Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Ja własnie tez. że leze na pdołodze a podnoszę tylko ramiona. I nie wiem, czy dorbze to robię

podnoszę trochę łopatki, o. Bo jak robię tak, jak jest na obrazku tym ,to prechylam się w tył i dupa zimna :O

To ja nie wiem poprostu podnosi sie klatke piersiowa, nie mam pojecia jak ty to robisz ze sie przechylach w tyl.

Gość ****************

no dobra moje panie, ja juz mam dzisiejsza sesje za soba :] a wy?

czytam tak o tych ćwiczeniach od wczoraj(na innych topikach też..) i się już napaliłam na piękny brzuszek.tłuszczyku może nie mam zbyt wiele ale mięśnie po dwóch porodach pozostawiają wiele do życzenia.no i muszę jeszcze poczekać na koniec miesiączki-no chyba że to nie przeszkadza? czy któraś z was ćwiczyla w te dni i czy nie miała jakichś większych dolegliwości?

Absolutnie w niczym nie przeszkadza:) Tylko wiesz.. zawsze ( prawie zawsze) czujesz podczasz (szczególnie pierwszych dni) pewien \"dyskomfort\".. który moze Ci ewentualnie przeszkadzac... 🌻

wiesz.. caly kurs trwa 42 dni, i czy chcesz czy nie chcesz to i tak miesiaczka dopadnie... w.g mnie to lepiej teraz zaczac bo sa lzejsze cwiczenia... mi tam nie przeszkadza miesiaczka, jasne ze sie czuje pudle i jak cieknacy kran, no ale takie zycie :P

Gość eloeloeloelo
a macie moze abs na nogi? plisssko przyslijce mi marteczka18@wp.pl

Gość eloeloeloelo
a macie moze abs na nogi? plisssko przyslijce mi marteczka18@wp.pl

Witajcie dziewczęta :) Mam za sobą 6w, wprawdzie nie dokończyłam jej, ale efekty są naprawdę widoczne, polecam Wam gorąco jeśli macie silną wolę. Teraz wykonuję ćwiczenia z serii 8min. m.in na nogi i pośladki-są świetne :) Pupa jak marzenie się zrobiła, w bardzo krótkim czasie i uda ślicznie zeszczuplały :) Któraś z Was pisała,że podzieli się ćwiczeniami na biust. Byłabym bardzo wdzięczna :) Z góry dziękuję. Mój mail : madlen-22@o2.pl

Gość avocadobaby
na brzuszek juz kiedyś robiłam i rzeczywiście efekt był i jest. może nie sześcipoak, ale ładniej obcisłe bluzki leżą. Chętnie bym teraz spróbowała na inne partie ciała może sie podzielicie dziewczyny tymi na nogi i pośladki oraz na biust

Gość avocadobaby
mój mail: takaasia@op.pl

Gość kbb
czesc Dziewczynki:) Przeczytałam Was i zaczełam ćwiczyć:) na brzuch. A czy mogłabym prosić o zestaw na pupe i biust? a moze macie cos na uda? Mój meil: myszorek1980@o2.pl Miłego dnia:)

Gość tralala tralala
madlen 22 --> a mozesz napiac wiecej o tych cwiczeniach 8min. m.in na nogi i pośladki?

Gość ssaabbiinnaa
Witam ja ćwiczyłam ponad 3 tygodnie i efekty były "minimalne" ... Teraz jak patrze na obrazki myśle że może przez to że robiłam nie tak "idealnie jak na fotkach" moze tez nie wytrzymywalam 3 sekund tylko 2 ??

hej za mna dzis 11dzien 6W :) jestem z siebie dumna ze juz tyle za mna :)

Hej dziewczyny ja musze zacząć te ćwiczenia, jestem ciekawa jak mi pójdzie :) No i podzielcie się z tymi na nóżki i pupkę ;)

Gość 223344
a ja mam dzis moj 3 dzien:) i jestem szczesliwa ze znalazlam te cwiczenia bo duzopozytywnych opini przeczytalam:) mam zakwasy bo troche miesni mnie bola ale co tam dam rade bo jestem uparta:) papa

Gość tralala tralala
ja dzis jestem po 9 dni ale nie weim czy dam rade do konca od kiedy zaczelam serie po 8 powtorzen ledwo daje rade po 6 jestcze znosilam a 8 ledwo ledwo a potem to juz wogle nie wiem co bedzie

JA jestem dopiero po 3 dniach...narazie nie jest to taki wielki wysilek. Zobaczymy co bedzie potem:P:P A Wam jak idzie?:)

Hej dziewczyny! Moge prosic o przeslanie mailem innych zestawow cwiczen? Z gory dziekuje :) dieselka@o2.pl

Gość JUSTYnkAA_
ej ja robilam te cwiczenia gdzies przez tydzien ale zrezygnowwlam na rzecz tradycyjnych brzuszkow.no prosze a jednak 6 dziala zaraz ide cwiczyc

Gość slonce_m
I ja poproszę o przesłanie na maila tych innych zestawów ćwiczeń: slonce_m@o2.pl A jeśli dacie rade to może wklejcie ich tu troszkę i opowiedzcie o ich skuteczności.

Po przeczytaniu ww opinii napaliłam się na te ćwiczenia. Jednak mam prośbę do \"milena_m\" - bardzo CIę proszę o ćwiczenia na biust na maila. Z góry dziękuję.

Gość macie moze
nagranie jak ktos wykonuje te cwiczenia?? bo nie wiem czy dobrze je robie...;/

Gość brzucholkaaa
Ja się na tym nie znam ale słyszalam kiedyś od chłopaka zajmującego się kulturystyką, że od tych ćwiczeń rzeczywiście wyrabiają się mięśnie brzucha ale niestety nie traci się tłuszczyku w efekcie czego brzuszek wyglada na jeszcze wiekszy. Oczywiście mięśnie są bardziej wytrzymałe i widoczne ale nie traci się centymetrów a zyskuje. Nie wiem jednak czy to jest prawda ponieważ jeszcze ich nie stosowałam. Mowil mi że najpierw trzeba stracić tłuszczyk i później wykonywać to ćwiczenie a efekty będą wspaniałe. Mnie zależy na "tali osy" ;-) i nie wiem czy zacząć ćwiczyć czy nie bo jednak trochę tłuszczyku tu i ówdzie mam.