Gość nie nie wolą
zarabiam 1000zeta na ręke :o

Gość omar chomar
no to roznie jest, ale osobiscie lubie kobiety ktore znaja swoja wartosc i sie szanuja. Tym samym sa tajemnicze, trudniej sie je zdobywa...ale znow zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami jesli kobieta przegina to trzeba sobie darowac... mysle ze nie ma na to zlotej recepty

Gość hkllla
to na której randce idziecie do łóżka?

Gość omar chomar
zle pytanie - do lozka idzie wtedy kiedy naprawde sie kogos kocha i jest to prawdziwy dowod wzajemnej milosci... przeciez sex jest czyms pieknym i jeszce piekniejszym jesli wyplywa z uczucia do drugiej osoby, wiec myslenie na ktorej randce sie idzie do lozka dla mnie osobiscie jest idiotyzmem - bo daje tylko obraz tego kogos "zaliczyc kolejna panienke"

Gość jkkkaa
wlasnie takie bym miala odczucie, po takiej propozycji.Tak sobie bezposrednio zapytalam, sorki za to

Gość omar chomar
nie przepraszaj - tu nie chodzi o to, ale rzecz w tym ze wielu ludzi tak robi i to nie tylko faceci, bo kobiety w tym wcale nie sa lepsze. Sadze ze chodzi tu raczej o to co kto soba reprezentuje i tak naprawde kim ta osoba dla niej jest (czy kolena laska/facetem)czy naprawde kims wyjatkowym.

Gość jkkkaa
dwa razy spotkalam się z takim facetem, fajnie bylo, posmialam się itp. jak zaproponowal sex nastepnym razem poczulam się okropnie, ni emam z nim juz konataktu, chyba zrozumial

Gość omar chomar
no wlasnie - szanujesz siebe i to jest dobre. przeciez sex jest darem i to przepieknym, kiedy mozesz siebie ofiarowac cala drugiej osobie. Odkrywasz siebie i tu nie tylko w sferze fizycznej, ale i emocjonalnej i psychicznej. To jest cos wiecej niz (moze tu brzydko zabrzmi ale fizyczny akt kopulacji - jak u zwierzat).

Gość nevert
ale gdyby ci sie podobał to bys nie odmówiła seksu?

Gość jkkkaa
zgadzam się z Tobą, szkoda,że większość mężczyzn nie jest też tego samego zdania.

Gość omar chomar
zmartwie cie bo nie moze mi sie podobac facet bo jestem facetem wiec podobaja mi sie kobiety :) jestem zwiazany juz od 3 lat z moja ukochana, choc wiele razy mialem okazje ja zdradzic niezrobilem tego - bo wiem na czym tak naprawde mi zalezy.

Gość jkkkaa
wiem , wiem z kim tu pisze:) Odpowiem na pytanie tam wcześniej, jakby mi się bardzo mężczyzna podobał to też bym z nim nie poszła. Tu chodzi o samoocenę, a moja jest wysoka:)

Gość omar chomar
fajnie :) to zakradl sie jakis karasnolud i pomieszal w wypowiedziach :) tak sie kiedys zastanawialem skad jest tyle (chociazby na forach) osob ktore tak lekko sie traktuja - a moze to tylko przechwalki. Wiem tylko tyle ze jesli sie kogos naprawde kocha i wie sie co tak naprawde w zyciu sie liczy to nie smiga sie na prawo i lewo na numerki :)

Gość celinka 5
Do Omar chomar :Przywracasz mi wiarę w człowieka. Fajnie czytać takie wypowiedzi od facetów, bo mam wrażenie, że na tym forum siedzą sami zboczeńcy:(

Gość jkkkaa
właśnie mało na forum wartoścowych mężczyzn:)

Gość nevert
mam 22 lata i jestem prawiczkiem.Nie wiem zas czy zboczencem.Ale każdy kto zrobił to przed 20 to zbok .

Gość omar chomar
dzieki - ja tez mam takie wrazenie, a w szcegolnosci jak sie wejdzie na zycie erotyczne - juz tak wulgarnego sposobu opisywania seksualnosci jak tu nie widzialem. swoja droga jesli che czegos sie naprawde dowiedziec to siegam po fachowa literature, a nie wypowiedzi typu "obciagam z polykiem" - przeciez jest to obrzydliwe i ciekawi mnie tylko ktora z kobiet poszlaby z takim kolesiem faktycznie do lozka...

Gość celinka 5
Do nevert: Ale masz poczucie humoru chłopie:) Chodzi mi o to, że facet nie ma pojęcia, jak wyglądam i ile mam lat, a nakłania mnie do zboczonych pogawędek, insynyuując, że spełnia moje marzenia - eh:( Czy to nie da się normalnie pogadać o życiu???

Gość nevert
mi sie wydaje ,ze ci od obciagania z połykiem chcą zwrócić na siebie uwage.Albo se jaja robią by zszokować .Nie wszyscy chyba myslą o tym .

Gość omar chomar
do nevert - nie wiem czy zboczencem - ja bym tak tego nie nazwal, ale podejrzewam o niska dojrzalosc emocjonalna tego kogos.

Gość jkkkaa
widzisz, a zaraz by pado pytanie, jak masz osobę którą kochasz to co robisz na czacie. Ja np, mam swojego ukochanego, a lubię też pogadać, tu na forum czy na czacie, chyba dlatego,ze cały czas ekscytują mnie nowe znajomość.

Gość nevert
moze sie spieszy i chce od razu przejsc do rzeczy?Tez tego nie rozumiem.

Tak, na tym forum zdarzją się różne przykre przypadki z odchyleniami seksualnymi:o Ale jak widać istnieją jeszcze przyzwoici ludzie:)I ja do takich należę:P :DA tak serio, to dobrze wiedzieć, że są jeszcze tacy ludzie, których to potrafi zbulwersować lub co najmniej wywołać uczucie zniesmaczenia...A co do tego zdobywania kobiet, to ja bym tam chciała,żeby facet o mnie pwoalczył - nie chodzi o to, żeby się poniżał, ale chcę poczuć, że naprawdę mu na mnie zależy:)