Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Gość Sprinter
Mam pytanie!czy po skończeniu tych ćwiczeń mogę w tym samym dniu robić pompki??do tej pory robiłem pompki codziennie więc pytam czy to się nie pokrywa w jakimś sensie!proszę o odp

Gość Sprinter
Mam jeszcze jedno pytanko!ponieważ wykonując 6 ćwiczenie bardziej napinają mi się i bolą nogi(które prostuje)niż brzuch czy to normalne?? czy robię może coś źle!proszę o pomoc!z góry dzięki!

siema wszystkim :):) po przeczytaniu chyba sie dołącze do 6W :):) razem bedzie nam raźneij ;] mam nadzieje ze4 bede miała ładne mięśnie na brzuchy zebym mogła szpanowac w szkole hehe:P pozdrawiam wszystkich i zycze pożądanych efektów ćwiczen a i jeszce jedno nieiwme czy dobrze robie mam podniesc tylko klatke piersiową bo jak próbowałam zrobic cwiczonko mało sie nie przechyliłam do tyłu... pozdrawiam papa:*

sprinter - spróbuj pracować tylko brzuchem. ja zauważyłam, że przy klasycznych brzuszków mogę w ogóle brzuchem nie pracować, a całe ćwiczenie wykonują uda albo kark. blondynka15 - odrywaj tylko klatkę ale nie za wysoko, żeby nie zrobić niechcący kołyski :D

dzieki:) cwiczenia są bardzo fajne i woogoole podobają mi sie:) tylko mam pytanko czy noebede po nich miałą wiekszego brzuszka ? chodzi mi o to czy zniknie mi tłuszczyk czy tylko miesnie sie rozbudują pliss o odpowiedz ;] bo mi zalezy zeby tłuszczyk mi zniknął;] paps

mi brzuch się zmniejszył i zrobił twardy. trochę tłuszczyku na nim zostanie, bo bez diety niemożliwe chyba całkiem go stracić, ale większy nie będzie ;)

a jaka diete masz na mysli? bo ja np codziennie rano jem płatki z mlekiem obiad skromny a kolacji wcale... czy to musi byc jakas s[ecjalna dieta czy tylko wystarczy jesc mniej i nie jesc słodyczy?

Gość art-85
łagoda-naprawde po tyc cwiczeniach widac u ciebie rezultaty?? powiedz mi wykonywalas te cwiczenia tak skrupulatnie i dokladnie? po jakim czasie widzilas pierwsze efekty?

Gość art-85
sorki- ładoga:)

u mnie pierwsze efekty było widać po 1,5 tygodniu :) a w 25 dniu się rozchorowałam i musiałam przestać ćwiczyć :o ale i tak uważam, że te ćwiczenia są super, skoro efekt był :) szkoda, ze nie dokończyłam :( jeszcze do nich wrócę :)

czesc dzis bede cwiczyc 10 dzien waze 3 kg mniej:P ale na brzuchu niewidze specjalnej różnicy;] ale poczekam pzdr 6o0 ^___^

Gość bardzo prosze.....
czy mozecie mi wyslac tez te cwiczenia na maila...prosze...novol20@o2.pl

ja też zaczynam ...jutro....ojjj będzie zgrzytanie zębami.... ;] powodzenia wszystkim którzy też zaczynają..

Gość justa17
dzisiaj poczytałam na temat tej metody i będe próbować czy faktycznie daję efekty,życzcie mi wytrwałośći-pozdrawiam

Gość Moniś18
hej kobietki. Moge prosić o zestaw ćwiczeń na piersi nogi pośladki. Mój mail mmyszka16@interia.pl Z góry dziękuje

Gość bajjka
Jak sie robi cwiczenie 5? na tych obrazkach nie widac i ja nie wiem czy mam robic rowerek czy jaies nozyce??

Gość taksimax
Interesujace zaczne od jutra mam nadzieje ze mi tez to pomoze.

Gość asiaaa_
a ja mam pytanko czy w pierwszym dniu trzeba zrobic po seri ale kazdego z tych szesciu swiczen??? czekam na odpowiedz i zycze powodzenia cwiczacym...hehehe...tez zaczynam od dzis:D

Gość asiaaa_
no i mam jeszcze jedno pytanko... co jesc a czego unikac bo gdzie nie spojrze to tam jakies diety dziwne a ja potrzebuje takie produkty ktore sa ogolno dostepne i w ogole uzywanw przez nas a nie jakies wydziwasy... odpowiedzcie na juz moje 2 pytanko :P:P :*

Ej podoba mi sie to....ja tez zaczynam ;-) Powodzenia wszystkim i mam nadzieję , że będę mieć pięknie wyrzeźbiony brzuszek;-)

Gość kicia34
Witajcie! Ja też chcę się pozbyć brzuszka. Zaczynam te ćwiczonka od dzisiaj POWODZONKA!

Gość natkiio
mi też się super wyrzeźbił brzuszek :) mam supcio mięśnie :D:D i do tego pupcia mi się ujędrniła i jakby w górę poszła ;P nie żartuję mówię serio :) na początku ćwiczeń nie miałam tak jędrnej jak teraz :D

Ja dziś jestem na 13 dniu weidera, razem z dietka działa cuda;) Mam płaski brzuszek, nawet te dolne partie, które zawsze wystawały:) Ćwiczenia nie są bardzo trudne, tylko trzeba mobilizacji, zeby ćwiczyć je codziennie:) Mi jak narazie sie udaje:) Polecam!!!

Gość Olka204
Rajciu... :)) Zaczęłam dzisiaj... i nawet sobie nie wyobrażam jak będę musiała robic więcej.... ale dam radę... :)) przynajmniej tak myślę ;) :)

Gość bella perfecta
na plaski brzuch najlepse i najskuteczniejsze jest 8 minut ABS mam brzuszek jak marzenie :P polecam

Gość 8 min abs
wrzuciłam wam filmik na brzuszek 8 min abs gdyby ktoras miala ochote sobie pocwiczyc,gadalam z instruktorem fitnessu i mi powiedzial ze weidera ta cala szostka rzezbi miesnie brzucha za to boczki i tluszcz z brzucha zostaje albo słabo spala,wiec polecil 8 min abs i nie klamal,efekty szybkie i widoczne :) http://www.savefile.com/files/421851 pozdrawiam ;)

Gość karolinqaaaa
mam pytanko. czy was tez boli szyja przy robieniu tych cwiczen.bo jak podnosze barki i kark to napisanaja mi sie tez miesnie szyi i szyja mnie potm troszke boli. jak robic zeby nie bolała?

Gość alkohahah
ja własnie dzieś robie 5 dzień już mam nadzieje że wytrwam:)